- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Сріблястий із білим
Не рекомендую,приобрел поработал дня 3,затем споймал какой то глюк,начал ездить по одному и тому же маршруту.Решил связаться с покупателем мне сразу перенаправили на сервис и сказали отправляйте посмотрим.Посмотрели ,вернули уже без щеточек для чистки,и начал ездить кругами.Много проблем из за такого дешёвого полесоса
- Олен Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сріблястий із білим
Колеса швидко забились пилом,не обертаються.
- Переваги:
- Та такое
- Недоліки:
- Та так собі
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
В общем, если бы я его не купил, то не решился бы на приобретение пылесоса подороже. Этот подарил соседу, т.к. бесполезная игрушка, а ecovacs debot y1 pro - это вещ стоящая, правда и у него влажная уборка ерунда полная. Не реклама, просто по факту) Вывод - дешёвые товары, почти всегда посредственного качества. Хотите хороший пылесос? Ну, как минимум от 7-8 тысяч грн и выше.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сріблястий із білим
Нема інструкції і зарядного кабелю в комплекті
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Для швидкої допомоги, просимо вас звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Янгмі Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сріблястий із білим
Вчера вечером я долго заряжал его, наверное, больше 8 часов, и красный индикатор зарядки загорелся, а через 10–20 минут погас и больше не загорался. Сегодня я включил его, но он проработал всего 30–40 минут. В инструкции чётко указано, что он работает 90 минут. Это совершенно новый пылесос, так почему же он работает всего 30–40 минут? И почему красный индикатор зарядки загорается и гаснет? Если он полностью заряжен, он не должен работать всего 30–40 минут!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Працюю багато, і часу на прибирання майже немає. Робот-пилосос став для мене порятунком — поки я займаюся своїми справами, він тихенько прибирає всю квартиру. Якість прибирання приємно дивує, особливо зважаючи на його ціну.
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Пилосос гарна річ.
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Працює, збирає. За такі гроші в самий раз
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сріблястий із білим
Для своєї ціни пилосос чудовий! Волосся, шерсть кота та мілесенький пісок прибирає на відмінно, щось більш важке не тягне, але в принципі для цього його і не брала! Заряду вистачає хвилин на 30 точно, до кінця за одне прибирання його ще не разу не розряджала, заряджається швидко!
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Все працює нормально
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Не розумію поганих відгуків)) Він же коштує дешево. Вважаю що свою роботу виконує за такі міні гроші
Дякую. Заряду хватає десь на годину
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Не приймає зарядку вже з третього використання
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
За такі гроші нормально. Працює не більше години на 1 заряді цього вистачає
Куплено 21 травня.Не заряджається.як повернути по гарантії
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
Роботом його назвати тяжко. Але пил збирає та їздить сам по собі . Десь на годину заряду хватає
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сріблястий із білим
В известной мере, просто не слишком дорогая игрушка. Ездит по комнате и собирает пыль и мелкий мусор, например, невесть откуда взявшиеся иголки от елки еще с Нового года. То есть, основную функцию исполняет.
Лучше посадить его в отдельную комнату, чтобы ездил и убирал. По всей квартире ездить не будет, потому что большим трудом преодолевает даже очень низкие пороги и может где-нибудь застрять.
Для коридоров не очень хороший вариант. Если попадает в какое-то узкое место, то начинает просто ездить между препятствиями по одному и тому же маршруту. Попробуйте положить ему на спину, что-нибудь не очень легкое, но и не очень тяжелое. Например, плоский павербанк. Тогда этот предмет будет ездить по корпусу, и когда робот будет наталкиваться на препятствия, есть вероятность, что инерция от этого предмета вынудит его сменить курс.
На коврах не используйте, он на них просто не заедет и не сможет двигаться. И пол он вам не вымоет, т.е. это просто маленький пылесос для ровных поверхностей - плитка, ламинат.
