Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дитяча інтерактивна м'яка іграшка “Видра”, що дихає нічник музичний для сну з підсвічуванням батарейки в наявності колір сірий

Оцінка користувачів 4.11/5
на основі 202 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  приблизно 78% позитивних, 10% нейтральних, 12% негативних.
    Більшість покупців дуже задоволені іграшкою — її відзначають як якісну, приємну на дотик, цікаву для дітей та з додатковими зручностями, як-от наявність батарейок і гарної комплектації. Особливо цінують музичні та світлові функції, а також ефект «дихання». Користувачі часто дякують за швидку доставку і ввічливість продавця. Основні нарікання стосуються якості збірки окремих екземплярів: у частини клієнтів іграшка швидко вийшла з ладу, механізми іноді не працюють з першого разу або є проблеми зі звуком. Також трапляються зауваження щодо упаковки. Загалом відгуки позитивні, але є питання до стабільності якості.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Супер мягкая игрушка приятно на ощупь , музыка, подсветка , красивая упаковка, большое спасибо за батарейки очень удобно можно сразу проверить. Рекомендую

Переваги:
    Приятно на ощупь, музыка, спасибо за батарейки
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Все отлично работает подсветка музыка приятно руке . Были батарейки , коробка фирма. Довольны

Переваги:
    Мягкая
  • Дарья К***

Все чудово

Переваги:
    Гарна іграшка
  • Лідія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Миле звірятко,цікаво дихає,лунають мелодії,з підсвіткою.Продавець вкладає батарейки,тож з цим не треба заморочуватися.Брала на подарунок,тож задоволена.

• Продавець  PRO100BCE

Дуже вдячні за відгук Лідія , хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.

• Інна С***

Скажіть будь ласка, 3 режими можна переключати між собою окремо, чи це все робиться одночасно? І чи регулюється гучність мелодії?

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Дуже довго шукала якісну іграшку.
    Звук регулюється, не гучно)) животик мʼяко піднімається. Чудовий подарунок для дитинки 3-4 місяці.

Переваги:
    Звук регулюється, навіть можна залишити без звуку(тільки рух животика)
    Недоліки:
    Без коробки
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуемо за відгук Світлана хай буде радість вашому домі, мирного неба. Якщо б сказали що на подарунок ми зробили Вам гарну коробку .

• Владислав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Всё пришло быстро, продавец адекватный, игрушка хорошая, приятная, светится, с музыкой и сопением поднимается животик, думаю девушка оценит

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Дуже мила іграшка. За свою ціну якість приємно здивувала — м’яка, дуже приємна на дотик. Животик гарно підсвічується, грає спокійна ніжна музика, є легка вібрація — дитині дуже подобається. Окрема подяка за батарейки в комплекті, можна користуватися одразу після покупки, що дуже зручно. Щиро рекомендую!

• Валерія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Все працює чудово, дитинка задоволена, все просто неймовірної якості, дякую велике

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Видра дуже приємна на дотик, гарно світиться, а головне — заспокоює. Рекомендую!

• Тимур Р***

Дуже хороший матеріал

• Валентина Б***

Дуже красива м'яка іграшка

• Соломія М***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Дуже класна іграшка, швидка доставка

• Александр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Спасибо большое за быструю доставку и профессиональное обслуживание, игрушка очень качественная и классная!!

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Чудова іграшка, видрочка підіймає настрій, дякую за батарейки, що були в комплекті!

• Зоя К***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Гарна іграшка, музика приємна не надокучлива реалістично дихає дуже цікаво . Дитині дуже сподобалась .

• Тамара П***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Быстро доставка, все работает, спасибо за батарейки. Хороший магазин вежливый продавец.

Переваги:
    Мягкая игрушка приятная на ощупь
  • Каріна К***

все чудово

• Цепко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Все супер , игрушка очень ребенку понравилась )

• Продавець  PRO100BCE

Вдячні , для нас дуже важливий ваш відгук Екатерина , бо він дає нам більшого натхнення працювати для Вас! Радості , мирного неба .

• Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Іграшка чудова, йшла з батарейками, можна на пункті перевірити на місці. Рекомендую замовляти в цьому магазині

Переваги:
    Сподобалася не тільки дитини, а й кішці)))
    • Продавець  PRO100BCE

Дуже вдячні за відгук Маргарита !

• Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Все добре працює, дякуємо за бонус (батарейки)
    Наперід, хочу наголосити окрему вдячніть продавцю, посміялись обоє в трубку)

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Дякую продавцю за чудовий подарунок для дитини! Їй іграшка сподобалася. Доставили товар швидко і особливе дякую за подарункову коробку). Батарейки були також в наявності

• Дарина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Дякую продавцю. Іграшка сподобалась). Гарна якість. Приємно, що продавець потурбувався вставив батарейки, що коли іграшку отримали можна було зразу спробувати як вона працює.

• Продавець  PRO100BCE

Дякуемо Дарина за відгук дуже приємно, ще більше натхнення працювати для Вашого задоволення.

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Все працює. Опису відповідає.

• Надія Л***

Замінили товар швидко .
    Іграшка класна , працюють всі функції

Переваги:
    Все працює, дуже гарна на дотик
    Недоліки:
    Відсутні
  • Тамара П***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Сподобалася іграшка все працює, дякую за батарейки.

Переваги:
    Приємно на дотик, музика, підсвічування, батарейки
  • Варя Х***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

іграшка чудова,працює,але не зрозуміло як зменшити звук або взагалі вимкнути тому-що гучний

Переваги:
    батарейки в подарунок,все працює
  • Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

М’яка, гарна іграшка! Дитинці дуже сподобалось!

Переваги:
    Все супер.
  • Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Чудова іграшка, дуже сподобалася дитині

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олена О***

Чудова іграшка

Дякуемо !

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Чудова іграшка, відповідає опису, Товаром задоволена!

Переваги:
    м"яка на дотик, наявність батерейок
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Приятная мягкая игрушка описанию соответствует , подсветка, музыка, дыхание есть ребенок восторге мы довольны. Рекомендую

Переваги:
    Музыка, подсветка, дыхание
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Мені дуже сподобалось! Іграшка дихає і працює! Дякую!

Переваги:
    Pop it в подарок))
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Довольны товар соответствует описанию, спасибо за батарейки сразу проверили работает, Вежливый продавец быстрое обслуживание, рекомендую.

Переваги:
    Мягкая, приятно игрушка
  • Инна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Все відповідає опису, дуже музикальна, приємна на дотик. Має батарейки вже, дуже вдячна за це продавцю! Дуже задоволена товаром. Рекомендую!

Переваги:
    Є батарейки, приємна на дотик
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

На третий день перестал работать механизм дыхания.

• Продавець  PRO100BCE

Вітаю, вже зав'язалися робимо заміну, очикуйте.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Сірий

Игрушка отличная. Все работает. Не понравилось то что батарейки были не новые. Игрушка проработав 5-10 минут. Перестала включатся. Причина батарейки. Поменяв батарейки на новые . Все работает. А так игрушка в целом не плохая.

Переваги:
    Хорошие успокаивающие мелодии. Красивая. Не громкая.
    Недоліки:
    Положили не новые батарейки. Через 5 минут использования игрушки перестали работать.
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуемо Ірина за відгук, батарейки були нові, кладемо для вашої зручності щоб товар можно було перевірити на точці видачі, хай іграшка довго радуює вашу дитину .