Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кофе зернове TOTTI Caffe Ristretto 1 кг

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Декілька років тому брала цю каву, була досить непогана. Зараз жалкую, що не прислухалася до негативних відгуків. Тепер вона зовсім не смачна.

Переваги:
    Ціна по акції
    Недоліки:
    Якість стала значно гірше, ніж була раніше.
    • Представник п***

Доброго дня! Нам прикро, що кава Totti Caffe не відповідала вашим очікуванням. Ця кава має інтенсивний смак та глибокий аромат, що може здатися більш насиченим для деяких вподобань. Якщо ви віддаєте перевагу м’якшому профілю, можливо, вам більше підійде одна з інших лінійок нашого асортименту. У Totti Caffe Caffee представлено різні бленди, і кожен з них має свої унікальні смакові характеристики. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Дан

Подобається

• Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук! Totti Caffe – це якість, стиль та професіоналізм у кожній чашці. Раді, що вам сподобався її унікальний та оригінальний смак. Насолоджуйтеся справжнім кавовим задоволенням!

• Артем
    • Загальне враження

1500 грн — це стало таким собі стандартом для якісної кави, до якої належала Lavazza. Але зараз вона спочатку здорожчала, а потім масово з'являються підробки, в тому числі на Rozetka, де маєш 2 пачки за ціною однієї, а по факту вони в обох однаково пересмажені до гіркоти. Але повернути вже не можеш. Не ведіться.

Отже, спробував цю каву з урахуванням знижки: можу сказати, що за 1500 грн вона точно не варта. Але має маслянистість та м'якість. Це все, що я можу сказати.

Переваги:
    Цiна з уразуванням знижки
    Недоліки:
    Аромату майже нема

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.

• Лазарева И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Це сама найкраща кава , до якої я повертаюся знову і знову. Поки що найкращого не знайшла !

• Морозко А***

• Аромат

Кавуля хороша . По смаку , рівень не дуже дорогої італійської . Мені зайшла . Сміло рекомендую!

Переваги:
    Смак . Аромат . Дата виробництва. Нормальна ціна .

Гармонійний

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Дуже смачна кава, насичена.

• Зубарева А***

Горький Раньше был вкусней

• Юрий Б***

Добра кава

• Юрій К***

• Аромат

відмінна кава за свої кошти

Недоліки:
    не виявив
    • Представник п***

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Кофе как кофе, в кафе временами
    значительно хуже...

• Представник п***

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм враженням! Ми раді, що вам сподобався стильний характер Totti Caffe. Якщо є побажання/пропозиції щодо покращення– дайте знати! Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Юрій Л***

Чудова кава

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Чудово, смакує добре, дякую.

• Олена К***

Добре

Переваги:
    Рекомендую

• Олена К***

Смачна кава

Переваги:
    Міцна, смачна

• Светлана Б***

Вкусный кофе, мне нравится

• Іванна С***

Кава ніяка.
    Я замовила, відкрив мій чоловік і його "рецензія" на каву була -" Пахне потняками".
    Вибачте, але по смаку теж таке собі пійло.
    Ні запаху, ні смаку, ні гірчинки,ні кислинки.

• Представник п***

Доброго дня! Ми розуміємо, що смак та аромат кави – це суб’єктивне відчуття, і шкода, що Totti Caffe не виправдала ваших очікувань. Ця кава має насичений характер і глибокий аромат, що може здатися більш інтенсивним для деяких вподобань. У Totti Caffe представлені різні бленди, кожен із яких має свої унікальні смакові характеристики. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за ваш відгук!

• Василий П***

Никогда не пил настойку из "потняков", так что вашему мужу виднее. Но 5 разных видов кофе Totti Caffe, которые мы пробовали, были отличные. Какие-то понравились больше, какие-то меньше, но откровенно плохие не попадались. Если срок годности свежий и пачка открыта недавно - пахнет приятно.

• Микита

Добре

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Кава — це те, що тримає тебе в цьому світі, коли ніщо більше не тримає. TOTTI Caffe Ristretto — міцна, гірка, як реальність після дешевого віскі. Засипаєш її в машину, чекаєш, поки завариться, і перший ковток б'є в голову сильніше, ніж твій батько в дитинстві. Густий аромат, який змушує згадати всі ті ранки, коли хотілося не вставати. Фортеці вистачає, щоб розплющити очі навіть після найгіршої ночі. Якщо шукаєш каву, яка не церемониться — бери цю.

• Валерій

• Аромат

по смаку до вживання підходить, якщо діє акція

• Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Дуже сильний аромат зерен. Кава міцна. Гіркота з кислинкою, як, що без цукру. З цукром доволі кисла. За такі кошти дуже добра.

Переваги:
    Міцна
    Недоліки:
    Кисла
    • Представник п***

• Олександр О***

гарна кава

• Зубарева А***

Очень испортилась,выброшенные деньги

Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
      Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.

Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.

Якщо вас не задовольнила кава TOTTI Caffe Ristretto за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.

• Олег Г***

Смачна

• Олександр К***

Смачна кава

• Тетяна В***

Смачна.

Недоліки:
    Дорога, якщо не за акційною цінною.
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Якщо хтось планує купити цю каву по старій пам'яті що вона колись була хорошої якості то прийдеться вам розчаруватись, смак цієї кави зараз можна порівняти хіба що з самою дешевою яку тільки можна уявити.

Переваги:
    Колись була якісна
    Недоліки:
    Зовсім не та що була раніше
    • Представник п***

• Яна Н***

Дуже добре

• Руслан Ш***

• Аромат

зерна різного розміру, потрощені, кава майже не має запаху, смак дуже посередній.
    Брав декілька раз ще до війни, якість була набагато краще.
    Не рекомендую. Розчарування(

Переваги:
    Недоліки:
    погана кава
    • Смак

• Яровая В***

200

• Владислав М***

• Тетяна З***

• Аромат

кава не то що не смачна, кава горіла та гірка, не смачна

Переваги:
    нема навіть за акційною ціною
    Недоліки:
    горіла несмачна кава
    • Представник п***

Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.

Якщо вас не задовольнила кава TOTTI Caffe Ristretto за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку TOTTI Cafe Supremo.

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Все було дуже добре! Миттєво звʼязалися, все швидко відправили. Рекомендую до співпраці! Дякую!

• Олексій П***

Помірна ціна

Переваги:
    Гарний смак
    • Смак

Не виражена