Відгуки покупців про Електрична газонокосарка ручна садовий триммер акумуляторний 2шт 48Vh для трави, газону, від бур'янів, 10000 об/хв + 7 насадок
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Прислали как положено полный комплект, работает тихо с своей задачей справляется
- Переваги:
- очень легкая
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
пакування типу "закинув у коробку аби було". ніяких там 48вольт немає, але це і так зрозуміло за таку ціну. В декого на відгуках у коробці з картинками а в мене тупо коричнева) Ну то таке. Обидва аккуми працюють (хоча ще не працював достатньо часу з триммером). Корочше це звичайний китаєць який може зламатись або завтра або через декілька років, майте на увазі. (ну по ціні це і так потрібно розуміти) По насадкам та доп. штукам все було.
- Переваги:
- наче працює
- Недоліки:
- накидано у коричневу коробку аби як та зверху просто скотчем наліплено трохи, буквально могло вивалитись
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
- Переваги:
- Легка Може користуватись жинкі
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Легка. Гарно косить грубі бур'яни і тонкі паростки дерев. Трохи намотує тонку траву.
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Отримала газонокосарку і я дуже задоволена перевагами її функцій
- Переваги:
- Зручна,
- Недоліки:
- Не доліків Не Має
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Два дні попрацювала і все
- Недоліки:
- Акумулятори вообще не держать
- Виктория Е***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Пришла совсем другая ,коса , с колесами, с другим диском, написала продавцу,на что мне ответили , что я могу поменять , с Доплатой, извините !!!! она на минутку стоит 1900 грн
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Упаковано отвратительно
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Очікування реальність, прийшов не той тример який на картинці зовсім, пропрацював 5 хвилин і на грівся сильно
- Продавець Exclusive For You
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за ситуацію. Інколи в партіях можуть надходити моделі з незначними зовнішніми відмінностями (колір або розміщення елементів), але всі вони мають однакову функціональність, характеристики та комплектацію, як в описі. Щодо нагрівання - зазвичай акумулятор може трохи нагріватися при активному використанні. Рекомендуємо робити перерви під час роботи та переконатися, що батарея повністю заряджена. Ми вже зв'язалися з вами особисто для вирішення питання. Дякуємо за зворотний зв’язок - це допомагає нам ставати кращими!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Триммер чудовий, працює гарно я задоволена
- Переваги:
- Працює добре
- Продавець Exclusive For You
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що тример вас задовольнив і добре справляється зі своїм завданням. Нехай працює надійно та довго служить у господарстві. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Після кількох складань обірвався дріт до вимикача.
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Всё работает. Покупкой довольны.
- Переваги:
- Цена,качество.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Продавець Exclusive For You
Дякуємо вам за відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що ви задоволені покупкою та якістю товару. Ваші слова - найкраща мотивація для нас і підтвердження, що ми рухаємось у правильному напрямку. Бажаємо вам легкої та ефективної роботи з новою газонокосаркою!
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
10 з 10 ! Компактний, легкий. Одна батарея на 1.5 часа праці. За день покосили 6 соток трави.
- Переваги:
- Легка, багато насадок, батарея на 1.5 години. Мотор мощний для такої малютки
- Недоліки:
- Пластика багато, хоча за такі гроші - зрозуміло
- Продавець Exclusive For You
Щиро дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Раді, що триммер виправдав очікування — компактність і потужність справді вражають. Нехай служить довго й надійно! Гарних вам урожаїв та рівненького газону!
- Ксюша Л***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Приємна ціна ,але не все було в наявності.
- Андеева Л***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Не работает аккумулятор,в работе весь комплек не проверяли.
- Переваги:
- Нет никаких.
- Недоліки:
- Продавец на телефонные звонки не отвечает,чтобы устранить брак,в вайбере пишеш,кормят завтраками.Деньги за товар заплачены,товар бракованный.
- Продавець Exclusive For You
Клієнту замінили акумулятор на новий у найкоротші терміни.
У листуванні вели діалог і повідомили, що замінять.
Що стосується Ваших дзвінків, Ви дзвонили у вихідні дні та у неробочий час.
- Вольська Ю***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Коса хороша. Вже використовувала. Якщо висока трава то незручно закручує. І заряду іде більше на таку траву.
- Вольська Ю***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Товар хороший. Зібрала сама. В роботі ще не випробувала. З комплектації немає окулярів але положили колеса.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Пришел не в полной комплектации. Только 1 аккумулятор и нет защитных очков. Зато есть какие-то колеса, которые тут нужны как зайцу стоп сигнал. "Подарок от продавца". При чём возврат с недостающей комплектацией оформить нельзя. Так что проверяйте комплектацию сразу при получении, иначе продавец будет "честное слово" давать что они то всё ложили, а возврат оформить нельзя. Не повторяйте моей ошибки.
- Недоліки:
- Не полная комплектация
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Дуже дякую, гарна річ
- Переваги:
- 2 акумулятора
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Швидко доставили, гарно запаковано, хороша комплектація, швидко зібрав, запускається. А в роботі ще не була.
- Переваги:
- Акуратний виріб, гарна комплектація.
- Недоліки:
- Поки немає так як в роботі ще не була.