- Заводчиков К***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Дякую дитине дуже сподобалось
- Продавець Drone for Ukraine
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що дитині сподобався дрон
Бажаємо приємних польотів та нових емоцій! Якщо виникнуть питання чи буде потреба в аксесуарах — завжди на зв’язку й із радістю допоможемо
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
після декількох запусків, коли тиснеш кнопку злету, то просто різко перекидається або летить в бік і перекидається, коли в руці тримаєш то кудись тягне сильно, і вимикаються два задні гвинти, спочатку крутяться але потім зупиняються. Щось з ним сталось(( але як я дізнався ще й літати ними заборонено взагалі..)) Нащо їх тоді продають..?) І як тепер полагодити це перекидання та зупинку гвинтів? Від чого це могло статись? Хтось може підказати будьласка..!?
- Переваги:
- Порадував
- Недоліки:
- швидко вийшов з ладу
- Продавець Prime
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності, з якими ви зіткнулися під час використання квадрокоптера.
Щодо проблем із перекиданням та зупинкою гвинтів, це може бути пов’язано з необхідністю калібрування квадрокоптера або перевіркою його двигунів та пропелерів. Ми рекомендуємо спробувати провести калібрування, згідно з інструкціями в посібнику користувача. Якщо це не допоможе, ви завжди можете звернутися до нашого сервісного відділу.
Що стосується використання квадрокоптерів, дійсно існують певні правила та обмеження для польотів дронів. Однак більшість дитячих моделей підпадають під спрощені вимоги. Ми радимо ознайомитися з місцевими правилами щодо використання дронів для уникнення проблем.
- оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Покупка на подарунок. РЕКОМЕНДУЮ
- Переваги:
- Легкий у використанні
- Недоліки:
- Не виявлено.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Загалом дрон непоганий немає укума в подарунок хоч я і на нього не розраховав
- Переваги:
- Повна комплектація, швидке підключення і робоча камера
- Недоліки:
- Не має 30 хв польоту
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Немає в комплекті двох акумуляторів. Єдиний, який в самому дроні. Сам квадрік не тестували ще. Просто кинулося в очі не повний комплект.
- Переваги:
- Ще не знаю
- Недоліки:
- Ще не знаю
- Олеся А***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Очень интересный подарок папе понравился больше,чем ребёнок,учитывайте при покупке.
- Переваги:
- Интересно
- Недоліки:
- Тяжеловато в експлуатации
- Ольга
Вітаю. Які рекомендуєте акумулятори придбати?
- Оля А***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Дякую за приємні враження від покупки та товару!
- Переваги:
- Швидкість відправки, якісь товару, спілкування і бажання допомогти покупцю!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Купуйте одразу пару акумуляторів
- Переваги:
- За такі гроші - багато задоволення. Як для перших тренувань - дуже класно.
- Недоліки:
- Інструкція в інтернеті. Кновка ВКЛ на квадріке ну зовсім не легка. З початку боявся тиснути шоб не зламати.
- MAX Z***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Як іграшка не погано, за таку ціну
- Переваги:
- Недоліки:
- Треба більше АКБ , Швидко сідає
- Дмитрий
за 1000 грн ,чего хотели? хD
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Для дитини непогана іграшка. Ціна відповідає якості. Заряду батареї вистачає максимум на 10 хвилин. Іноді, коли батарея сідає, квадрокоптер не подає сигнал, але при цьому стає некерованим. Камеру під'єднати до телефону вдалося тільки один раз, далі це зробити её вдається.
- Переваги:
- Ціна, дитині цікаво.
- Недоліки:
- Дуже мала вага, здуває навіть маленьким вітром, камера не під'єднується до телефона.
- Андрей Х***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Пришло с одним аккумулятором
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Китай
- Андрей Х***
Перезвонили в тот-же день, извинились, отправили дополнительный аккумулятор и комплект лопастей в подарок. Достойно!!!! думал вообще ничего не сделается. Респект. 5 балов.
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Получилось
- Переваги:
- Цена, все работает
- Недоліки:
- Камера не очень...
- Людмила И***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Купували квадрокоптер, дитина дуже задоволена, якісний товар.
- Переваги:
- Легкий у використанні, практичний
- Недоліки:
- заряду вистачає не на 30 хвилин а на 10-15 хвилин
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Товар на свою ціну. Із заявлених 30 хвилин польоту - в кращому випадку максимум 10. Вартість, яку довелося заплатити при отриманні - більша ніж заявлена на сайті. І , наостанок, касовий чек, накладну продавець не надав, а отже в разі проблем з товаром, претензії пред'явити буде просто нікому.
- Продавець Drone for Ukraine
Доброго дня , на одному акумуляторі дрон літає від 10 до 15 хвилин, там два акумулятори ,можемо вам довідправити ще один акумулятор, з приводу вартості ви переплатили ,тому що нова пошта бере 2% +20 грн від вартості замовлення, це конкретно умови нової пошти ,а не наші, я завжди на зв'язку і якщо виникнуть поблеми ви можете до нас написати, або подзвонити!
- Назар В***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Дрон за свої гроші дуже чудовий рекомендую
- Дима Т***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Дрон за свої гроші чудовий, нормальний сигнал передачі відео в реальному часу. Але по якійсь причині дійшло тільки три акума, замовлення було: цей дрон(у комплекції написанно два) та два додаткових акума.
- Переваги:
- Добре ловить сигнал та передачі відео.
- Недоліки:
- Прийшло в загальному тільки три акума
- Юрій В***
В описі написано 2 акумулятори 3.7 В тобто вольти. Де ви бачили в описі що там додаткові 3 акумулятори не розумію.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір: Чорний
Советую всем купить этот дрон. Проверил дальность летает на 130 метров с видеосвязью. Без летит ещё дальше.
Только что заменил антены от вай фая поставил. Теперь летает на 440 метров. -
Рекомендую))- Переваги:
- Отличный дрон за свою цену
- Сергій Д***Продавець: Prime. Колір: Чорний
Не забрав. Приїхав у пом'ятій і розпечатаній упаковці.
Сам дрон ніби не пошкоджений але вирішив не ризикувати. Загалом по цяцьці, візуально і по запаху - дешевий "китай"... Але все рівно буду брати якщо прийде нормально запакований))- Переваги:
- Дешевий, а отже - доступний.
- Недоліки:
- Пошкоджена упаковка..