- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий
Ціна-якість
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий
Дитина дуже задоволена. Зібрав уже цілу колекцію з цих машинок. Якість відмінна
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Tigres - українського виробника м'яких та пластмасових іграшок!
Нам важлива Ваша оцінка.
Приємного користування!
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий
Кран в целом неплохой, но не wader, a tigres. Ребёнку понравился, но крутить поднимать опускать достаточно сложно для маленьких и очень короткая веревка, на максимальном положении, где само интересно играться она вообще опускается на 1 см и все, до земли достаёт только в сложенном виде крана
- Переваги:
- Большой
- Недоліки:
- Короткая веревка
- ЭлеонораВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий
Пришёл tigres, а не wader
- Виктория М***
Это одно и то же.Почитайте посилання
- Елена Г***Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий
Хочу написать про свой горький опыт с розеткой, заказывала машинку Wader, то что указано на сайте.Делала два раза заказ и два раза курьер привозил совсем не ту машинку,с коллекций автопарк. Так что я так понимаю надо сто раз подумать что заказываешь и что пройдет.
- Переваги:
- Не каких
- Недоліки:
- Закажите одно ,а получите совсем другое.
Представитель брендаЗ 2013 року виробництво в Україні ТзОВ "Тигрес-люкс" на прес-формах (матрицях) та з дозволу P.P.H. WADER-WOZNIAK Sp.z.o.o. про що поінформовано в інструкції до продукції! З 2019 року прийнято рішення в Україні продавати під ТМ "Tigres". По факту той самий товар та з одного підприємства виробника! Зміна фото та описів на сайті буде здійснена найближчим часом! Дякуємо