Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Цикорій розчинний у гранулах Granulka STRONG 1 кг

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Ігор Г***

пєш і хочеться

Переваги:
    це цикорій і він розчиняється
    • Смак

Багатий

• Ступінь кислотності

Помірна

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000

Дуже погано розчиняється, а також необхідно більше класти ніж завжди, не раджу.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Погано розчиняється
  • Зоя Ж***

• Аромат

Цикорій купую не перший раз, смачний, особливо з сухими вершками і без цукру.
    Дякую продавцеві за зв'язок, швидку відправку і швидке вирішення невеликих проблем з отриманням.

• Смак

Гармонійний

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000

Отримали цикорій дуже задоволений. Я завжди шукав такий щоб з горчинкою. Просто супер. Класне обслуговування. Дякую продавцю. Завжди буду у Вас купувати. Пьеш наче кава міцний просто бомба. Думаю це кращий цикорій в інтернет магазині.
    Закупайте його більше. Хто полюбляє міцний Вам сюди.

Переваги:
    Гарно запакований. Все чітко. Красива упаковка.Якість смак .Все так як я хотів.
    Недоліки:
    Немає такого
  • Олена К***
  • Олександр З***

Наче норм

Переваги:
    Таке як має бути
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000

Прийшла упаковка швидко. Написано, що 100% цикорій, що містить не менше 0,7 % кофеїну. Хоча суть якраз була в тому, щоб там не було кофеїну.
    З приводу розчинності, то розчинився швидко. Дуже збентежив запах розчинної кави. А мені був потрібен саме чистий цикорій.

• Продавець  Мокавей

Вітаємо. У цикорії не міститься кофеїну. Це цикорій гарної якості і високим вмістом інуліну. Можете споживати не хвилюючись. Що до інформації на етикетці ми з'ясуємо.

• Егор Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000

Для тех кто отказался от кофе, прекрасная альтернатива - не быстрорастворимый (~3 минуты) Цикорий в гранулах. Маленькой щепоткой соли регулируется кислинка и мягкость напитка (как и в кофе). Три ложки на стандартную чашку вкусная и обалденная замена кофе. Покупаю уже второй раз, покупкой доволен.

Переваги:
    Полезнее кофе, типа.
    Недоліки:
    Растворяется на пару минут дольше, чем гранулированный кофе. Но... при помешивании быстрее.