- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Сравнивая с более дорогим (хорошим) кофе других (2x и даже 3x цены) - разница при приготовлении американо или капучино не заметна. (автоматическая кофемашина с обычными [не керамическими] жерновами). Т.е. смысла покупать более дорогой кофе не вижу. Не совсем понял другие комментарии в стиле "за эту цену можно найти лучше" т.к. за эту цену (с учетом того что это 1кг) альтернатив я не нашел.
- Переваги:
- "нейтральный" вкус в хорошем смысле этого слова. Нет лишней горечи или кислоты.
- Недоліки:
- возможно хотелось бы более насыщенный аромат, но это не точно.
- Александр Б***
Лучше можно найти не просто за эту цену, а ещё и дешевле. Например Виденська кремова.
- Luchin
Ethiopia Yirgacheffe Aricha
- Аліна Л***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже ароматна та збалансована кава.
- Переваги:
- Дуже ароматна і смачна!
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Чудова кава!
- Переваги:
- Смакуємо, коли п‘ємо!)
- Кузнецов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Прекрасний, збалансований смак, дуже приємний аромат.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Беремо каву додому і на офіс. Дуже смачна. Нам подобається. Звісно що у кожного свій смак і вподобання.
- Переваги:
- Не гірка, смачно пахнуть зерна. Ціна гарна.
- Недоліки:
- Не знайдено
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Для этой цены по акции норм, ожидал хуже что будет , для еспрессо наверно будет жестковато в плане горелости , для американо и с молоком в самый раз. Варил на машинке
- Переваги:
- Слышно что арабика , кислинка средняя , горечь чуть выше , зажарка тоже выше заявленной
- Недоліки:
- Мелковато зерно, отсюда горелый привкус
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Появился новый кофе в линейке , решили попробовать и не прогадали. Понравилось что арабика, зерна не пережареные. На кофемашине получился вкусный и насыщенный вкус
- Переваги:
- Не вижу смысла переплачивать за дорогие бренды. За свою цену оправданный кофе
- Недоліки:
- Пока не нашел, может со временем поменяется, тогда дополню отзыв
- Едуард Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Хто пише, що смак не такий, то потрібно правильно "накрутити" кавомашину. З багатьох кав не вдається це зробити. Починаєш піднімати або помол, або міцність, або зменшувати обєм кипятку, то замість смаку піднімається або гіркота, або кислота, но не смак! А тут вдалося добитись дещо. Я би назвав смак цієі кави насичений шоколад плюс зовсім трішки сухофруктів. Часто питають продавці кави: вам з кислинкою чи горчинкою. НІ!!! Кава повинна не гірчити і не кислить. Вона повинна бути смачною. Ось саме ця кава такою і є.
Сьогодні замовив ще три. Якщо смак буде такий же, то повністю перейду на цю каву.
P.S Дуже шкода, що виробники не випускають багато зернових кав в маленьких
упаковках. Не хочеться купувати кілограмову або півкілограмову пачку, щоб тільки спробувати її та викинути. Амбасадор - молодці! Але на жаль і у них не має маленької пачки Еспресо бар. Тільки кілограмова.- Переваги:
- цена
Багатий
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже приємний смак, дякую за швидку доставку!
- Переваги:
- Запашна
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачно
- Переваги:
- Середня обсмажка
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Аромат неймовірний
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна кава, особливо зі знижкою - взагалі ціни нема. Мені подобається смак та аромат.
- Переваги:
- співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- нема
- Похвала С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вкусный крепкий кофе, приятный вкус
- Яненко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Найкраща кава для мене, та ще й за дуже вигідною ціною
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Пушка ракета))
- Переваги:
- Дуже смачна кава за адекватну вартість
- Дима Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хорошее кофе. Доволен.
- Переваги:
- Цена и качество.
- Евгений Ш***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный продукт. Зерно готовил в турке и в автоматической кофеварке. Вкус сбалансированный и понравился в этих способах приготовления. Всё соответствует описанию на упаковке. Так же пробовал готовить с молоком. Очень хорошо именно в капучино. Рекомендую этот кофе.
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Смачної вам кави.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Сподобалася
- Переваги:
- Чудова кава, м'яка, не кисла
- Недоліки:
- Для мене немає
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
За такую цену лучше не найти.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Отличный кофе, насыщенная композиция, ароматный, в меру крепкий, практически без кислинки. Рекомендую!
- Переваги:
- Отличный кофе
- Лилия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуууууже смачна кава
- Переваги:
- Запах, смак
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачно просто любитель кави
- Переваги:
- Ціна якість
- Представник п***
- Лілу К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже смачна кава, я в захваті!!!!!! Запах неймовірний!!!
- Переваги:
- Запах і смак
- Василь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачна кава, мені сподобалась.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не має.
- Представник п***
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава смачна, супер
- Переваги:
- Швидко прийшло замовлення
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отлично
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава
- Переваги:
- Ціна на акції
- Олексій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
тільки пізнавши смак можна підібрати собі щось одне, але я не можу сказати, що вона найкраща, бути дуже класною - теж мінус, тому я міксую зерна з Кенійською арабікою для більшого балансу смаку
- Переваги:
- насичена
- Недоліки:
- треба міксувати з більш простою
Складний
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
При мелком помоле, для турки, отличный напиток
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Швидко доставили, непогана кава
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хорошее соотношение цены-качества
Інтенсивна
- Каш Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Смачна міцна кава без кислинки
- Переваги:
- цiна, смак
Багатий
- Елена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный кофе.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава просто кайф
Замовляємо таку не вперше
Легкий приємний смак,не дуже гірка,і без кислинки
При тому смак насичений
Все, як ми любимо- Переваги:
- Якість,приємний смак
- Иван И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
хороший и кофе и цена
- Переваги:
- хороший и кофе и цена
Представник постачальникаДякуємо за коментар та оцінку товару.
Смачної вам кави
- Евгений Д***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Был приятно удивлен вкусом и сбалансированным ароматом этого кофе. Кофе не горчит и не отдает пережаренным помолом. Мне оно очень понравилось и всем рекомендую.
- Переваги:
- Превосходный вкус и аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Гарного вам настрою та смачної кави.