Відгуки покупців про Конструктор "Левеня Сімба" на 222 деталі (D9801)
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT
Ніколи нічого не замовляйте у цього продавця! Шкода що я відгуки прочитала вже після замовлення. Товар прийшов в пошкодженому пакуванні, я купувала конструктор на подарунок. Коли я попросила зробити повернення, так як маю повне право на протязі 14 днів, продавець не відповідав на смс, а розетка сказала що я мала робити відео пошкодження, так як забирала з поштомату. Тобто пакет нової пошти цілий, а коробка магічним чином була пошкоджена.
- Переваги:
- Не має
- Маряна Л***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT
Підробка із ужасною якістю. Рекомендую не співпрацювати із магазином.
- Водолазька я***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT
Жах! по факту китайська підробка, ще ц максимально жахливої якості!
Якщо це не оригінальний продукт, про це мають писати!!! Чому я маю шукати підтвердження оригінальності?!- Переваги:
- Нуль
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT
Якби можна було поставити 0, то я б це зробила. Лего прийшло в пошкоджениій коробці, заклеяне скотчем, є враження що взагалі бу. Продавець на дзвінки не відповідає, в поверненні відмовив.
- Переваги:
- Недоліки:
- Продавець порушує закон України, якість товару і обслуговування на найнижчому рівні.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT
Гарне миле величеньке левеня.Супер за таку ціну, але - були у недостатній кількості,згідно інструкції деталі (маленькі квадратики),які потрібні,щоб зібрати лапку.Додавали свої.(На фото світліші на задній лапці) Що б робила дитина,якби це був єдиний набір конструктора у домі?
- Переваги:
- Гарний,не дорогий,великий
- Недоліки:
- Не всі деталі у комплекті,якби не було своїх,щоб додати,лев би був без лапи.