- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Отримала жалюзі, прийшли в такому вигляді (( неприємно
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Жалюзі такі як в описі,розмір відповідає, підійшли ідеально. Пошкодувала що замовила одні (на пробу),а зараз вони подорожчали.
- Переваги:
- Легко монтуються, ціна
- Инга Л***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Все супер
- Переваги:
- Чудово
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Доставка швидка, товар відповідає опису. Дякую
- Дима С***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Непоганий варіант
Мені підійшло. А краще замовте одну, а вже коли приїде подиветесь і потім вирішите підійде чи ні)- Переваги:
- Вішаєтся на клейку стрічку, липучки та прищепки
- Недоліки:
- Хотілось би щоб було темніше
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Зручні у застосуванні.
- Переваги:
- Дешеві.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Христина З***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Непогано , свою функцію виконують . Тримаються міцно , можна підрізати під любу ширину . Єдине що довжина , пише 180 см , і воно так є але в жатому вигляді є менше , на вікно буде супер , я брала на балконні двері то мені закороткі .
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Дуже класні жалюзі плісе швидко повісили дуже сподобалося дякую магазину за якість
- Переваги:
- Хороша якість
- АрінаВідгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Хороші жалюзі, якісний матеріал, добре виглядають та вдало вписуються в інтерʼєр. Клейка стрічка досить якісна і добре ліпиться до вікна (в мене коти, переживала, чи міцно триматиметься і чи надовго )
Не блекаут, але забезпечує приватність та не пропускає світло від ліхтарів вночі.
Загалом покупкою дуже задоволена, дякую!- Переваги:
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Чудові жалюзі.Легко та зручно їх вішати на вікно.Рекомендую.
- Переваги:
- Легко вішати на вікно.
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Швидка обробка замовлення. Все супер. Жалюзі дуже якісні, можна скорегувати під свій розмір. Дуже дякую.Обов'язково замовлятиму ще.
- Соф'яВідгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Швидко відправили, дякую, дуже задоволена якістю та сервісом
- Переваги:
- Дуже якісні, навіть є можливість підрізати під свій розмір вікон. добре захищають від сонця.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Замечательные жалюзи на свои деньги, размер соответствует, остались довольны.
- Потієнко Т***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Дуже задоволена товаром. Замовлення було надіслано швидко. Буду замовляти ще раз.
- Переваги:
- Красиві і дуже добре тримаються
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Супер легко встановлюються, якісні, гарно підходять до інтерʼєру :)
- Переваги:
- Все супер
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Супер. Клеїться швидко і просто.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Гарні жалюзі, тримаються нормально. Пряме сонячне проміння розсіюють - в кімнаті не темно, але по очам вже не б'є.
- Переваги:
- Не потрібно сверлити відкоси або вікна, гарно тримаються на липучці
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Товар цілком відповідає дійсності. Тканина не просвічує, але пропускає світло і влітку приміщення не нагрівається, як раніше. Відпала потреба встановлювати кондиціонер. Що в даний момент є великим плюсом)) Продавець відправив швидко! Рекомендую!
- Переваги:
- Відсікає спеку
- Недоліки:
- Чому не замовили раніше..
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Дуже легка установка і якість непогана мені сподобалося
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Класні бюджетні жалюзі,чудово захищають від сонця і гарно виглядають на вікні!Я повністю задоволена! Дякую!
- Переваги:
- Легко кріпляться
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Дуже задоволена жалюзі. Легко кріпиться, красиво і стильно виглядає. При цьому в кімнаті приємне світло, але не пробивається сонце. Хороший сервіс.
- Олеся І***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Замовила жалюзі-пліссе собі до робочого кабінету. Дуже сподобалась якість та простота кріплення на вікно. Гарно та стильною виглядають. Липка стрічка клеїться відмінно. Треба з 1 разу рівно приклеїти, тому що відірвати майже не можливо. Не пропускають прямі сонячні промені. Зі своєю задачею справляються на всі 100 відсотків. Загалом задоволена покупкою. Буду рекомендувати.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Чудово захищають від палючого сонця,особливо мої квіти.Світла достатньо і у кімнаті прохолодніше.Чудово виконують свої функції
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Чудові жалюзі. Дуже швидко та легко встановити, достатньо просто відірвати клейку стрічку та притиснути до поверхні. Якщо вікно вужче, достатньо легко відрізати необхідну ширину. Виглядають гарно, від сонця захищають добре.
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Дуже задоволений товаром!
Жалюзі підійшли ідеально.
Все супер легко монтується, зручно фіксуються і виглядають досить стильно.
На кухню чи балкон дешево і зручно!!!
Рекомендую!- Переваги:
- Якість перевищує ціну!
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Є-Зона
Жалюзі сподобались, матеріал легкий, але захист від сонця гарний, зручно і швидко кріпляться
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не виявила