Заряда хватит минут на 30-40. Заряжается от обычного павербанка в течение примерно полутора часов. Положить ему на спину павербанк, чтобы он одновременно и ездил, и заряжался не выйдет. Либо так, либо эдак.
Большой пылесос однозначно не заменит, просто убавит работы по уборке. Но за такую сумму сложно рассчитывать на что-то большее.- Переваги:
- Ездит, сосет пыль
- Недоліки:
- слабоват заряд
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Нічого хитрого але ж пил збирає нормально
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Компактный, невысокий, заползает под кухонные шкафы, щетки довольно неплохо справляются с углами.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Сріблястий із білим
За моїм котом треба ходити з пилососом. Реальна економія моїх сил та мого часу.
- Альона Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сріблястий із білим
Трохи слабий
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Елизавета М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сріблястий із білим
Пропрацював рівно 1 день, заряду вистачає реально на 20 хв
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- ВОЛОДИМИРВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Хватило на пару прибирань. Крутиться тупо на одному місці, уже чистив і розбирав все що тільки можна було, тепер просто валяється дома як непотріб. Гроші на вітер.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Приехал БУшный и нерабочий
- Переваги:
- Никаких
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Для швидкого вирішення питання просимо вас звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Купував для дому. Залишився дуже задоволений. Цей пристрій -найкращій помічник по вбиранню в оселі, тим паче, якщо в помешканні є діти та тварини. Дуже добре прибирає волосся після тварин. Не шумний, простий у керуванні. Раджу усім!!!
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Потужність
Якщо відверто то особливої різниці я не побачила між цим і моїм 1-м роботом раз в 5 дорожчим теж китайського відомого бренду. Їздить собі пилюку збирає. Все норм за такі гроші
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Не тянет мусор абсолютно, лишь наматывает волосы на кисточки . Хочется , сказать, что работа соответствует цене,но нет)))
- Переваги:
- Мило выглядит
- Недоліки:
- Не работает по назначению
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- ОсауленкоВідгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Нормальна тема за недорого . Головне що сама прибирає
- Микита О***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Да клас!!!За такі гроші гарний помічник .Іноді буває буксує (треба почистити колеса знизу )
- Переваги:
- Повністю задоволені
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Хрень
Крутиться на месте и на этом точка .
Брала , чтоб чисто поддерживал чистоту и собирал шерсть и волосы
Он их собирает, но только на одном месте или если его подталкивать ногой . Ленивый какой-то короче . Первый день катался немного, глючил и крутился туда сюда .
Приехал с вмятиной и царапинами на корпусе
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Загалом робот свою функцію виконує на четвірку. Добре збирає шерсть тварин, дрібне сміття, пил. Рівень шуму середній, не дратує.
Пилосос хороший, сподобався. Але прислали не в тому кольорі , що замовляла.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам, за позитивний та корисний відгук.
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Валентин У***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
В цілому ми задоволені.Сам прибирає
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Очень стильный
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Брал два один
умер через день а второй проработал три дня
Ну а так ну очень слабый ,собирает только пыль и ездил очень прикольно .. как будто в панике
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Перестав заряджатися. Оформив повернення на сайті Розетки, вибрав Meest, там не прийняли, а базі немає адреси Розетки. Звернувся в підтримку, щоб надали інші варіанти відправки, вони знову і знову пропонували Meest, хоча я пояснював, що з ним проблеми. Можливість відправити через поштомат НП, Розетка не розглядає теж. Потім домовилися про забір кур'єра, який був оцінений в 219 грн. по Києву і чомусь тільки готівкою. Зрештою чекали на кур'єра пів дня, не приїхав. В Розетці постійно відповідають, що їм дуже прикро, просто відписуються і по факту питання не вирішують вже тиждень. Дуже низький сервіс обслуговування, давно ніде з таким не стикався.
- Переваги:
- Їздив, підмітав поки не перестав заряджатися
- Недоліки:
- Не заряджається, одразу був з подряпинами, трохи кривий
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
За такі гроші мінусів не знайшов