- михаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Товар отличный, но я о другом. За кофе заплатил, сам забирал заплатил и за это, ещё и денежный перевод,интересно что будет дальше, платить за воздух
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Денежное обдиралово
- Елена С***
Согласна, только в Розетке такой не понятный сбор денег
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава смачна. Ціна дуже приємна. Доставили швидко. А ось точка видачі підкачала - хлопець на видачі, на зауваження що немає ні одної таблички, вказівника, по бізнес центру - дуже незручно. Відреагував (грубовато) так як би це він винен -люди уже два роки ходять і не жаліються і н
ад входом є вивіска. Справді є вивіска над дальним входом а коли заходиш в середину починаєш блукати... в пошуках. А над другим входом в бізнес центр взагалі немає... - цей відгук біль стосується керівництва, зробіть вказівники/таблички.- Переваги:
- Вікуся
краще в чат їм напишіть
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Каву спробувала вперше. Я люблю мʼяку каву, дана кава дуже гірко-кисла мене. Точно не моя кава, собі не купуватиму більше.
- Переваги:
- Вартість
Складний
Інтенсивна
- Представник п***
Доброго дня! Ми прагнемо створювати збалансовані бленди, які відповідають уподобанням наших клієнтів. Якщо смак виявився надто насиченим або не зовсім таким, як ви очікували, можливо, вам підійде інша лінійка Ambassador з відмінним профілем смаку. Дякуємо, що залишили відгук!
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Сегодня получила кофе
И была приятно удивлена ещё в машине
От аромата,через клапан.
Дома сразу засыпала в кофемашину и действительно очень насыщенный и вкусный
Кофе.- Переваги:
- Аромат,вкус без кислинки.
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Из марки Ambassador, как по мне, Blue Label самый вкусный кофе, даже лучше Premium, еще и со скидкой))
- Переваги:
- Качество, цена.
- Сергій Б***
А почему этот лучше Ambassador Premium? Я просто хочу заказать и не могу выбрать из этих двух.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Чудова міцна кава. Один раз випив і тиждень тримає))
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороша кава, не гірка. Дякую за швидку доставку Rozetka!
- Переваги:
- Смачна кава
- Матяш Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарний та дивовижний смак.
Сама моя улюблена кава.
Всім пропоную.- Переваги:
- Ідеальний баланс арабікі та рабусти.
- Рашкевич А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вкусный кофе. Один из лучших в своем сегменте.
- Переваги:
- Вкусный.
- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаДякуємо за коментар та оцінку товару.
Смачної вам кави
- Валентина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава чудова, неперевершений смак. Замовляю вже вдруге .
- Переваги:
- Міцна
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за коментар та оцінку товару.
Смачної вам кави!
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все ок, по акции цена вообще супер! Взял для заваривания кофе в турке (есть кофемолка). Как утренний кофе - самое то!
- Переваги:
- Все четко, хороший кофе (как за свои деньги)
- Недоліки:
- За эту цену их нет
- Слюсаренко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Много лет покупаю такой кофе. Перемалывала (или покупала молотый) и заваривала в кофеварке. Кофе получается ароматный и крепкий. Купленный в Розетке готовим в кофемашине. Отличный кофе за такие деньги!
- Переваги:
- крепость, аромат
- Стасюк Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Очень вкусный кофе. Покупаю уже третий раз и буду заказывать ещё. Он довольно крепкий, но при этом мягкий вкус, нет лишней горечи, ароматный. Рекомендую. Использую в кофемашине, возможно эта информация будет полезной).
Представник постачальникаНаталья, дякуємо за коментар та оцінку товару.
Також, рекомендуємо звернути увагу на нову лінійку Ambassador Premium та Strong
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный кофедрин, все равно эти отзывы ни кому не полезны! У каждого чела свои прибамбасы!
- Переваги:
- Мягкая кава
Багатий
Не виражена
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава сподобалася: приємний запашний смак, без гірчинки, гарно розмелюється.
Розетка доставила до місця призначення дуже швидко.- Переваги:
- Маю постіцне задоволення робити замовлення в Розетці.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Каву купую вже не перший рік — завжди відмінна якість і стабільний смак! Аромат насичений, смак збалансований, саме те, що люблю зранку. Дуже задоволений і рекомендую всім поціновувачам хорошої кави.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже гарний смак і аромат. Дякую розетка за такі приємні акції.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна, трошки віддає кислинкою
- Переваги:
- Добра
- Недоліки:
- Не знайшов
- Представник п***
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный кофе на вкус с приемлемой ценой. Покупаю именно этот уже несколько лет. Рекомендую.
- Переваги:
- Вкус. Приемлемая цена.
- Недоліки:
- Не выявлены.
- Представник п***
- Валерий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный кофе. Насыщенный аромат, цвет приятный. Вкус обалденный.
- Переваги:
- Приемлемая цена за такой объём. Это удобно и выгодно.
- Недоліки:
- Не нашёл
- Представник п***
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже швидко доставили , і гарне упакування .Кава смачна завжди таку купую
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Представник п***
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже смачно
- Переваги:
- Ціна якість
- Представник п***
- Аня Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава супер, краще за Ferarra. Але пробувала лише в латте, а не в чистому вигляді. Запах теж чудовий)
- Переваги:
- Ціна, запах, смак, насиченість
- Недоліки:
- Може викликати залежність)
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава, особливо за акційною ціною )))
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже смачна кава за свої гроші, збалансований смак, маленька кислинка підкреслює смак, щось середнє між арабікою і купажем. Неодноразово купую цю каву, всім задоволений.
- Переваги:
- Смачна, гарна ціна
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже сподобалося
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Моя улюблена кава по суперціні в любимій Розетці)
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Все чудово
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Перевірена часом і офісною машиною кава. Не вау, але цілком пристойно за свою ціну.
- Переваги:
- Смачна
- Недоліки:
- За цю ціну мабуть нема
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Ціна - якість, кава гарна (для мене дуже важливо, щоб не була пересмажена)
- Переваги:
- В міру просмажена
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава та дуже "смачна" ціна була по акції
- Переваги:
- Співвідношення ціна якість
- Недоліки:
- ніц)
- Александра А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добре обсмажені зерна, кава не гірка та не кисла. Дуже приємна на смак. Всією родиною п'ємо каву без цукру та інших домішок, довго шукали таку каву щоб було приємно пити. Замовляємо тільки цю каву уже майже на протязі року тому рекомендую)
- Переваги:
- Добре обсмажені зерна, кава не гірка та не кисла. Дуже приємна на смак.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Супер !
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Чудова кава для щоденного вживання)
- Переваги:
- Ціна- якість
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нормальна кава за свої гроші, навіть не очікував. Головне що міцна як я люблю.
- Переваги:
- Дешево і сердито !
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна, особливо вранці.
- Наталья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Ми брали вже декілька разів. Кава подобається. Швидко доставили. Ціна нормальна.