Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Іграшка сюрприз Стіч м'яка фігурка брелок у стилі Лабубу в коробці 1шт

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Відгуки про товар продавця BTSShop
  • Алена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Синій. Висота іграшки: 15

Дуже класна якісна іграшка,дитині сподобався

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Синій. Висота іграшки: 15

Замовив чоловік дитині на день святого Миколая, прислали, але зовсім не те, що замовлялиЗамовляли Стіча, а прислали Лабубу, якою наша дитина, вже давно не цікавится. До свята залишилося пару днів, вже не встигаємо, бо розраховували на цей подарунок, просто зіпсували свято.

Переваги:
    Немає зовсім
    Недоліки:
    Зовсім не те, що замовляли
  • Ангеліна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: NANOSHOP. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 17

Дитина тішиться, і дякую за оригінал! Іграшка гарна, акуратна, бо маємо також і підробку - то це небо і земля, але то таке
    На фото оригінал праворуч

Переваги:
    Оригінал
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Подарунок дуже сподобався, все класно запаковано, іграшка дуже якісна. Продавцю велике дякую

• Вадим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Взяв іграшку для сина віком майже 3 роки. Йому вона сподобалася, бо має цікавий дизайн, якісно зроблена, дуже м'якенька і зручна. Ще бонусом можна зробити як брелок на рюкзак. Задоволені на всі 100%

Переваги:
    Хороша якість, цікавий дизайн, багатофункціональний.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 16

Іграшку отримав,дитині сподобалось,дякую все супер.

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!

• Ксения Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Іграшка прийшла швидко,в цілій упаковці, без пошкоджень, все як в інформації про товар

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 16

Замовляв на подарунок дівчині, залишилась дуже задоволена)

Переваги:
    Гарний матеріал, заявлений вид, ефект неочікуваності
    Недоліки:
    Відсутні
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Замовляли на подарунок за кордон.
    Іграшки дуже милі та красиві,дівчатка в захваті.
    Відправили замовлення дуже швидко.
    Покупкою задоволені.

Переваги:
    Якісні та красиві.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  SBT group

• Олександра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Іграшка хорошої якості) дитина задоволена

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Класна іграшка, жити дуже задоволена. Дякую. Успіхів Вам!

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Відправили в день замовлення Новою Поштою, іграшка була гарно запакована, приїхала без будь-яких пошкоджень та в своїй коробці.

Окремий плюс, що після отримання іграшки - подзвонив менеджер і запитали чи все добре із замовленням. Донька дуже задоволена подарунком, дякую!

Переваги:
    Швидка відправка, якість іграшки, клієнтоорієнтований підхід магазину.
  • Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Замовляв іграшку, все прийшло дуже швидко, класної якості, дитина задоволена

Переваги:
    Швидка доставка
  • Ирина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Гарна якісті іграшки, дитина задоволена, рекомендую!

Переваги:
    гарна якість

• Глеб П***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Придбали 2 шт для донечок. Діти дуже задоволені, іграшки класні, якісні. Процес розгортання сюрпризу - то окрема насолода)))

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Після придбання цієї іграшки,одна із мрій моєї доньки,здійснилася.Інопланетний улюбленець знаходиться в герметичному пакуванні та в яскравій коробці,що є вау сюрпризом для дітей.Якість на вищому рівні.Швидкість доставки неймовірна.Вчора замовили,зранку вже на відділенні.

Переваги:
    Іграшка супер якості,дуже м'яка і приємна на дотик, фурнітура високої якості
    Недоліки:
    Недоліків не знайшла
    • Продавець  SBT group

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Порадувала донечку цією милою іграшкою Цей Лабубу Стіч можна вішати на рюкзак або сумку, бо в комплекті йде брелок.
    Матеріал якісний і дуже мягенький (плюш), а мордочка та лапки з нетоксичного пластика. Шви акуратні і міцні, це нам важливо, тому що донечка всюди носить цього Стіча, використовує на повну в іграх

А ще нам сподобалось, що коли купуєш іграшку, то не знаєш, який Стіч там буде. І донечці був цікавий цей момент
    І дякую за швидку доставку, на наступний день після замовлення, іграшка вже була доставлена

Переваги:
    Якісні матеріали іграшки, мила добра мордочка персонажа, ефект сюрпризу, бо не знаєш, який Стіч попадеться. Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не знайшли.
    • Продавець  SBT group

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Все супер. Швидка доставка. Іграшка якісна.

• Дар'я Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Різнобарвний

Дякую, іграшка дуже сподобалася Якість висока, іграшка чудова, м'яка і пухнаста, ручки крутяться. Іграшка сюрприз - це чудова іграшка, яку очікуєш ще більше Дуже гарне та вчасне надання допомоги у виборі товару. Хочеться звертатися знов і знову

Переваги:
    Висока якість, гарне пакування, швидка відправка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  SBT group

• Лілія З***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Замовляла дитині, мріяв про іграшку голубого кольору , але Стіч попався рожевий )) Отримали іграшку швидко , Якість гарна .

• Валентин К***

Внучка в захваті

Переваги:
    Швидко відправили,гарна якість продукції,гарне обслуговування
  • Гриб М***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Тепер це улюблена іграшка для сну та обіймів.Покупкою задоволені.

Переваги:
    Іграшка чудова, дитина у захваті.Приємна на дотик і яскрава.
    Недоліки:
    Немає.
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Замовляли на подарунок. Замовлення відправили швидко, отримала товар не пошкоджений. Все сподобалось

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Брали на подарунок, все сподобалось

• Гордий А***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Дитині сподобалось, оперативно відправили!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: КИБ. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Вчора зранку замовила, сьогодні в обід вже тримаю в руках)))
    Замовляла 2 іграшки, приїхали запечатані, без дефектів, дві різних. Діти в захваті, мама - на півдня в спокої)
    Рекомендую продавця!

Переваги:
    Ціна адекватна в цього продавця, підтримка смарт доставки і швидкість обробки замовлення
  • Надія Ж***

Дитина задоволена

• Маріанна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: NANOSHOP. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17

Дуже класний

Переваги:
    Няшність зашкалює ))))
  • Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

дуже гарня якість доставили швидко ? Все сподобалося

Переваги:
    швидко та якісно
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Якість товару дуже сподобалась, швидка доставка!

Переваги:
    Відповідає очікуванню
    Недоліки:
    Відсутні
  • Сніжана

Гарна іграшка

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Марина М***

Чарівний сюрприз для нашої дитини, прийшла швидко, якість відмінна, задоволені.

• Євгенія Б***

Дитина задоволена, посилка прийшла вчасно. Гарні консультанти!

• Микита О***
    Відгук від покупця. Продавець: NANOSHOP. Колір: Фіолетовий. Висота іграшки: 17
  • Оксана И***
    Відгук від покупця. Продавець: SuperKomorka. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 15

Вона неймовірна
    Отримали саме те що замовили
    Дякую.

Переваги:
    Швидка доставка , гарна якість.
    • Продавець  SuperKomorka

Дякую за відгук. Дуже раді, що ва підійшов наш товар)

• Олена Д***

швидко відправили

Переваги:
    Гарна іграшка
    • Продавець  FlashShop