- AI аналіз відгуків32 відгуки: приблизно 78% позитивних, 10% нейтральних, 12% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Супер мягкая игрушка приятно на ощупь , музыка, подсветка , красивая упаковка, большое спасибо за батарейки очень удобно можно сразу проверить. Рекомендую
- Переваги:
- Приятно на ощупь, музыка, спасибо за батарейки
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все отлично работает подсветка музыка приятно руке . Были батарейки , коробка фирма. Довольны
- Переваги:
- Мягкая
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все чудово
- Переваги:
- Гарна іграшка
- Лідія Т***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Миле звірятко,цікаво дихає,лунають мелодії,з підсвіткою.Продавець вкладає батарейки,тож з цим не треба заморочуватися.Брала на подарунок,тож задоволена.
- Продавець PRO100BCE
Дуже вдячні за відгук Лідія , хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.
- Інна С***
Скажіть будь ласка, 3 режими можна переключати між собою окремо, чи це все робиться одночасно? І чи регулюється гучність мелодії?
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дуже довго шукала якісну іграшку.
Звук регулюється, не гучно)) животик мʼяко піднімається. Чудовий подарунок для дитинки 3-4 місяці.- Переваги:
- Звук регулюється, навіть можна залишити без звуку(тільки рух животика)
- Недоліки:
- Без коробки
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо за відгук Світлана хай буде радість вашому домі, мирного неба. Якщо б сказали що на подарунок ми зробили Вам гарну коробку .
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Всё пришло быстро, продавец адекватный, игрушка хорошая, приятная, светится, с музыкой и сопением поднимается животик, думаю девушка оценит
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дуже мила іграшка. За свою ціну якість приємно здивувала — м’яка, дуже приємна на дотик. Животик гарно підсвічується, грає спокійна ніжна музика, є легка вібрація — дитині дуже подобається. Окрема подяка за батарейки в комплекті, можна користуватися одразу після покупки, що дуже зручно. Щиро рекомендую!
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все працює чудово, дитинка задоволена, все просто неймовірної якості, дякую велике
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Видра дуже приємна на дотик, гарно світиться, а головне — заспокоює. Рекомендую!
- Тимур Р***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дуже хороший матеріал
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дуже красива м'яка іграшка
- Соломія М***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дуже класна іграшка, швидка доставка
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Спасибо большое за быструю доставку и профессиональное обслуживание, игрушка очень качественная и классная!!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Чудова іграшка, видрочка підіймає настрій, дякую за батарейки, що були в комплекті!
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Гарна іграшка, музика приємна не надокучлива реалістично дихає дуже цікаво . Дитині дуже сподобалась .
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Быстро доставка, все работает, спасибо за батарейки. Хороший магазин вежливый продавец.
- Переваги:
- Мягкая игрушка приятная на ощупь
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
все чудово
- Цепко Е***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все супер , игрушка очень ребенку понравилась )
- Продавець PRO100BCE
Вдячні , для нас дуже важливий ваш відгук Екатерина , бо він дає нам більшого натхнення працювати для Вас! Радості , мирного неба .
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Іграшка чудова, йшла з батарейками, можна на пункті перевірити на місці. Рекомендую замовляти в цьому магазині
- Переваги:
- Сподобалася не тільки дитини, а й кішці)))
- Продавець PRO100BCE
Дуже вдячні за відгук Маргарита !
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все добре працює, дякуємо за бонус (батарейки)
Наперід, хочу наголосити окрему вдячніть продавцю, посміялись обоє в трубку) - ОленаВідгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дякую продавцю за чудовий подарунок для дитини! Їй іграшка сподобалася. Доставили товар швидко і особливе дякую за подарункову коробку). Батарейки були також в наявності
- Дарина Г***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Дякую продавцю. Іграшка сподобалась). Гарна якість. Приємно, що продавець потурбувався вставив батарейки, що коли іграшку отримали можна було зразу спробувати як вона працює.
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо Дарина за відгук дуже приємно, ще більше натхнення працювати для Вашого задоволення.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все працює. Опису відповідає.
- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Замінили товар швидко .
Іграшка класна , працюють всі функції- Переваги:
- Все працює, дуже гарна на дотик
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Сподобалася іграшка все працює, дякую за батарейки.
- Переваги:
- Приємно на дотик, музика, підсвічування, батарейки
- Варя Х***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
іграшка чудова,працює,але не зрозуміло як зменшити звук або взагалі вимкнути тому-що гучний
- Переваги:
- батарейки в подарунок,все працює
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
М’яка, гарна іграшка! Дитинці дуже сподобалось!
- Переваги:
- Все супер.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Чудова іграшка, дуже сподобалася дитині
- Переваги:
- Ціна/якість
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Чудова іграшка
Дякуемо !
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Чудова іграшка, відповідає опису, Товаром задоволена!
- Переваги:
- м"яка на дотик, наявність батерейок
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Приятная мягкая игрушка описанию соответствует , подсветка, музыка, дыхание есть ребенок восторге мы довольны. Рекомендую
- Переваги:
- Музыка, подсветка, дыхание
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Мені дуже сподобалось! Іграшка дихає і працює! Дякую!
- Переваги:
- Pop it в подарок))
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Довольны товар соответствует описанию, спасибо за батарейки сразу проверили работает, Вежливый продавец быстрое обслуживание, рекомендую.
- Переваги:
- Мягкая, приятно игрушка
- Инна Л***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Все відповідає опису, дуже музикальна, приємна на дотик. Має батарейки вже, дуже вдячна за це продавцю! Дуже задоволена товаром. Рекомендую!
- Переваги:
- Є батарейки, приємна на дотик
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
На третий день перестал работать механизм дыхания.
- Продавець PRO100BCE
Вітаю, вже зав'язалися робимо заміну, очикуйте.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий
Игрушка отличная. Все работает. Не понравилось то что батарейки были не новые. Игрушка проработав 5-10 минут. Перестала включатся. Причина батарейки. Поменяв батарейки на новые . Все работает. А так игрушка в целом не плохая.
- Переваги:
- Хорошие успокаивающие мелодии. Красивая. Не громкая.
- Недоліки:
- Положили не новые батарейки. Через 5 минут использования игрушки перестали работать.
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо Ірина за відгук, батарейки були нові, кладемо для вашої зручності щоб товар можно було перевірити на точці видачі, хай іграшка довго радуює вашу дитину .