Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Акумуляторна мийка високого тиску 30V + 2 акумулятори / Пістолет розпилювач для миття авто / Міні мийка автомобільна

Оцінка користувачів 3.62/5
  • Відгуки про товар продавця WOLFSHOP
  • Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Отримали товар. Все супер.

• Николай Х***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Враховуючи, що шланги стають ,,дубовими,, на холоді, зробив перехіднник довжиною трохи більше метра для 5-ти літрової пластикової пластикової пляшки.... взяв пляшку .... і пішов омивати..... і трубка під ногами не заважає і в місто не стидаюсь заїхати.. ..... і берци можно обмити... :)

Переваги:
    Досі працює. Змиваю машину після їзди по лісу та полями. .. по багнюці. Доробив зарядку акб з борту авто чечрез прикурювач через ,,dc-dc,, перетворювач.
    Недоліки:
    ,,Дубовий,, шланг на холоді. Хоча..... всі силіконові на холоді будуть ,,дубовими,,
  • Валентин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

За свою ціну мийка добра але шланг дубовий, і піноутворювач багато бере хімії а виходе мильна вода

Переваги:
    Можна помити машину де захоч якщо є 20 л води або ставок
    Недоліки:
    Піноутворювач
  • Николай Х***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

48 воль - брехня .... по факту 18 вольт.... (батарея з 5 литієаих банок по 3.7 вольт ....рахуйте.... на ємність не звернув увагу...). Блок зарядки заявленно 2000мА = 2А .... хочаб ампер тягнуло.... але для цієї батареї вистачає...
    Незважаючи на зауваження, та враховуючи ціну - аппарат відносно чудово справляється зі змиттям бруду, миючих розчинів. Експерементував з поливом квітника та грядки.... з ,,пласкою,, насадкою - сподобалося. Рівномірний полив...
    Не Керхер, але має право на існування... Прохання до продавців - перевіряйте інформацію .... китайці часто брешуть....

Переваги:
    Можливість змити багнюку в будьякому місці якщо маєте 3....5 літрів.... води в каністрі чи ставок поруч....
    • Гість

Тобто можна ставити звичайний 20в акб 4 а/г під макітівську посадку так ?

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Товар не соответствует заявленному. На аккумуляторе написано 48V вы указываете 30V а на самом деле при полной зарядке аккумулятора всего лишь 21V. Ёмкосль под пену не герметична при мойке через верх протекает.

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE

Не проплачений відгук як у інших продавців
    Купив собі цю дічь китайську і хочу сказати за свої кошти нормальна бризгалка

Перед замовленням почитав подивився обзорчики на ютубі усе як треба, підготовлений покупець

Замовив одразу у декількох магазинах де нормальні відгуки (цей по йшов не найперший але ж я його купив а не інші)

1. Прийшов апарат із стальними насадками то саме головне (усі інші зразки а їх і ще три приїхали із пластиком)
    2. Два акамулятора і оба заряджені то до успіху потім ще напишу про них
    3. Зарядка 21в 1а також гарний знак
    4. Бляха муха вона включилась на розетці
    Треба забирати !! (Деякі які приїздили навіть признаків життя не давали отаке бува)

Розуміючи що гарантія на данний виріб чисто галочка я одразу розібрав апарат для цікавості та для обслуговування .
    Акумулятори все як і очікувалось там 5 елементів 18650 тобто -4,2 *5 отримуєм 21в все норм таки да при десь подібному вольтажу воно вимикається перевірено !
    Диво дивне в одній із батарей елементи самсунг в іншій незрозуміле китайське
    Ого як так повезло ?

