Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Секатор FLORA з храповим механізмом 205 мм (5021344)

Оцінка користувачів 2.7/5
  • Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень не качественное изделие нож не попадает в желоб, про нержавейку ложь

Переваги:
    Нет достоинств дороже аналогов
    Недоліки:
    Одни недостатки механизм фиксации перекошен лезвия в пазы не попадают.

Добрий день
      Описані Вами зауваження щодо роботи механізму та суміщення лез не є нормою для справного виробу. Щодо матеріалу леза, воно виготовлене з нержавіючої сталі відповідно до технічних характеристик моделі.Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для перевірки виробу. Якщо буде підтверджено виробничий дефект, питання буде вирішено відповідно до гарантійних умов. Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.

• Анатолій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Надовго його не хватає. Не рекомендую.

• Федір
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гіршої якості ще не зустрічав, такої конструкції і такого зовнішнього вигляду купував раніше - все було ОК. Вистачало на 3-4 сезони - але купував новий бо приємніше новим користуватись.
    А це - перша яблуня в смітник. Да яка там перша, я може пару гілок зрізав!

Переваги:
    Гострий
    Недоліки:
    Одноразовий

Доброго дня !
      Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що секатор не виправдав ваших очікувань. Ми розуміємо, як важливо мати надійний інструмент. Якщо у вас виникли проблеми з якістю, зв’яжіться з нами – ми постараємося допомогти та знайти рішення

• Юрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Секатор працює відмінно. Купую вдруге. Попередній прожив 5 років. За цей час ніразу не підвів. Маю садок 40 дерев. На фото новий секатор та "попереднік". Рекомендую.

Переваги:
    Ціна. Надійність.
    Недоліки:
    Малий строк служби.
    • Фірсова И***

не схоже, що один виробник. Різні шильдики.

Доброго дня
      Дякуємо за відгук

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не задоволений. Після зрізаня не товстих гілок на лезо почалося гнутися та з'явилося зазубрини, а потім скол.

Переваги: Храповий механізм

Недоліки: Не якісне лезо

Переваги:
    Храповий механізм
    Недоліки:
    Не якісне лезо
  • Никола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Секаторы отличные. Такого типа у меня проработал около 15 лет но лопнула пружина от времени. Купил новый секатор а пружину со временем найду. Рекомендую садоводам.

Переваги:
    Качественный
  • Тетяна Р***

Секатор отличный,проверен в работе

Переваги:
    Цена,качество
  • Елена С***

Хиленький

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Много лет пользовался аналогичным секатором, но другой фирмы. Поэтому как правильно использовать и его возможности знаю хорошо. К сожалению мой секатор остался в Мариуполе. Решил купить этот. Разочарован. После срезания нескольких не толстых веток на лезвии появились зазубрины, а затем и скол. В общем деньги на ветер. Категорически не рекомендую к покупке.

Переваги:
    Храмовый механизм
    Недоліки:
    Некачественное лезвие
  • РОК

Секатор потребує вдосконалення.

Переваги:
    ціна, швидкість доставки, тактильність матеріалів.
    Недоліки:
    недосконалість конструкції, а саме замикач секатору з пластику; штир вибору сили різу випадає, бо руйнуються стопорні кільця які тримають штир.
  • Сергей Ш***
    Продавець: Rozetka

Режут хорошо материал лезвия нержавеющая сталь, рукоятки скользкие не очень удобные. Имеют фиксатор для хранения в закрытом положении.

• Mr
    Продавець: Rozetka

Хороший за свои деньги самое то

• Игорь М***
    Продавець: Rozetka

Покупал для любимой. Она просто в восторге от качества и работы секатора.
    Удобен в руке. Даже не ожидал насколько легко просто режет самые толстые ветки. Храповый механизм - конечно заслуживает внимания.
    Секатор СУПЕР. Рекомендую.