- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
пєш і хочеться
- Переваги:
- це цикорій і він розчиняється
Смак
Багатий
Ступінь кислотності
Помірна
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
Дуже погано розчиняється, а також необхідно більше класти ніж завжди, не раджу.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Погано розчиняється
- Зоя Ж***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
Цикорій купую не перший раз, смачний, особливо з сухими вершками і без цукру.
Дякую продавцеві за зв'язок, швидку відправку і швидке вирішення невеликих проблем з отриманням.Смак
Гармонійний
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
Отримали цикорій дуже задоволений. Я завжди шукав такий щоб з горчинкою. Просто супер. Класне обслуговування. Дякую продавцю. Завжди буду у Вас купувати. Пьеш наче кава міцний просто бомба. Думаю це кращий цикорій в інтернет магазині.
Закупайте його більше. Хто полюбляє міцний Вам сюди.- Переваги:
- Гарно запакований. Все чітко. Красива упаковка.Якість смак .Все так як я хотів.
- Недоліки:
- Немає такого
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
Наче норм
- Переваги:
- Таке як має бути
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
Прийшла упаковка швидко. Написано, що 100% цикорій, що містить не менше 0,7 % кофеїну. Хоча суть якраз була в тому, щоб там не було кофеїну.
З приводу розчинності, то розчинився швидко. Дуже збентежив запах розчинної кави. А мені був потрібен саме чистий цикорій.- Продавець Мокавей
Вітаємо. У цикорії не міститься кофеїну. Це цикорій гарної якості і високим вмістом інуліну. Можете споживати не хвилюючись. Що до інформації на етикетці ми з'ясуємо.
- Егор Е***Відгук від покупця. Продавець: Мокавей. Загальна вага: 1000
Для тех кто отказался от кофе, прекрасная альтернатива - не быстрорастворимый (~3 минуты) Цикорий в гранулах. Маленькой щепоткой соли регулируется кислинка и мягкость напитка (как и в кофе). Три ложки на стандартную чашку вкусная и обалденная замена кофе. Покупаю уже второй раз, покупкой доволен.
- Переваги:
- Полезнее кофе, типа.
- Недоліки:
- Растворяется на пару минут дольше, чем гранулированный кофе. Но... при помешивании быстрее.