- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
игрушка супер
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- нету
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
Дочки чуть не подрались
Из-за игрушки- Переваги:
- Компактненькая , мягенькая
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
очень красивая игрушка
необычно мягкие и красивые завитушки "шерстки", как у овечки
и очень понравились синие глазки- они с мерцанием- Переваги:
- хорошее качество
- NadiiaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
Чудесная игрушка, спасибо! Хорошее качество, приятный внешний вид. Покупала для подарка, все довольны.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
Покупала для дочки, угодила)
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
Іграшка якісно зроблена, приємна на дотик, не містить сторонніх запахів. Донька цілком задоволена.
В пункт видачі доставили на наступну добу після відвантаження.- Недоліки:
- не знайшов
- Катя В***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
Игрушка очень понравилась дочери,мы купили и не пожалели.Классное качество, милая мордашка, отличное исполнение игрушки,нитки не торчат нигде.
Приятная на ощупь шерстка,мягкая .Рекомендую эти качественные игрушки для детей.- Недоліки:
- Наталья К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 15
Обалденная белая лама и конечно же я ее купила для подарочка своему ребенку. Теперь мы самые модные и стильные. Игрушка крутецкая и имеет невероятные глазки. Покупкой довольны на сто процентов. Игрушки от ТУ очень крутые подарки.