-Ладно пішли розбирать сам пістолет
    В середині ми бачимо мотор щітковий ясний пень що самий простий але ж за ці гроші все ок іншого не чекав .
    -Кнопка ок проводка до кнопки awg блін м'який силікон норма кароче
    - помпа зрозуміле діло пластик наче норм пластик, редуктор пластик і приводна шестерня якийсь кольоровий метал мастило було на здивування МОЖЛИВО ТО МАГАЗИН постарався бо пишуть що китайці люблять по сухому
    - поршеньок також в смазці але я все промазав змазками якими на скажу але там де вода змаска яка максимально не змивається в редуктор таке як в болгарку

Ловіть фото в кайфуйте

Гарний апарат за свої кошти червона насадка то фреза грязьова гарний тиск !!
    Для мілких задач супер а головне мобільність і не прив'язаність до води і світла

Можу рекомендувати але тільки в такому комплекті

Переваги:
    Ціна і наче комплект чесний
    Недоліки:
    Кейс повне г***о хоть щось напишу
    • Роман

Доповню
      Гарний помічник до повноцінного керхера
      Він мені допоміг закачати воду в шланг що не робив сам пан керхер К5
      Ємність підіймав на висоту для самотоку води малюком цим підкачував воду в шланг потім підключав до к5

Ще хочу сказати то гарна мийка для самої повноцінної мийки, після роботи гарно можна помити ноги, руки, мийку високого тиску та що велика та інший інвентар

Так що для кожного інструменту навіть такого є призначення а ви не купуйте і пускайте слюні )

• Віталій І***

Нормаль.
    Зі своїми задачами справляється.Прийшлось тільки прокладку докупити, так, як сальник при докручуванні просто зімняло.Вода сифонила зі всіх боків.Поки помив машину був сам весь мокрий.
    В цілому я довольний.

• Віта В***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Розказую...приїха мийка в пластиковому кейсі, сам кейс по якості на трієчку, але в принципі норм. Я замовляла мийку з двома акумуляторами, в комплекті йде дві насадки які розпиляють воду або струєю, або ж розприскують. Мені попався комплект з непрацюючим пінообразователем, але за 800 грн то в принципі не страшно. Машина у мене skoda scout, розмір досить такий великий, тому щоб її помити, мені потрібно два акумулятори використати. Акумулятор заряджається один близько чотирьох годин, а його вистачає хвилин на 20 роботи. Якщо змивати просто водою то миє не зовсім гарно, але якщо перед цим побрискати піною, у мене є ручний пінообразовувач, і сам пістолет піднести досить близько до кузову машини, головний принцип - це не спішити, тобто не вийде мити так як на звичайній мийці швидко, потрібно все робити досить повільно і в тому випадку бруд змиває дійсно круто. Ще мене здивувало те що збиває грязюку на підкрилках, і коли сніг намерз то також збило, але не отой що прям примерз дуже, А якщо тільки проїхалася приїхала додому і зразу збивати то да вона працює. Ще писали що потрібно шлангу міняти для води, не знаю я нічого не міняла нормальна шланга, просто потрібно її спочатку розкласти а потім тільки підключити до води щоб вона ніде не перегибалася. Ще ці акумулятори підходять до моєї ручної пилки яку я замовляла на іншому сайті. Товаром задоволена на всі 1000%.

Переваги:
    Ціна,якість мийки машини.
    Недоліки:
    Не працює пінообразовувач
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop

Брав не як мийку, а як розпилювач - кропити дерева. З червоним диспенсером струя дістає до верху дерев, що мене цілком задовольняє. На свої гроші нормальний апарат.

• Ігор Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE

Комплект "чесний" - з акумуляторами на 21 В, які добре тримають заряд. Одного акумулятора вистачило на цілком нормальне миття двох автомобілів (щоправда, не екстремально забруднених). Зрозуміло, наклейки "48 V" на акумуляторах мають чисто декоративну роль, на цю напругу ніхто й не розраховував. Штатний зарядний пристрій на 21 В має невеликий струм і заряджає десь до майже 19 В (саме з цим зарядом помили два автомобілі), так що є резон потурбуватися про потужнішу зарядку, щоб довести напругу до 21, та й швидше заряджати.

Перед початком експлуатації скористався кількома порадами тих, хто вже мав досвід робдоти з такими мийками. Передусім розібрав повністю помпу і промазав все добрим мастилом, особливо поршень. Загерметизував термоклеєм корпус помпи на стиках і нижню частину рукоятки (батарейний відсік), зробивши щілину для стікання води, яка може з часом потрапляти в рукоятку (поки що сухо). Ну, і причепив додатковий вантаж до фільтра, щоб не спливав. Все запрацювало чудово, напір води потужний, двох форсунок цілком вистачає - хоча не проблема і докупити їх цілу колекцію (але треба бути обережними з тими, що розраховані на менш потужні мийки на 12 В - можна зіпсувати свою). Бачок для автошампуня свою задачу виконує, цілком пристойно покриває все піною. Резюме: мийка цілком варта своїх грошей.

