Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Машина на радіокеруванні для дітей джип на радіоуправлінні іграшка дитяча машинки на пульті управління акумуляторна з підсвіткою камерою пультом

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Чорний

Брали як подарунок, але в результаті гралися всією сім’єю Машинка досить швидка, колеса великі, по підлозі та на вулиці їде добре. Сподобалось, що є камера і можна дивитися, куди вона їде. Заряду вистачає на нормальну гру, а заряджається досить швидко. Дитина задоволена.

• Продавець  TanSill

Анна, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.

• Орися Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Чорний

Машинка сподобалась, виглядає дуже круто і вживу навіть цікавіша, ніж на фото. Їде швидко, нормально проходить по траві та нерівній дорозі. Керування зрозуміле, розібралися практично одразу. Камера теж прикольна, дитині особливо сподобалось дивитися через телефон. За свої гроші хороший варіант.

• Продавець  TanSill

Орися, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Ганна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Чорний

Досить непогана машинка. Камера хороша. Все підключили, все працює. До пульта треба батерейки, для машинки є зарядне.

Недоліки:
    Часто втрачається звʼязок з телефоном. Камера почала підвисати. З самого початку такого не було.
    • Ганна Г***

І ще звʼязок з пультом теж втрачається, потрібно перезапускати машинку і пульт, тоді знову все працює. Дитину це, звісно, дратує

• Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Чорний

Замовляла машину дитині на день народження,і були дуже розчаровані,тому що машина прийшла не зовсім в робочому стані.Вона не реагувала ні на пульту,ні по програмі на повороти вліво і вправо.Звонила менеджеру для вирішення питання не один раз на що мені відповіли, чекайте ми вам передзвонимо....Пройшов тиждень і ніхто не передзвонив і трубку вже не брали....Дуже образливо за таке відношення до клієнтів...

• Продавець  TanSill

Доброго дня, Євгенія. Вибачте за довге очікування. Ваше питання вже вирішується та наш менеджер вже зв'язується з вами.

• Олексій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Купували машинку на подарунок дитині. Дитина в захваті

Переваги:
    Все супер

Олексій, вітаємо)
      Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Користується дитя уже тиждень, дуже рада цій машинці, вона виконана досить непогано, камера працює, адаптивне приіложеніє, швидко їздить і по ковроліну і по асфальту и по низькій траві.. Рекомендую!

Переваги:
    Чудова машинка за низьку ціну
    Недоліки:
    Швидко сідає батарейка
    • Продавець  TanSill

Добрий день, Ольга) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
      Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Машинка агонь! Всё замечательно!

Андрій, вітаємо)
      Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Янцов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Чорний

Машинка красива,перевірити не маю змоги на жаль.
    Дуже сподобалась служба турботи, сервіс відчувається.

• Продавець  TanSill

Добрий день, Дмитро) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
      Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще

• Ольга Г***

Супер машина

• Андрій П***

Про машинку одна брехня!

• Продавець  TanSill

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
      Нам шкода, що ви отримали такий досвід. Ми зробимо все можливе, щоб це більше ніколи не повторилось!
      Гарного вам дня

• Сергей Ш***

Гарний товар

Переваги:
    Камера гарна
    Недоліки:
    Батарєю трішки биільшє
    • Продавець  TanSill

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що машинка вам сподобалась і камера виправдала очікування. Ваше зауваження щодо батареї обов’язково врахуємо — працюємо над покращенням. Бажаємо приємних вражень від гри!

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Чорний

Купувала чоловіку на день народження, він був щасливий, а наші коти не дуже :)

Переваги:
    Є свій застосунок, де можна управляти машинкою та записувати відео
    Недоліки:
    Маленький заряд батареї, приходиться часто заряджати, вистачає десь на пів години
    • Продавець  TanSill

Катерино, дякуємо за відгук! Раді, що подарунок сподобався. Гарного користування і яскравих вражень!

• Denys M***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Не даремно її чекали, все відповідає опису і картинці. Швидка, маневрова, гарна камера.

Переваги:
    Маневрова, швидка, прикольна
    Недоліки:
    Трохи слабеньке світло від фар
    • Продавець  TanSill

Вітаємо!

Дякуємо вам за відгук і чесну оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та відзначили її переваги.
      Нехай ваша машинка тішить вас ще довго!
      Будемо раді бачити вас знову!

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Я хотів купити іншу машинку але вийшло що її продали і темпер ця машинка може стати дуже гарним шпигуном. Її майже не чутний звук мотору і її все прохідність окрім великої травм

Переваги:
    Машинка дуже класно керується і гарний інтер'єр машинки
    Недоліки:
    Коли я хочу включити камеру у машинці то в мене не виходить включить камеру а виходить коли акумулятор сідає у машинці
    • Продавець  TanSill

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук і цікаве порівняння зі шпигуном!
      Раді, що вам сподобалась керованість та інтер’єр машинки!

Щодо камери — спробуйте повністю зарядити акумулятор перед вмиканням камери.
      Гарного керування і яскравих заїздів!

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Цей джип не просто іграшка, а справжній гаджет. Купили для сина, але граємось разом, мені теж цікаво. Камера передає відео чітко, особливо цікаво запускати її у дворі знімає все як GoPro. Колеса не буксують навіть на траві чи піску. Підсвітка додає ефектності, особливо у темряві. Додаток працює стабільно, керувати з телефону зручно. Ідеальний подарунок.

Вітаємо!

Вау, дякуємо за такий детальний і захоплений відгук!
      Дуже приємно чути, що джип став не просто іграшкою, а справжнім гаджетом для спільних пригод з сином!
      Нехай дарує ще багато яскравих моментів і драйву!

• Федір К***

Не знаю де ви там знайшли якість гоупро. Якість камери 0,3мп

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Дякуємо, машинка супер, особливо сподобалась камера, все видно в реальному часі

Вітаємо!

Дякуємо вам за відгук! Раді, що машинка справді вас потішила, а камера додала ще більше вражень від гри. Бажаємо яскравих моментів та драйвових заїздів!

• Жанна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Все точно с характеристиками, машинка достаточно быстрая. Хорошо передвигается. Очень много интересных функций особенно впечатляет камера и съемка. Удобно, что есть пульт.

Вітаємо!

Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Раді, що машинка вам сподобалась і ви оцінили всі її функції, особливо камеру та пульт управління. Бажаємо комфортного і приємного користування! Якщо потрібна допомога — звертайтесь, завжди раді допомогти!

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Чудово їздить по піску, пробували на пляжі, то дійсно класно ганяє.

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Раді, що машинка так класно справляється з піском і подарувала гарні враження на пляжі. Бажаємо ще багато веселих моментів із нею! Якщо знадобиться допомога — звертайтеся.

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TanSill. Колір: Білий

Очень классная камера, снимает чётко, как настоящий дрон!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобалася камера і якість зйомки. Бажаємо вам цікавих кадрів та приємного користування!