- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Гарний катер, плаває досить швидко, комфортне керування
- Переваги:
- Гарний стильний колір, добре видно на воді
- Недоліки:
- Проти хвиль слабкий, заплутується у водоростях
- Продавець ТехНестШоп
Юлія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
А у мене чомусь не працює(
Все підʼєднав як потрібно.
Думав може акумулятор розряджений, але і підзарядка не допомогла (
Не хочу псувати рейтинг.- Николай П***
Боже, його потрібно було покласти на воду і він запрацював.
Дуже вибачаюся, товар супер!
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Замовив онуку, а тепер сам прошу погратись. Річ добротна, на воду йде як треба. Все просто, без зайвих викрутасів.
- Продавець ТехНестШоп
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно чути, що пристрій сподобався не лише онуку, а й вам особисто. Раді, що все працює справно та зручно у використанні — простота і функціональність справді були серед головних переваг при розробці.
Нехай приносить задоволення та комфорт усій родині!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Катер добре тримається на воді, запускаємо його на ставку на дачі. Катер не тоне, легко керується. Зручно, що заряджається швидко і не треба купувати батарейки.
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми дуже раді, що катер вам подобається і працює так, як ви очікували. Бажаємо вам чудового відпочинку та яскравих вражень! Якщо знадобиться допомога — звертайтеся, ми завжди поруч.
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Плавает как маленький кораблик, я даже наснимала кучу крутых видео
- Продавець ТехНестШоп
Дуже дякуємо за відгук! Раді, що все подобається та приносить радість від користування! Завжди будемо раді працювати з вами знову!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Це топ! Він такий швидкий! Такий драйв, не передати словами!
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за такий драйвовий відгук!
Ми раді чути, що катер приносить вам стільки задоволення і справді вражає швидкістю та керованістю. Наша мета — створювати іграшки, які дарують яскраві емоції і море позитиву, тож ваші слова — найкраща нагорода для нас!
Бажаємо вам ще більше яскравих моментів та веселих пригод з нашим катером! Якщо будуть питання чи потрібна допомога — звертайтеся, ми завжди поруч.