Відгуки покупців про Робот-пилосос Karcher RCV 5 Comfort (1.269-650.0) [136393]
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже вдала покупка. Вибирали за рекомендацією друзів. Всім задоволені. Пилосос робочий. Підлогу миє на раз два і дуже якісно, перемивати після нього не доводилось. Єдиний нюанс був з налаштуванням квартири, спочатку не міг розібратись, але зараз ніби вже все поняв
- Переваги:
- Якісне прибирання, щручний додаток, швидка доставка
- Представник бренду
Дякуємо, що поділилися враженнями
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Це мій головний рятівник! Пилосос супер. Вмикаю щодня, поки гуляю з дитиною. Повертаємося підлога чистенька, можна спокійно повзати. Працює відносно тихо в стандартному режимі, дитину не лякає.
- Переваги:
- Швидке щоденне прибирання, розпізнає та обходить шкарпетки/дроти на підлозі, не зажвує
- Представник бренду
Дуже приємно отримувати такі відгуки. Гарного Вам користування!
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Придбали для трьохкімнатної квартири з порогама та різними покриттями (є ламіна+плитка+килим великий) справляється на 5+. Дуже гарно переїжджає між кімнатами, автоматично додає сили на килимі і можна вибирати вид прибирання, вологе+сухе або лише сухе
- Переваги:
- Хороша прохідність порогів, ціна на знижці
- Недоліки:
- Трохи завеликі габарити, під деякі низькі меблі через башту лідара він не проходить
- Представник бренду
Дуже приємно отримувати такі відгуки. Гарного Вам користування!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже довго хотіла його, от нарешті придбали. Не можу натішитись, дуже не люблю мити підлогу, але у нас в новобудові пил сиплеться постійно просто... Тому цей молодчик дуже припав до душі одразу! Підлога чиста, навіть повітря якесь легше стало, вмикаю його два-три рази на добу - справляється на ура!!
- Переваги:
- Чудово збирає шерсть і пил, дуже якісне вологе прибирання, крута навігація з розпізнаванням дрібних предметів, є моб.додаток з налаштуваннями різними під себе, хороша ціна
- Недоліки:
- Жодних для себе не виявила
- Представник бренду
Вітаю,дякуємо за позитивний відгук.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Точно рекомендую. Особливо власникам домашніх чотирилапих. Дуже круто прибирає і ніяких заморок. Догляд мінімальний
- Переваги:
- Сам прибирає підлогу
- Представник бренду
Вітаю, дякуємо за відгук.