Переваги:
    Недорога і достатньо потужна для легкого миття.
    Недоліки:
    Потреба в допрацюванні для довгої і надійної роботи. Не дуже швидка зарядка.
    • Роман

Дякую друже корисний відгук також придбав і написав розгорнутий відгук все наче теж саме
      Мені взагалі повезло попався один АКБ з самсунгами ) за ці гроші кращого від нього не очікував

• Сюзанна П***

Все супер

Переваги:
    Дуже гарно миє
  • Ігор М***

Мийка норм.
    Була проблема з деталлю. Вирішено продавцем оперативно та професійно .
    Дякую

• Євгеній Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Гарна мийка за свої кошти, купував зи знижкою

• Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!

• Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop

Замовив цю мийку, приїхала бракована. З продавцем зв'язався, все швидко замінили. Все добре, все працює, дякую.

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Товар одержала, якість добра, все працює, доставка швидка. Дякую

• Дмитрий К***

За свої гроші , норм!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

не учікуйте що вона як стаціонарна мийка для мілких робіт для машини ну так коли свіже болото і то з мачалкою треба мити саме воно не відмиє для змивання норм

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop

Працює, на свої гроші, добре

• Продавець  Fimmi-shop

Ваш відгук зробив наш день! Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми позитивними враженнями. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Товар відповідає заявленим характеристикам. Працює чудово. Доставка швидка.

Переваги:
    Все швидко, не треба ніяких додаткових підключень
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашого магазину!

• Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: RKS Shop

За свої гроші ,гарна потужна мийка.

• Продавець  RKS Shop

Щиро вдячні за Ваш відгук!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Отримав швидко. Комплектність достатня для збивання бруду та миття. Перевірив насадку для шампуня - теж чудово. Колеги одразу зацікавились, вже черга на користування.

Переваги:
    Дає тиск при невеликій витраті води. Зручна.
    Недоліки:
    Ще не проявились
    • Продавець  Dagaz-shop

Максим , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Мазур В***
    Відгук від покупця. Продавець: LevelHome

Мойка хорошая. проверена в работе.

Переваги:
    Цена, 2 аккумулятора 21в.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: 7k shop

Довольно отлично супер

• Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Брав колегові, каже що супер і все влаштовує, час покаже. Відправили швидко, все згідно опису. Продавця рекомендую

Переваги:
    Зручний в користуванні,
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  Dagaz-shop

Василь, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Працює краще, ніж ми очикували

Недоліки:
    Поки нема
  • Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Ціна відповідає якості. Хороший зручний інструмент.

Переваги:
    Недоліки:
    Слабкий тиск
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop

Все прибуло вчасно. Комплектація відповідає дійсності

• Золотарев Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Мойка работает. Свои функции выполняет. Товаром доволен. От правили быстро.

• Ольга Ч***

задоволена

• Сорока В***

Всё працює, зауваження відсутність

• Юрий Г***

Все сподобалось

• Юрий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Перевірив працює.Все в комплекті.Відправили швидко.Дякую.

• Тимур Є***

Чудова мийка та недорого

Переваги:
    Якісна

• Тарас В***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Класна мийка за свої кошти

• Гиносян Э***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Не смотря на указанные недостатки, модель удобная, аккумулятор хороший ёмкости, блок зарядки автоматически отключает аккумулятор при полной зарядке. Удобная, быстрая сборка. Не рекомендую часто собирать, разбирать так как сопло металл, а место соединения с мойкой (резьба) пластмасса. Спасибо

Переваги:
    Хорошая продолжительность работы аккумуляторной батареи, удобная конструкция
    Недоліки:
    Аккумулятор по описанию 48В по факту 21В. Не большое давление на выходе.
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашого магазину!

• Сергей Д***

Працює нормально

• Продавець  Fimmi-shop

Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"