Відгуки покупців про Конструктор ЗD квіти Весняний кошик квітів 330 деталей конструктори квітка 3д набори для творчості (Flow-2002)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Наталія П***

Брали на подарунок.
    Чудовий, дитині сподобався.
    Швидка доставка, рекомендую!

• Продавець  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Брали на подарунок ,сподобався конструктор , дитини сама збирала ,труднощів не було .

Переваги:
    Деталі якісні !

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Придбала на подарунок донечці, вона була в захваті, дуже чудовий,яскравий конструктор. Рекомендую. Доставка швидка.

Переваги:
    Чудова річ

• Чімін

Чудовий конструктор

Переваги:
    Квіточки гарненькі

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Дуже сподобався, квіти щось новеньке і для дівчинки цікаве

• ЛЮДМИЛА Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Загалом конструктор не поганий, але для старших діток і зовсім не відповідає малюнку. Набагато менший.

Переваги:
    Яскравий, нормальної якості
    Недоліки:
    Багато мілких деталей, не відповідають розміри малюнку
    • Продавець  SBT group

Добрий день! Дуже прикро, що ви залишились не зовсім задоволені конструктором. Серед зображень товару в тому числі є розміри конструктора у зібраному вигляді, на які можна орієнтуватись, а не лише на візуальне сприйняття та уявлення як він виглядатиме. Щодо дрібних деталей - також з інформації в картці товару, на нашу думку, зрозуміло що це конструктор саме такого типу - з мілкими деталями.

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Дуже сподобався конструктор ,складали з племіннецею

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Все чудово. Донька була в захваті

• Яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Придбала на подарунок, діточки були в захваті, дуже чудовий конструктор. Всі були задоволені. Рекомендую. Доставка швидка.

Переваги:
    Чудова річ

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

Чудовий яскравий конструктор. Нам дуже сподобалося, збирали з дитиною разом, є як дрібні, так і крупніші деталі. Все супер, доставка швидка. Продавець