Картка Rozetka

Відгуки покупців про Щітка магнітна для миття вікон з двох сторін склоочисник із зручною ручкою щітка для вікон BRS Blue

Код:  511928199
Оцінка користувачів 3/5
  • Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Первый раз в жизни не прочитал отзывы перед покупкой
    Эта штука не магнит между стеклами, скорее подходит только на старые окна ( тоненькие ) на пластиковых НЕ РАБОТАЕТ

• АНЖЕЛІКА Д***

Він не тримає магніт

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Повний шлак який не працює. Дуже засмучений товаром. Непотрібна річ яка не виконує своє призначення.

• Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Справа в тому, що дана модель підходить не для всіх відів вікон, що зазнечно у карточці товару. В будь-якому випадку на товар Ви маєте як гарантію (3-и місяці), так і термін обміну/повернення (14-ь днів від моменту отримання). Тобто якщо товар Вам не підійшов/не влаштував/не знадобився - Ви можете його повернути.

• Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом повернення товару Новою Поштою та поверненням грошей за замовлення у повному обсязі. Просимо звернути увагу на зазначену в картоці товару інформацію. Дублюємо дану інформацію у даному відгуку: "Підходить для одинарного скла завтовшки до 3-8 мм." та "Максимальна товщина скла: до 8 мм".

• Виктория К***

Це повна
    Не працює від слова зовсім, магнітить тільки без скла, тобто максимально непотрібна річь

Переваги:
    Недоліки:
    Не магнітить через скло пакет, тобто не виконує свою функцію
  • Денис З***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар відповідає опису! Все супер!

• Василий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Зручна якісна щітка, миє добре, магніти тримаються міцно