- Наталя Р***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Наклеїли скло, не можу настроїти відбиток пальця взагалі!!!! Саме це скло не рекомендую , в кого ця функція налаштована або планує налаштувати для подальшого користування. Гроші на вітер
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
З цим склом став погано працювати сканер відбитку пальця. З попереднім такого не було
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Сеносор не працює більше, galaxy s24 ultra є. Сенсу від такого скла якщо відбиток не спрацьовує
- Переваги:
- Недоліки:
- Якщо сенсор відбитку пальця під екраном то працювати не буде
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Прийшло скло, з подряпиною вжес при поклійці на екран перстав працювати відбиток пальця
- Недоліки:
- Погана якість.
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Купила 2 скла. Я не перевірила в магазині Розетка. Моя вина. Але коли розпакувала в машині упаковку, виявилось тільки одне. Я звернулась з ситуацією до продавця. Швидко відреагували і без проблем відправили друге скло. Дякую за оперативність,чесність і відповідальність! Рекомендую даного продавця!
- Алексеев В***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Хорошее бюджетное стекло, черная рамка по внутреннему размеру незначательно меньше экрана. На удевление датчик отпечатка работает без нареканий, просто перерегистрировал после наклейки.
- Переваги:
- Датчик отпечатка
- Недоліки:
- Рамках не значительно перекрывает рабочую область экрана
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Нормальне скло. Але будьте готові що сканер відбитків почне працювати погано. Або прийдеться сильніше натискати
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Продавця рекомендую. Скло прийшло ціле, поклеїла сама - швидко і легко. Сканер відбитків працює, хоча й не ідеально
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Дуже гарне захисне скло, відразу відчувається, що протримається дуже довго, слідів від пальців майже що немає завдяки олеофобному покриттю. Поклейка була дуже легкою, все зробив за інструкцією. Але для мене критична проблема - це те, що сканер відбитків пальців почав працювати дууууже жахливо. Перереєструвати на телефоні відбиток ніяк не допомогло, воно або не бачить відбиток зовсім, або треба дуже сильно зажати палець на екрані. Дуже б хотів оформити повернення товару, бо це для мене проблема.
- Переваги:
- Якість скла, легка поклейка, олеофобне покриття
- Недоліки:
- Жахливо працює сканер відбитків пальців, перереєстрація не допомогла
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Підійшло добре, але тепер гірше розблоковується через відбиток.
- Владислав З***
Переналаштуйте відбиток після поклейки скла і все буде ок
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Скло прийшло швидко, ціле, якісне. Дуже задоволена сервісом магазину
- Переваги:
- Якісне скло
- Владислава Б***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
скло вартує уваги) комплект для поклейки має все та навіть більше. guide sliders - дуже зручна штука, клеїться легко і чітко.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Скло націслали , вчасно . Скло якісне . Дяую
- Усик Н***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Швидко відправили, ще не клеїла. На вигляд все ок
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Скло чудове, доставили швидко
Рекомендую- Переваги:
- Ціна/якість
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Хороше захисне скло, поклеїв сам без проблем)
- Переваги:
- Доступне, легко можна самостійно поклеїти
- Недоліки:
- Є чорні рамки по краю скла
- Евеліна К***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Рекомендую. Ціна/якість супер!
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Рекомендую! Якість чудова
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Скло топчик! Якість відмінна.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Скло класне, якість чудова.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Міцне скло. Телефон сьогодні впав на бетон, екран та захисне скло цілі, навіть сколів немає! ЯКІСТЬ ТОП!
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Hofmart
Чудова якість! Сам встановив без проблем!