Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Електрична газонокосарка ручна, 2 акумулятори 12V, 2000 мА-год, Тример садовий акумуляторний для трави, для газону, від бур'янів, 10000 об/хв + 7 насадо, Блакитний (3187974246)

Оцінка користувачів 4.41/5
  • AI аналіз відгуків
    33 відгуки:  76% позитивних, 9% нейтральних, 15% негативних
    Більшість покупців задоволені акумуляторним тримером, відзначаючи його легкість, зручність використання та гарну продуктивність на невеликих ділянках. Основними перевагами називають простоту зборки, легкість та адекватну ціну. Серед недоліків часто згадують слабкість пластикових насадок, окремі випадки поганої комплектації, складнощі з гарантійним обслуговуванням і різні дрібні проблеми із акумуляторами чи деталями.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга Г***

Відповідає заявленим характеристикам

• Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Віта К***

Скажіть, будь ласка, чи була у вас в комплекті підставка для колес?

Відгук від покупця. Продавець: TORI

Не відповідає опису який заявив продавець.
    В описі вказано 18000 об/хв, на самій косарці пише 10000 об/хв
    Щодо комплектації - не прийшла насадка, куди кріпляться колеса, відповідно ними користуватись не має можливості.
    І плюс самі акамулятори не тримають довго заряд, заряджаються близько 3-х годин, а працюють хвилин 10-15

Переваги:
    Зручна, легка
    Недоліки:
    слабкий заряд акамулятора
    • Продавець  TORI

Вітаємо! Дякуємо, що оцінили легкість та зручність інструменту. Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами в комплектації та роботі пристрою, і ми хотіли б надати технічні роз’яснення щодо ваших зауважень:

Щодо обертів двигуна: Показник 18 000 об/хв — це максимальна швидкість обертання двигуна на холостому ходу (без навантаження та без встановлених ножів). На корпусі інструменту зазвичай зазначаються номінальні робочі оберти пристрою під навантаженням (10 000 об/хв), що є стандартним маркуванням для акумуляторної садової техніки. Інструмент повністю відповідає заявленій потужності свого класу.

Щодо акумуляторів: Тривалість роботи на одному заряді (10–15 хвилин) є нормальною для перших циклів використання нових батарей під навантаженням (наприклад, при косінні густої або вологої трави). Літій-іонні акумулятори набирають свою реальну повну ємність лише після 2–3 циклів повного розряду та 100% заряджання. Також час заряджання близько 3 годин є стандартним для комплектних зарядних пристроїв.

Нестача кріплення для коліс — це помилка під час пакування на складі, яку ми готові виправити.

Наш менеджер зв’яжеться з вами для вирішення даної ситуації, узгодження безкоштовної довідправки відсутньої деталі, а також для консультації щодо роботи акумуляторів. Дякуємо за розуміння!

• Віта К***

так ніхто і не зв"язався щодо неповної комплектації

Доброго дня!

Дуже дивно бачити даний коментар оскільки наш менеджер розмовляв з вами щодо даного питання 20.05.2026 та надав розгорнуту відповідь що до комплектації.

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Прийшов тример із слабкими акамуляторами, яких хватає на 5 хв. роботи. Диск зовсім не чого не ріже тільки наматує траву. Розачарована... Не раджу цей тример...

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Слабкий тример
    • Продавець  TORI

Вітаємо! Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час використання тримера, проте дозвольте надати кілька важливих технічних рекомендацій, які допоможуть налаштувати інструмент для коректної роботи:

Щодо акумуляторів: Нові акумуляторні батареї постачаються із заводським розрядом і вимагають обов'язкового повного заряджання перед першим використанням (зазвичай це займає 3–5 годин, залежно від ємності). Крім того, літій-іонні акумулятори набирають свою повну робочу ємність лише після 2–3 циклів повного розряду та заряду. Спробуйте виконати цю процедуру — час роботи суттєво збільшиться.

Щодо роботи диска та намотування трави: Металевий диск призначений для зрізання густого сухостою, чагарників або товстих стебел, і ефективно працює лише на максимальних обертах інструменту. Якщо косити ним низьку, соковиту або тонку траву на низькій швидкості, вона дійсно буде намотуватися на вал замість того, щоб зрізатися. Для звичайної м'якої трави рекомендується використовувати пластикові ножі або косильну головку з ліскою.

Ми завжди дбаємо про якість нашої техніки та надаємо повну гарантійну підтримку. Якщо після правильного заряджання ситуація з акумуляторами не зміниться, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки за контактами або через форму зворотного зв'язку.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

В цілому задоволена, один недолік, що бистрого розряжаються батареї і довго заряджаються.

