Відгуки покупців про Кава зернова Чорна Карта Classic 1 кг

Оцінка користувачів 4.32/5
  • Марина П***

Гарно, як завжди

• Представник п***

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Чорна Карта – це вишуканий баланс аромату та смаку. Нам приємно, що ви оцінили її якість. Сподіваємося, що наша кава й надалі приноситиме вам задоволення!

• Сергій К***

Ок

• Анатолій Ш***

Чудова кава.

Недоліки:
    Нема.
    • Представник п***

• Наталія Ю***

Добре

Недоліки:
    Раніше був смачніше
    • Представник п***

Доброго дня! Дякуємо за вашу оцінку! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат Чорна Карта. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Дмитро Г***

Всё отлично. Спасибо.

• Владислав

• Аромат

это купаж мусора с отходами.
    на вкус так же
    по качеству это как кофе Галя и тд.
    даже якобс был бы лучше.

этой марки купил пачку этого мусора на пробу и еще Espresso-черный , Espresso-оказался дешевле но лучше , на вкус не плохой хотя и ниже среднего но с молоком пить можно. а это красный это просто мусор а не кофе.

цены сильно выросли конечно но Nero тот же по акции за туже цену и в разы лучше будет.

не рекомендую к покупке

Переваги:
    Недоліки:
    все остальное
    • Представник п***

Доброго дня! Ми цінуємо кожен відгук, навіть якщо він негативний. Чорна Карта Classic – це кава з багатим смаком та насиченим ароматом. Якщо вам не сподобався смак, рекомендуємо звернути увагу на інші варіанти нашого асортименту, які мають відмінні профілі смаку. У Чорна Карта представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за ваш коментар!

• Юлія

Улюблена кава

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Кава не погана, смак задовільний з гірчинкою

• Елена К***

Отлично!

Переваги:
    Цена

• Анна Н***

ВітаюТовар прийшов вчасно! Я задоволена! Дякую

Переваги:
    Швидка доставка

Доброго дня!
      Щиро дякуємо, що обрали каву Чорна Карта! Ваші теплі слова та п’ять зірочок – це найбільша нагорода для нас. Ми раді дарувати вам якість і смак, які приносять справжнє задоволення. Обіцяємо й надалі радувати вас чудовою кавою!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

З 2013 року,я клієнт "Розетки". Було одне задоволення! Прийшла кава,одне чорне вугілля. Делонгі "Спеціалиста",яку я придбав в Розетці вже в сервісі. Тому,що сипалась чорна мука і тиск зашкалював на красну зону.
    Всі товари "Розетки" були на 5 зірок. Як що ви приймаєте таку каву,то інші товари визивають сумління.

Переваги:
    Нема!
    Недоліки:
    Всі!!!
  • Сергій К***

Нормально за такі гроші

• Дмитро Г***

Отлично

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Купую не перший раз. Мені подобається.

• Олексій К***

Смачна кава, гарний аромат

Помірна

• Надежда Н***

• Аромат

Всё время покупаем этот кофе, когда есть акция

Переваги:
    Хороший кофе

Не виражена

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Я бачу,що відповіді нема. Шкода!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Вже написані. Це був найкращій онлай магазин. Шкода!!! Може буде краще. Сподіваюсь.
    • Представник п***

Доброго дня,

Дякуємо за відгук на нашу каву.
      Ми як постачальник не відповідаємо за доставку замовлень з Rozetka.
      По цьому питанню Вам потрібно звернутись до представників Rozetka.

Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.
      Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
      Якщо вас не задовольнила кава Чорна Карта Classic за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.

Гарного дня!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Заказую майже два роки. Було дуже гарно. А зараз вмісто середнеї обжарки не максимальна чорна,а вуглі якісь. Та ще "розетка" добавила перевод коштів,а як би бескотовно...

Переваги:
    Недоліки:
    Все в недостатках. Жалкую,що "розетка" перетворилась в "нову поту",та "укрпошту"
  • Наталия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Кава сподобалась, буду чекати знову акційну пропозицію

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Пережарене зерно, наче вуголь, відкрили пачку , зразу відчувався запах дуже пересмаженого та горілого, на вкус гіркота відчувається

• Представник п***

Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.

• Надежда Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Одна упаковка кофе была прорезана.

Недоліки:
    Не целосность упаковки
    • Представник п***

Доброго дня, нам дуже шкода, що остання покупка кави не виправдала ваші очікування. Продукція Strauss проходить контроль на усіх етапах виробництва і наша – мета це збереження якості та смакових властивостей продукту від партії до партії.
      Підкажіть, будь ласка, ви перевіряли упаковку кава на герметичність при отриманні?

• Михайло В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Кава супер,краще за такі гроші в нас не купиш

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Кофе відмінний. Мені сподобалося. Та за таку цену, купувала по акції.

• Тамара Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Смачна кава. Одна з найулюбленіших.

Переваги:
    Смак, якість, ціна.
  • Юрий Ф***

Ок.

• Владислав К***

Смачна кава,міцна

• Юрій П***

• Аромат

Хороша кава - хороша ціна .

Переваги:
    дуже смачні
    Недоліки:
    не виявив
  • Юрій П***

Дуже хороша кава

Помірна

• Наталі Н***
  • Ольга С***

Пересмажена,такий вид це геть не середнє обсмаження.Арабіки десь 5%

Переваги:
    Недоліки:
    Пересмажена
    • Представник п***

Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.

Якщо у вас не задовольнила кава Черна Карта Classic за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.

• Лариса А***

Добре смакує вранці

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Ця кава в зернах краща ніж мелена, загалом по ціннику та смаку нас влаштовує, беремо тільки чорну кврту в зернах. До цього пили Rouge Pelican але її в Україну не завозять.

Переваги:
    Має приємний смак
  • Елена К***

Очень вкусный кофе

Переваги:
    Ароматный
  • Сергей К***

Відмінно.

• Ирина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Завжди купляла ,була задоволена,останній раз купила і геть це не та кава - зерна маленькі та обсмажені до чорноти.

Переваги:
    Недоліки:
    Гіркий
    • Представник п***

Дякуємо за відгук.
      Компанія Strauss відповідально ставиться до виробничних процесів, тому разом з виробницвом буде проведено внутрішнє розслідування даного питання, Прохання зв`язатись з нами через інформацію вказану на пакуванні продукту.
      З повагою, представник компанії Strauss.

• Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Ароматный натуральный кофе по отличной цене.

Переваги:
    Аромат и вкус.
    Недоліки:
    Нет.