Картка Rozetka

Відгуки покупців про Конструктор LEGO Harry Potter Пригоди на Лицарському автобусі (76446)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Андрій Б***

Відповідає опису

• Єлизавета М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

З дитиства люблю Гаррі Поттера, зараз полюбила Lego. Ідеальне поєднання) Подивидася правді в очі та купую Lego серію з Гаррі Поттером для себе. Сину даю погратися. Як і у фільмі дивовижно було бачити 3-поверховий автобус, так і гратися зараз таким автобусом цікаво. Дизайнери Lego продумують деталі до дрібниць. Ліжка придумані так, що вони як наче справді "катаються" в різні боки. Ще сину сподобалася люстра, яка звисає з одного поверху на інший. Люблю поповнювати колекцію фігурками з Гаррі Поттера. Тут є водій, кондуктор, Гаррі, відьма та Грім.

Переваги:
    Якість
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже довго хотіла цю оновлену версію і нарешті вона з'явилась! Я в захваті, набір чудовий. РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    ЯКІСТЬ, різноманіття колекцій, приємні ціни та дуже швидка доставка.
    Недоліки:
    Швидко закінчуються товари
  • Анна Д***
    Продавець: Rozetka

Дуже класний набір, збирати можна кілька годин, одне задоволення. А результат і справді вражає, тепер прикрашає поличку
    Щодо якості - як завжди Лего на висоті! Брала колись підробку іншого набору і відчувалося все прям гірше при збірці, аж пальці ще довго боліли, як складно було вставляти деякі елементи. А тут прям відчувається справжній оригінал - елементи вставляються ідеально, не треба багато зусиль. Тримається все теж добре.

Переваги:
    Красиво та дуже якісно