Переваги:
    Зручна, легка
    Недоліки:
    Бистрий розряд батарей і дого заряджати
    • Продавець  TORI

• Дар'я П***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Класна штука. Стреже газон гарно, вирізає навіть молоді чагарники! Я довольна.

Переваги:
    Легка, зручна
    Недоліки:
    Швидко сідає батарея
    • Продавець  TORI

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дуже класна штука! для дачі саме те, звичайно вона вам не покосить велику територію бо це все ж таки більше тример ніж коса, хоча можна)) але чисто підтримувати газон - просто супер.
    пластикові ножі таке собі, а ось металеві і диск просто бімба, диск бере навіть товсте бадилля!
    колеса - то окрема тема)) таке відчуття ніби ти пилососиш траву, а не стрижеш))

Ну і само собою - цей запах свіжоскошеної трави!!)

Переваги:
    Розміри, колеса, 2 акума, різні ножі і диск

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за настільки детальний, приємний і теплий відгук!

Дуже раді чути, що тример перевершив очікування та став зручним помічником на дачі. Ви чудово підмітили: це компактна багатофункціональна модель, яка ідеально підходить для догляду за газоном, кущами, узбіччями чи клумбами, а завдяки двом акумуляторам забезпечує тривалу автономну роботу.

Щодо насадок — Ви абсолютно праві: пластикові ножі призначені для легкої трави, а металеві та дискова насадка прекрасно справляються навіть із щільнішими стеблами. Колісна база справді створює ефект "косіння без зусиль".

Щиро вдячні за довіру до нашого магазину та такий змістовний відгук — він допоможе іншим покупцям краще зрозуміти можливості цієї моделі.
      Бажаємо, щоб тример і надалі тішив Вас бездоганною роботою, а на ділянці завжди панував порядок і запах свіжоскошеної трави.

• Наталя Г***

Хоооша косарка.
    Все відповідає опису.
    Швидка доставка.

• Грижюк Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Все чудово працює, покупкою задоволена.

Переваги:
    Легка у використанні.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  TORI

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Гарно підрізає газон, легкий зручний. Акумулятори тримають довго

Переваги:
    Портативність, доступ до скошування в навіть важкодоступних місцях. Рекомендую.
    • Продавець  TORI

Працює добре.

Переваги:
    Зручна підставка з колесами

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Купувала для себе. Працює добре. Нарікань немає. Зворотній зв'язок із менеджером.

Переваги:
    Легка. Мені важливо для навантаження на спину.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  TORI

• Влад Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Хорошая косилка, проблем не было единственный минут нужно часто точить насадки. Траву косила выше 50 см

Переваги:
    Лёгкая , удобная, на аккумуляторе
    Недоліки:
    Мягкий метал на лезвии
    • Продавець  TORI

• Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Трімер легкий в використанні, зручний.

Переваги:
    Замовляла для себе, цілком задоволені. Праціє добре, нарікань не має. Відповідає опису, швидка доставка.
  • Валентина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товар неякісний.Дим з мотору через 5хв.роботи і запах гару.
    На наступний день те саме.
    Погана якість 1 акумулятору: працює 5-7хв. після повної зарядки.Також тример часто зупиняється через намотування трави.
    До товару придбана гарантія на 12міс.У сервіс центрі сказали,що заміна за мій рахунок(зокрема мотор за 1т грн.),поверненню теж не підлягає.

Переваги:
    Ніякі
    Недоліки:
    Багато,вказано у відгуку
    • Продавець  TORI

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що користування тримером принесло вам незручності.

Хочемо зазначити кілька важливих моментів:

Час роботи газонокосарки становить орієнтовно 20–30 хвилин при невеликому навантаженні, що підтверджують численні позитивні відгуки інших покупців.

Описані ознаки (дим, запах гару, зупинки двигуна) зазвичай виникають через перевантаження, коли на лезах намотується трава, а не через заводський брак.

Ми запропонували безкоштовно провести діагностику/експертизу та ремонт товару, адже в межах гарантії (12 місяців) передбачено обслуговування, включаючи ремонт та заміну акумуляторів чи пошкоджених деталей.

На жаль, коли товар уже був у використанні (став б/в), повернення коштів не передбачене, проте ремонт залишається доступним рішенням.

На жаль, ви відмовилися від діагностики та ремонту. Ми завжди готові допомогти та пропонуємо вирішувати подібні ситуації через сервісний центр — це дозволяє відновити роботу пристрою швидко та з мінімальними витратами.

