Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Щітка для миття вікон магнітна щітка для вікон із фіксуючим шнуром для однокамерних склопакетів BRS Green-White MIX

Код:  516719274
Оцінка користувачів 3.6/5
  • Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Купував для дачі - там вікна старі, вузькі, вуличної сторони не відкриєш. Магнітна щітка справляється на відмінно

• Владислав С***

Товар хороший, рекомендую.

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  StarLight

• Анна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Справжнє полегшення для миття вікон, особливо для мешканців високих поверхів!

Переваги:
    фіксуючий шнур запобігає падінню щітки
    • Продавець  StarLight

• Вадим С***

Для склопакетів не годиться
    Для звичайного вікна

Недоліки:
    Слабий магніт
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок! Дані щітки підходять тільки для звичайних скляних вікон, а не для склопакетів, що й зазначено в картоці товару.

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже поганий товар, не тримає навіть через тонке скло, дуже не зручне використання, буду повертати в перший день.

Переваги:
    Жодної.
    Недоліки:
    Цей товар і є недолік.
    • Продавець  StarLight

Доброго дня!

Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Магнітна щітка даної моделі розрахована для миття скла товщиною від 3 до 8 мм, тому ефективність роботи напряму залежить від товщини та типу склопакета. Також для комфортного використання важливо правильно поєднати половинки щітки та налаштувати положення перед початком миття.

Ми не залишили Ваше звернення без уваги - 10.04.2026 товар був повернений, а кошти успішно відшкодовані у повному обсязі в межах умов повернення та гарантійного обслуговування.

Дякуємо за Ваш відгук, адже він допомагає нам покращувати сервіс та надавати більше інформації щодо правильного підбору товару.

• Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар не відповідає заявленому опису

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Неможливо вимити вікно
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок. Товар відповідає заявленому в картоці товару.

• Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Замовила зелену - прислали червону, та ще наполягали скоріше забрати. Дуже неуважний продавець. Неприємно таке відношення. Маю надію, що хоч щітка не підведе.

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибаченення за незручності.

• Ольга Ф***

Так а миє нормально?