Відгуки покупців про Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro

Код:  511968839
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Користуюсь роботом-пилососом і покупкою дуже задоволений. Прибирання стало набагато зручнішим: можна запустити через застосунок, налаштувати графік і не витрачати час на щоденне прибирання вручну. Пилосос добре орієнтується в кімнатах, якісно збирає пил і підтримує чистоту в домі. Станція також дуже зручна, бо спрощує догляд за пристроєм. Товар повністю виправдав очікування, рекомендую.

Переваги:
    Зручний у використанні, добре прибирає, економить багато часу. Застосунок зрозумілий, керувати пилососом легко. Станція робить обслуговування значно комфортнішим.
    Недоліки:
    Недоліків не виявлено.
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це чудо техніки, яке стало справжнім помічником у нашому будинку .
    Довго відкладала купівлю робот пилососа, не хотіла брати дешевий, якщо брати, то якісний та щоб виконував усі необхідні роботи, бо будинок великий. Але я стомилася від пилюки, від піску в будинку і прибирання займало години 1,5, бо це 140 м2 і це тільки перший поверх, я почала дивитися пилососи і обрала ось цей, він підходив під мої критерії, виконує усі мої побажання у прибиранні, він повністю автоматичний і це мене дуже тішить. Другий тиждень, а я ще ні разу не брала ручний пилосос в руки, не брала швабру, мій чудовий помічник прибирає через день і цього достатньо для нашої сімʼї.
    Який це кайф, коли вдома чисто і ти нічого не робив для цього. Чітка навігація, камери чи лідари, як вони правильно називаються, не знаю, працюють чітко, пилосос їздить всі перешкоди минає, тряпки миє сам, сушить, сміття скидає, а ще виїзджає на килим та пилососить його, піднімаючи мопи. Крутий девайс, шкодую, що не взяла раніше, стільки б часу зекономила. Рекомендую

• Представник бренду

Марина, дякуємо Вам за довіру. Приємного користування!

• Михайло П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Хороший робот, у нас на заміну першій серії. Взагальному ми задоволені.

Переваги:
    Станція обслуговування, якість приберення.
    Недоліки:
    Мініму 2 години сушка після миття
    • Представник бренду

Михайло, дякуємо Вам за довіру! Приємного користування.

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже хороший і незамінний помічник. Рекомендую.

Переваги:
    Якісний