• Валентина Н***

1. Працювали 7хв макс
      2. Телефоном пропонували лише ремонт двигуна за гроші, це неприйнятно, звісно що від цього відмовились
      3. Маємо гарантію на 1 рік. Як нею скористатись? Напишіть будь ласка чіткий порядок дій сюди, щоб уникнути непорозуміння

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш коментар та уточнення. Нам щиро шкода, що використання тримера спричинило незручності.

Хочемо детально пояснити порядок дій та умови гарантії:

Придбана гарантія на 12 місяців передбачає безкоштовну діагностику пристрою у сервісному центрі для визначення причини несправності.

Якщо під час діагностики буде підтверджено заводський брак, ремонт або заміна несправної деталі будуть здійснені за рахунок продавця.

Якщо ж несправність спричинена неправильним режимом експлуатації (наприклад, перевантаженням двигуна через намотування трави), ремонт виконуватиметься на платній основі.

Товар був у використанні (став б/в), тому повернення чи обмін у таких випадках правилами не передбачені.

Ви самі зазначили, що під час роботи на ріжучий механізм намотувалася трава. Це типова причина перегріву та зупинок двигуна у легких акумуляторних тримерах. У комплекті передбачений пиляльний диск, який спеціально призначений для скошування високої трави, жорстких бур’янів або сухостою — він допомагає уникнути перевантаження і забезпечує більш стабільну роботу інструмента.

Щоб скористатися гарантією:

Відправте тример із повною комплектацією нам (ми надамо адресу).

Після діагностики ви отримаєте висновок спеціаліста:
      – у разі заводського браку ремонт чи заміна вузлів здійснюються за рахунок продавця;
      – у разі порушення правил експлуатації сервіс надасть варіанти ремонту за рахунок власника.

• Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Замовляла в подарунок батькам, цілком задоволені. Праціє добре, нарікань не має. Відповідає опису, швидка доставка, зворотній зв'язок з менеджером.

Переваги:
    Трімер легкий в використанні, зручний.
    Недоліки:
    Пластикові насадки не для жорсткої трави.
    • Продавець  TORI

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Прекрасний трімер, за свою вартість достойна якість. При праці забуваєш про час.

Переваги:
    Завдяки невеликим колесам зручно виконувати вузькі ділянки

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку нашого тримера! Нам дуже приємно чути, що він виправдав ваші очікування за якістю та зручністю, особливо завдяки компактним колесам, які полегшують роботу у важкодоступних ділянках.

Ми завжди обираємо моделі, що поєднують хорошу функціональність та адекватну ціну, тому приємно, що ви це відзначили. Ваша рекомендація — найкраща винагорода для нас і додаткове підтвердження, що ми пропонуємо перевірені товари.

З повагою,
      Команда підтримки.

• Андрей О***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Косилка лёгкая, удобная. Идеальная для небольшого участка с невысокой травой без толстого бурьяна. Пластиковыми насадками траву только гладить) лезвия очень острые - справляются нормально. Диск раскручивает очень быстро, но он сразу останавливается (не хватает мощности. За свои деньги норм. Посмотрим на сколько хватит

Переваги:
    Лёгкий. Компактный.
    Недоліки:
    Маломощный
    • Продавець  TORI

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш детальний відгук та об’єктивну оцінку!

Електрична акумуляторна газонокосарка дійсно розрахована на догляд за невеликими ділянками з невисокою травою та дрібними бур’янами. Саме завдяки легкій вазі, компактності та зручній конструкції вона отримала популярність серед покупців, яким важлива мобільність та швидке підкошування без зайвих зусиль.

Пластикові ножі створені для безпечного косіння м’якої трави, а металеві леза чи диск чудово підходять для більш щільних рослин. Що стосується зауваження про потужність — для побутових компактних моделей це нормальна характеристика, яка водночас забезпечує тривалий час роботи від акумуляторів і безпеку під час використання.

Ми цінуємо, що ви поділилися реальним досвідом — це допоможе іншим покупцям правильно оцінити призначення моделі та її можливості. Сподіваємося, що інструмент буде служити вам надійно та допоможе підтримувати газон у гарному стані!

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

При замовленні прийшов без одного акумулятора, але ця проблема була одразу вирішена при зверненні до керівництва магазину. Товаром задоволена

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом!

Нам дуже приємно, що, незважаючи на початкову прикру ситуацію з комплектацією, ви залишилися задоволені товаром та сервісом. Ми завжди намагаємося максимально оперативно вирішувати будь-які питання, що виникають у наших клієнтів — для нас важливо, щоб кожна покупка приносила лише позитивні враження.

