Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Самокат дитячий двоколісний самокати для дітей підлітків ручне гальмо армотизатор колес

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Супер якість! Син задоволений на всі 100.

• Аліса С***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Пользуемся уже пару дней, сын катается, ему нравится. А нам нравится, то что можем сложить его и положить в багажник, легко перевозить куда угодно

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що самокат приносить радість вашому сину і зручно у використанні для вас. Можливість складати й легко перевозити — одна з головних переваг, і приємно, що вона вам до вподоби!
      Бажаємо багато веселих прогулянок і нових пригод на самокаті!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Купили через гарний дизайн, але ні разу не пожалкували, він фантастично виглядає і легкий в їзді

• Продавець  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що самокат не лише сподобався дизайном, а й виправдав себе у використанні. Легкість у їзді та стильний вигляд — саме те, що ми хотіли досягти!
      Нехай приносить ще багато задоволення й яскравих моментів!

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Покупали для ребенка 7 лет, подходит идеально. Колёса плавно едут, ручки удобные, не скользят. Понравилось качество сборки. Самокат превзошёл ожидания.

• Продавець  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що самокат ідеально підійшов вашій дитині та виправдав очікування — навіть перевершив їх! Якість, зручність і безпека для нас на першому місці, тому дуже приємно отримувати такі відгуки.
      Бажаємо яскравих прогулянок і тільки приємних вражень на новому самокаті!

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Забрали посилку перед поїздкою в парк, то дитину з парку витягнути додому не можливо було, каталась на самокаті цілий вечір. Дитина кайфувала, а я фоткаю її. Самокат виглядає сильно, ми задоволені

• Продавець  ТехНестШоп

Дуже дякуємо за такий щирий і позитивний відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що самокат приніс стільки радості вашій дитині — це найкраща нагорода для нас!

Раді, що обрали саме нас, і бажаємо ще багато веселих, активних і яскравих прогулянок разом із новим транспортом! Якщо знадобиться щось ще — завжди раді допомогти !