Відгуки покупців про Конструктор кіберпанк Ламборгіні з пультом керування, 1314 деталей

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Замовляв одразу кілька наборів цього типу. Усе приїхало дуже швидко — доставка була оперативною. Я люблю збирати подібні конструктори, це для мене своєрідна медитація, тому був радий отримати їх у гарній якості. Деталі добре тримаються, виглядає все акуратно. Загалом покупкою задоволений, можу рекомендувати.

Переваги:
    Швидка відправка
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: EnotikPro

Дуже задоволена швидким опрацюванням замовлення.
    Отримала на новій пошті раніше ніж за добу, це саме швидке замовлення яке я тільки мала.
    Конструктор гарної якості,брали на подарунок, іменнинник залишився в захваті
    Дуже приємно працювати з майстрами своєї справи
    Бажаю Вам гарних продаж та вдячних клієнтів.
    За потреби буду звертатися ще.
    А ще дуже порадувала знижка,яку вклали в замовлення.

Переваги:
    Швидке опрацювання замовлення
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: LootStore

Що ж, дозібрав я цю модельку, не без проблем, але зібрав. По-перше, що зовсім не сподобалось — це інструкція. Послідовність складання моделі в інструкції явно порушена, і деякі елементи не дуже наглядно показані, як повинні вставлятись і виглядати вже складеними. В моєму випадку, я неправильно поставив вал до шестерні, через що не зміг нормально поставити моторчик, але це поправимо. Підсвітка виконана в вигляді окремої стрічки, яку потрібно ліпити як і куди забажаєш. В моєму випадку це виглядає так, як на фото. Пульт керування підсвіткою нормальний, можна налаштувати яскравість та таймер роботи. Підствітку можна також під'єднати напряму до акумулятора від моторчиків, і світитися машинка буде при їзді. Керувати можна як за допомогою пульта, так і за допомогою спец-застосунку на телефоні. На ламінаті до-речі машинка чисто пробуксовує на місці))
    Процес складання доволі цікавий, все деталізовано, але виконання в вигляді окремих наклейок, котрі потрібно ліпити самому, це таке) Все нерівно виходить, особливо коли клеїш в складеному стані машинки. Ще можу добавити, що деякі деталі скріпляються дещо важко та туго, треба прикладати силу.
    Зовнішній вигляд мені сподобався, але я б залишив тільки підствітку без моторів, мотори псують внутрішній вигляд моделі. Моя думка така.
    Продавець до-відправив відсутні деталі, за що окреме спасибі! Також відповів на численні запитання щодо товару, приємно коли ставляться відповідально до своєї справи.

Переваги:
    Вигляд, процес складання, підствітка з пультом.
    Недоліки:
    Послідовність складання в інструкції, інколи нечіткі пояснення.
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: LootStore

Швидко відправили, все в комплекті. Нажаль коробка пошту не пережила, на неї наче всілись, але це не вина продавця

• Игорь Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LootStore

Ще не збирали, коробка чогось була відкрита, але все запаковане по інструкції наче всі пакети на місті, менеджер відповіла відразу по замовленю, відправили того ж дня що й замовив, поки все гуд