Дякуємо за ваше розуміння, довіру та вибір саме нашого магазину!
      Бажаємо приємного користування та гарного настрою!

З повагою,
      Команда підтримки.

• Андрей Б***

Дуже добре

• Тетяна К***

Легка в роботі

• Валентин І***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дуже сподобалося легка, колеса на кожусі для того щоб регулювати висоту покосу, можна скошувати траву на дорожках

Переваги:
    Не треба тягнути дроти подовження. Має два акумулятора
    Недоліки:
    Дуже малий захват.
    • Продавець  TORI

• Евгений И***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Працює чудово. Свою роботу виконує.

Переваги:
    Легкий та компактний.
    Недоліки:
    Леза треба міняти на більш товсті
    • Продавець  TORI

• Анюта Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Працює і виконує свою роботу

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

По соотношению цена/качество 10 баллов. Если как у меня газон 100 квадратных метров, то функциональная вещь, если газон больше, то на мой взгляд стоит посмотреть что-то помощней. В любом случае лучше чем ножницами)

Переваги:
    Цена, колёса
    Недоліки:
    Хлипкая конструкция, разовая вещь, инструкция по сборке не информативна
    • Продавець  TORI

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за зворотний зв’язок та детальний відгук.

Раді, що Ви оцінили функціональність, зручність колісної бази та співвідношення ціни й якості нашої моделі. Ваша оцінка 10 балів для газонів до 100 м² — це дуже цінна інформація для інших покупців, які шукають бюджетне й компактне рішення.

Щодо конструкції — дійсно, модель створена максимально легкою та мобільною, орієнтованою на побутове використання на невеликих ділянках. У разі потреби інтенсивнішого використання ми б теж рекомендували звернути увагу на більш професійні моделі.

А за зауваження щодо інструкції — дякуємо! Ми вже передали це виробнику як побажання до вдосконалення пакування та документації.

Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїм досвідом!
      З повагою, команда підтримки.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Замість двох акумуляторів на 12в, прийшов один на 48в, а зарядка на 21в, це як, поясніть?

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Все у відгуку
    • Продавець  TORI

Доброго дня!

Дякуємо вам за зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що у вас виникли запитання щодо комплектації.

Хочемо пояснити: у моделі, яку ви замовили, використовується сумарна конфігурація акумуляторів, де в деяких комплектах встановлюється 1 потужний акумулятор 48V, який за своїми параметрами є еквівалентом двох 12V акумуляторів, що й зазначено в описі. Це пов’язано з оптимізацією моделі та забезпеченням більш стабільної роботи інструмента.

Щодо зарядного пристрою — напруга 21V є номінальною для заряджання акумулятора з багатосекційною конструкцією, і це є нормальним технічним рішенням, яке не впливає негативно на роботу чи ресурс батареї. Більше того, така зарядка дозволяє безпечно та поступово заряджати акумулятор, що сприяє його довговічності.

Ми завжди перевіряємо техніку перед відправленням, щоб клієнт отримав повністю справний товар. Якщо у вас виникнуть складнощі з використанням або буде потрібна консультація з підключення — будь ласка, зверніться до нас, і ми з радістю допоможемо.

Ваш комфорт для нас важливий, дякуємо за розуміння!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Купувала для мами, щоб могла сама підкосити собі доріжки. Для цього її вистачає повністю! Для великих територій розрядиться навіть два акумулятори, а так косарка чудова для своєї ціни!

Переваги:
    легка
    Недоліки:
    Швидко розряжається
    • Продавець  TORI

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Задоволена покупкою! Тример легкий у використанні. Зручно підрівнювати газон і краї вздовж доріжок. Заряду акумулятора вистачає приблизно на годину роботи.

Переваги:
    Колеса
    • Продавець  TORI

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і високу оцінку!

Нам надзвичайно приємно знати, що тример виправдав ваші очікування — його зручність, легкість і ефективність справді є головними перевагами моделі, особливо під час догляду за газоном уздовж доріжок або в важкодоступних місцях. Раді, що вам також сподобалася підставка з колесами — вона значно полегшує процес косіння, зменшуючи навантаження на руки.

Орієнтовна година автономної роботи на повному заряді — це типовий показник для акумуляторів даної потужності, і ми вдячні, що відзначили це як позитивну особливість.

Дякуємо, що обрали саме наш магазин! Завжди раді бути вам корисними — звертайтеся, якщо виникнуть будь-які питання або буде потреба у додаткових аксесуарах.
      Бажаємо гарного дня та гармонії у вашому саду!

