Відгуки покупців про Пилосос Karcher NT 30/1 Me Classic (1.428-568.0) Сірий

Оцінка користувачів 5/5
  • Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якби мені запропонували інший ,я б відмовилась.Придбала по відгукам в Розетці . Дякую всим, хто мав відношення до гарного помічника.5 хвилин і три кімнатна квартира ,чиста!!!!! Дякую!!!

Переваги:
    Не треба тягати ,він їздить як пушинка.
    Недоліки:
    Мішок один.
  • Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Оправдал за свою цену

Переваги:
    Современный пылесос, цена
  • Євген

Потужний, надійний, великий. Рекомендую

Переваги:
    Потужність ,якість
    Недоліки:
    Габаритний для малих приміщень
  • Владимир В***
    Продавець: Rozetka

Пылесос очень хороший. Немецкий бренд говорит о многом. Материалы очень надежные и всегда можно найти расходники.

• Шевчук Т***
    Продавець: Rozetka

Пилосос купили мамі, старша жінка. До цього було багато пилососів і мішкові і контейнерні. Але постійно стикались з проблемою фільтрів. Вони залишались досить швидко, а придбати нові не завжди виходило, так як не всі моделі є в продажі, плюс постійні витрати. Маленькі мішки часто потрібно міняти, а багаторазові мішки не подобаються, їх треба трусити, це зайва пилюка. Довго шукала якусь альтернативу і нарешті знайшла. Хоч пилосос Керхер доволі габаритний, мама з ним справляється прекрасно. Він в неї вже 2 роки, а мішки міняли лишь 2 раза, тобто 1 раз на рік. Прибираю 2х кімнатну квартиру, є паркер і килими. Пилосос справляється з усіма поверхнями. А найголовніший плюс та перевага серед усіх інших пилососів- це потужність. Всі попередні пилисоси, вже під кінець прибирання слабо пилисосили на самій високій потужності, вже ледь тягнули, інколи навіть самі виключалися. А цей може працювати годинами і потужність не падає. Був нюанс після розпаковки, випадав шланг з отвору пилисоса, якщо сильніше потянути, чоловік там щось поправив і все добре працює вже 2 роки. В сервіс не звертались жодного разу. Мішки коштують не дорого, якщо зважати на те що там комплект з 5 мішків, а одного вистачаєна рік. Однозначно собі теж такий куплю, коли мій LG помре. Доречі в свому я за 4 роки три рази поміняла HEPA фільтр, шланг потріскав, через що тягне вже погано, контейнер мию після кожного прибирання. Так що однозначно Керхер буде моєю наступною покупкою.

Переваги:
    Хороша потужність, мішка стає на довго, надійний
    Недоліки:
    Після розпакування випадала труба з отвору