- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Не кисла, не гірка. В домашню кавомашину засипав і забув. Але одразу скажу, що це точно не кава для любителів псевдозакладів "третьої хвилі" і тд.
Це проста кава для работяг, яким треба зранку прокинутись і піти крутити гайки на заводі.- Переваги:
- недорога, бадьорить
- Недоліки:
- не шукав
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Оценка за кофе 5! За то, что Розетка испаганилась - 1!
Очень полюбился этот кофе, испробовали всю серию амбассадор , остановились на этом, уже выпито.. пачек наверное 6 точно..
Брался по началу кофе на Розетке "по акции" -Полный обман в цене! Когда на рынке увидели цену без акции . Розетка очень расстраивает своими ценами на все, они выше рыночных и не парятся по этому поводу! А так же очень бесит то, что не пишется сразу на каком складе находится товар и только при оформлении заказа видишь , что он разбивается на 2-3 и больше.... Бред сивой кобылы. Еще никогда не оплачивайте товар картой, который подлежит возврату, денег обратно вы не добьетесь- Переваги:
- вкус, аромат
- Недоліки:
- цена на Розетке
- Татьяна
Вам за что-то не вернули деньги?
- Виктория Б***
Вы правы на 100 %.. И спасибо за предостережение по оплате картой.
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Насичений смак кави не псується кислотою і зайвими присмаками...
Як на мене, то смак ідеальний- Переваги:
- Просто смачна кава
- Недоліки:
- Відсутні.
- Представник п***
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Для офиса в самый раз. Дешевле пока не нашёл. Вид показался сначала стремным, как открыл - темный, мелкий, но пить можно. Реально очень неплохого качества, пью сам и не морщусь. Рекомендую. Цена-качество - попадание в десяточку. Нужно понимать, что это не для гурманов, хотя и они выпьют тоже, а для мест, где пьют кофе ведрами и стоит вопрос экономии средств.
- Переваги:
- Цена и баланс цена-качество, большая упаковка.
- Недоліки:
- Вид сначала напрягает, как откроешь, но потом не напрягает совсем, как попробуешь.
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава. Найкращій варіант: ціна-якість. Швидка доставка.
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хорошее кофе особенно за свои деньги. Да, есть малая часть в меру подгоревших зернышек, однако если это все перемелить, то вкус хороший.
Одно из лучших кофе, которые пробовал. Спасибо!- Переваги:
- Вкусно, дешево,
- Недоліки:
- Их нет
- Представник п***
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава.
- Переваги:
- Кава
- Недоліки:
- для такої ціни, нема
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все сподобалось.
Простий
- Михайло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все ок.
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Чудова кава. Беру вже не перший раз. Доставка Розетки найкраща.
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Супер Смачно
- Переваги:
- Смакотааа
- Лідія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна кава
- Переваги:
- Все гаразд
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Відповідає опису
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добра кава без кислинки
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дякую. За співпрацю, швидко та якісно
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Доволі непогана кава для своєї ціни. Звичайно є більш "модні" сорти і виробники. Щоб отримати гарний результат не економте на кавовій машині. Залежність прямо пропорційна. З метою економії робив купаж з більш дорогими сортами. Результат себе виправдовує.
- Переваги:
- Гарне співвідношення ціна - якість
- Недоліки:
- Деякі смакові нюанси залежать від партії.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже подобається насичений смак бренду та як завжди окрема подяка Розетці за вчасну доставку та приємне обслуговування.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Клас!
- Переваги:
- Усе,беру на Розеткі не вперше.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава, міцна. Беру вже не перший раз
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна кава. Часто її купую, бо подобається. Робить гарний настрій на день!
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный, вкусный кофе!
- Переваги:
- Отличный, вкусный кофе!
Багатий
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Не очікувано смачна кава! Після жахливої Alvorada Brasil ця просто вибух кавового смаку. Добре просмажені зерна, не спалені, без домішків.
- Переваги:
- Доволі міцна кава, гарний аромат і ціна (зі знижкою)
- Недоліки:
- Хочу чашку в середині упаковки)))
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже сподобалась ця кава в зернах. Взяла в перший раз на пробу і не пожалкувала. Дуже смачна, насичений смак, але не гірка і не кисла. Така, як мені довподоби. Обов'язково куплю ще! Рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Насичена, смачна
- Представник п***
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Чудова кава! Зранку просто знахідка. Смак справжнього еспрессо. Зрча сій спосіб заварювання: просто в горнятку. Розетка зробила швидку доставку.
- Переваги:
- Якість/ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Представник п***
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Превосходное кофе,ароматное,крепость хорошая!
Зерна прожаренные в меру,супер.- Переваги:
- Цена, качество
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачно
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Суперовий
- Переваги:
- Пахнючій
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000
Класична смачна кава
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Nice
- Переваги:
- Nice
- Недоліки:
- Nice
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава, приємний смак досить ніжний, після смакування кави приємний смак, смачна
- Переваги:
- Смачна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Крістіна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000
Кава смачна, ароматна, в міру гірка(як кава), без кислинки, така як я люблю)
- Переваги:
- Доступна ціна, хороша якість зерен.
- Володимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000
Давно замовляю тут каву і завжди беру цей бренд. Чергую червоний та синій кураж. Дуже ароматна та міцна
- Переваги:
- Ціна, аромат
- Страхова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000
Дуже смачний кофе, приємний аромат. Замовили на пробу - сподобалось, будемо замовляти і надалі.
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Понравился! Насыщенный вкус, достаточно темная обжарка, аромат - вообще сказка. Очень удобный для ручного помола (зерна не крупного размера).
- Переваги:
- Вкусовые качества, цена, преобладание арабики
- Недоліки:
- Нигде не указано соотношение арабика/робуста