• Ольга С***

Добре косить газон

• Євгенія М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Швидко доставили. Зі своєю роботою справляється добре.

• Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Пластикові леза не косять жорсткий бурян.

Переваги:
    недорога, легка
    Недоліки:
    Люфти в ручці,
    • Продавець  TORI

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися враженнями!
      Приємно чути, що ви відзначили доступну ціну та легкість моделі — саме на це й робив акцент виробник, створюючи зручний варіант для базового догляду за ділянкою.

Щодо пластикових лез — вони дійсно більше підходять для м’якої трави та не надто густої рослинності. Для жорстких бур’янів у комплекті передбачені інші насадки, зокрема металеві, які значно ефективніші в складніших умовах.

Щодо люфтів у ручці — іноді вони виникають, якщо з’єднання недостатньо щільно закручені. Рекомендуємо перевірити фіксацію — зазвичай це легко усувається.

Дякуємо за конструктив — ваш зворотний зв'язок допомагає покращувати якість обслуговування та інформувати майбутніх покупців. Гарного вам сезону та комфортної роботи з інструментом!

• Наталія Р***

Задоволена

• Анжела Т***

Быстрая доставка, работает отлично

Переваги:
    Лёгкая, есть колеса

• Валентин І***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Отримав швидко дуже сподобалося, те що на колесах

Переваги:
    Регулювання нахилу, збирання швидке
    Недоліки:
    Маленький діаметр, дуже малий захват, та хрупкий кожух.
    • Продавець  TORI

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку — дуже приємно, що вам сподобалась швидка доставка, зручність конструкції та функція на колесах.

Щодо зазначених недоліків — модель справді розрахована на локальне підстригання трави на невеликих ділянках або в місцях, де важко дістатися великогабаритною технікою. Саме тому діаметр захвату та вага пристрою залишаються компактними. Що стосується кожуха — він виготовлений із легкого пластику для зменшення загальної ваги інструмента, тож рекомендуємо уникати сильних механічних ударів при використанні.

Ваш зворотний зв’язок дуже цінний — він допомагає нам ще краще інформувати майбутніх покупців про особливості моделі.

• Сергій Б***

Працює відміно !!!

Відгук від покупця. Продавець: TORI

Бракує деталей,( гвинтиків та захисного кожуха від трави) продавець відмовляється вирішити питання . Жахливо!

• Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.

Нам щиро прикро, що у Вас склалося таке враження про покупку. Зі свого боку хочемо зазначити, що ми оперативно зв’язувалися з Вами телефоном для уточнення ситуації та пропозиції можливого вирішення питання.

Всі товари перед відправкою перевіряються на комплектність та цілісність, однак ми розуміємо, що інколи можуть виникати індивідуальні випадки. Саме тому ми завжди намагаємося допомогти нашим клієнтам у межах гарантійного терміну та правил повернення.

На жаль, у даному випадку звернення надійшло пізніше встановленого терміну гарантії, про що ми також Вас проінформували. Незважаючи на це, ми доклали всіх зусиль, щоб знайти зручне для Вас рішення.

Дякуємо за Ваш відгук — кожен коментар допомагає нам ставати ще кращими! Ми завжди відкриті до діалогу та готові підтримати наших клієнтів.

Відгук від покупця. Продавець: TORI

Немає одного гвинтика щоб закріпити , телефон менеджера не дійсний , інструкція дуже неякісна, нічого по ній не зрозуміло. Складаю вже годину і не можу завершити . Передзвоніть мені

• Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом.

Нам щиро прикро, що у Вас виникли труднощі зі складанням тримера. Хочемо звернути увагу, що відповідно до правил нашого магазину, ми надаємо гарантію на товар протягом 14 днів з моменту отримання, під час яких покупець має можливість оглянути товар і звернутися до нас у разі виявлення будь-яких недоліків або комплектності. Ваше звернення надійшло більше ніж через місяць після доставки, тому, на жаль, оперативно допомогти із заміною або доукомплектацією ми вже не можемо.

Щодо інструкції — ми обов'язково передамо Ваше зауваження постачальнику для покращення якості документації. Також хочемо зазначити, що наші менеджери завжди доступні для консультацій у робочий час, і ми просимо вибачення, якщо Вам не вдалося оперативно зв'язатися з нами — можливо, сталася тимчасова технічна проблема.

Ми завжди намагаємося підтримувати якість сервісу та товарів на високому рівні, і щиро вдячні за Ваші зауваження — вони допомагають нам ставати кращими для наших клієнтів.