- АльонаПродавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Дуже задоволена цією шваброю. Користуюсь нею тепер кожного дня: помітила якесь забруднення - взяла попшикала водою і вимила його. Не потрібно набирати відро води або окремо мочити запаску.. Тепер прибирання стало ще швидшим, економнішим і легшим.
- Переваги:
- Легка, займає мало місця, добре миє
- Недоліки:
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Зручний помічник у прибиранні.
- Переваги:
- Покупкою задоволена.
- Недоліки:
- Не виявлено. Але ще не знаю де шукати змінну мікрофібру.
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
бомбезна швабра, після робота пилососа взагалі дуже зручно. не треба виливати брудну воду з відра.. зручна та легка. доречи, якщо брати до уваги конструкцію, то ламатися немає чому.
- Переваги:
- зручність
- Алліас Т***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
брав щоб менше прибирати, стоїть собі в кутку
коли треба пшикнув, протер і все чудово
дуже зручно- Переваги:
- Легкість
- Недоліки:
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Дуже сподобалась,рекомендую.
- Дарья Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Отлично все!!!
Чудова швабра
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Товар пришёл быстро, а главное всё отлично работает!!!
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Чудово
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Все добре жінка задоволена
Дякуємо за ваш відгук.
Ми дуже раді що ви задоволені товаром.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Замечательная
- Віктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Чудова швабра для прибирання
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Швабра дійсно класна , тепер з задоволенням мию ламінат
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Супер девайс
- Пришвицына Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Швабра очень легкая, удобная, она конечно не для мытья полов, но любое загрязнение, пятна легко убираются, попрыскал и помыл.
- Переваги:
- качество и хорошая скидка
- Недоліки:
- не обнаружила
- Едуард Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Удобная и всегда теперь под рукой
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук.
Ми дуже раді що ви задоволені товаром.
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Приехала целая
Ещё не пользовалась - МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Через тиждень зламався наповнювач для засобу миття полу. Почав витікати на підлогу.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
Швабра прийшла з браком: протікає колба. Сама по собі дуже ненадійна (матеріали) в порівнянні з аналогами (до цього були дві швабри від Deerma).
Краще одразу витратити кошти на інший товар.
Добрий день!
Нам дуже прикро що товар виявився неналежної якості.
Зверніться в службу підтримки розетка.
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Довжина насадки: 35
У мене здомана ручка , вчора ввечері забрала - сьогодні буду повертати , бо сам розприскувач не працює