Відгуки покупців про Дитяча м'яка іграшка подушка Видра обіймашка нічник дихаюча з білим шумом (блакитна)
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 30
Дуже чудова іграшка, ціна
- Продавець FlashShop
Добрий день, Каріно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 30
Вроде не плохие, дыхание хорошо ощущается но работает всего 5мин и выключается ( мелодии будто в перемешку ....
- Продавець FlashShop
Доброго дня, Олено!
Щиро дякуємо вам за відгук та приділений час. Нам дуже важливо чути думки наших клієнтів, адже саме вони допомагають нам ставати кращими.
Стосовно вашого зауваження щодо дихаючої іграшки «видра», яка, за вашими словами, працює лише 5 хвилин і вимикається — хочемо зазначити, що з такою ситуацією ми стикаємося вперше. Рекомендуємо спробувати замінити батарейки, оскільки іноді саме це вирішує подібні випадки.
Ми завжди відкриті до діалогу та прагнемо, щоб кожен покупець залишався задоволеним покупкою. Також запрошуємо вас ознайомитися з широким асортиментом товарів на нашому сайті — впевнені, ви знайдете багато корисного як для себе, так і для своїх близьких.
Щиро дякуємо за вашу довіру!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Супер мягкая игрушка приятно на ощупь , музыка, подсветка , красивая упаковка, большое спасибо за батарейки очень удобно можно сразу проверить. Рекомендую
- Переваги:
- Приятно на ощупь, музыка, спасибо за батарейки
- Ярослава О***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Красса, дуже цікава іграшка, і дууууже мила
- Переваги:
- Рекомендую!
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Все супер
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
супер все вчасно, дуже сподобалось. Ціна-якість супер
- Переваги:
- ціна, швидка відправка
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Чудова іграшка, дитина залишилась задоволена
- Леся Г***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Сірий
Замечательная игрушка! Все работает, дышит, светится поет.
- Переваги:
- Милая, пушистая
- Аліна Н***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Сірий
Дякую, за швидке вирішення питання, іграшку вислали нову.
Протестили кілька годин підряд, все працює)
Дякую, за оперативність- Переваги:
- Оперативно вирішили питання з бракованим товаром
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сірий. Висота іграшки: 30
Іграшка просто супер підсвічує як нічник і приємне мелодійне звучання. Рекомендую . Дякую продавцю
- Переваги:
- Все як в описі
- Недоліки:
- Не знайшли
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Все працює дитина задоволенна. Продавця рекомендую.
- Олександра О***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Сірий
Іграшка дуже класна
- Продавець B.Sttab
Дуже вдячні за відгук, хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.
- Дар'я П***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
чудова іграшка, дитині подобається)
- Переваги:
- імітує дихання
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Іграшка гарна, все працює дитина задоволена. Але упакування було пошкоджене. Якби я брала на подарунок а не для своєї дитини то було б не зручно. Можливо упакування було пошкоджене під час доставки нової почти, що більш за все так і було.
- Продавець MAG Group
Доброго дня,іграшки отримуємо без пакування,окремо іграшка ,окремо коробка,самостійно складаємо на складі,і відправляємо клієнтам тільки у цілій коробці,але на жаль при доставці бувають різні моменти
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Іграшка дуже класна та приємна, всім рекомендую
- Переваги:
- Все працює
- Ірина О***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Сірий
Чудова комунікація від продавця, іграшка просто чудово, батарейки дали в подарунок і я одразу все перевірила, однозначно 5 зірок, поставила і більше, але це максимум
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все отлично работает подсветка музыка приятно руке . Были батарейки , коробка фирма. Довольны
- Переваги:
- Мягкая
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все чудово
- Переваги:
- Гарна іграшка
- Діана В***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Іграшка прийшла швидко, все працює.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки немає
- Вера П***Відгук від покупця. Продавець: Окай. Колір: Сірий
Іграшка чудова. Але ми розраховували ,що вона по бажанню буде працювати і без музики. Але на жаль музика грає постійно.
- Лідія Т***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Миле звірятко,цікаво дихає,лунають мелодії,з підсвіткою.Продавець вкладає батарейки,тож з цим не треба заморочуватися.Брала на подарунок,тож задоволена.
- Продавець PRO100BCE
Дуже вдячні за відгук Лідія , хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.
- Інна С***
Скажіть будь ласка, 3 режими можна переключати між собою окремо, чи це все робиться одночасно? І чи регулюється гучність мелодії?
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дуже довго шукала якісну іграшку.
Звук регулюється, не гучно)) животик мʼяко піднімається. Чудовий подарунок для дитинки 3-4 місяці.- Переваги:
- Звук регулюється, навіть можна залишити без звуку(тільки рух животика)
- Недоліки:
- Без коробки
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо за відгук Світлана хай буде радість вашому домі, мирного неба. Якщо б сказали що на подарунок ми зробили Вам гарну коробку .
- Судак В***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Сірий
Дитина в захваті.
- Переваги:
- Чудова іграшка.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Всё пришло быстро, продавец адекватный, игрушка хорошая, приятная, светится, с музыкой и сопением поднимается животик, думаю девушка оценит
- ВиталинаВідгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все працює, батарейки в комплекті, іграшкою задоволені)
- Переваги:
- Батарейки в комплекті
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Класна іграшка донечці сподобалось
- Переваги:
- Гарна якість і ціна
- Недоліки:
- Не має
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо за відгук , раді що донечці сподобалось , приемно !
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Прийшоло все швиденько і якісно
- Переваги:
- Дуже все добре
- Продавець PRO100BCE
Дуже вдячні за відгук Юлія !
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дякую за іграшку, все працює, батарейки вже були у іграшці, що дуже зручно було перевірити відразу на пошті, відповідає опису, також швидка доставка та ввічливі продавці
- Переваги:
- Упакування, доставка, іграшка, батарейки у комплекті, гарна ціна
- Недоліки:
- Не має
- Продавець PRO100BCE
Дякуємо за відгук , для нас це важливо, мирного неба Вам!
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Dim albomiv. Колір: Бежевий. Висота іграшки: 25
Супер, працює
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Доброго дня. Іграшка супер. Дитині сподіваюсь. Дякую
- Переваги:
- 100%
- Недоліки:
- Не має
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Все відповідає опису, моторчик гучний, але це не заважає. Відправили дуже швидко. За таку ціну , іграшка супер.
- Недоліки:
- Гучний моторчик
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дуже мила іграшка. За свою ціну якість приємно здивувала — м’яка, дуже приємна на дотик. Животик гарно підсвічується, грає спокійна ніжна музика, є легка вібрація — дитині дуже подобається. Окрема подяка за батарейки в комплекті, можна користуватися одразу після покупки, що дуже зручно. Щиро рекомендую!
- Афанасова Ю***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Іграшка чудова)Дитина задоволена.Швидко доставили товар)))).Рекомендую
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Сірий
Спасибо большое за, быструю доставку, материал игрушки классный, музыка и подсветка работают качественно!!,
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все працює чудово, дитинка задоволена, все просто неймовірної якості, дякую велике
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Видра дуже приємна на дотик, гарно світиться, а головне — заспокоює. Рекомендую!