Картка Rozetka

Відгуки покупців про Чай чорний байховий листовий Love Blossom Lovare, 80г

Код:  519033334
Оцінка користувачів 4.88/5
  • Михайло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80

• Міцність

Чай має приємний смак/запах. Мені сподобалося, рекомендую

Переваги:
    Приємний смак, запах
  • Ольга К***

Чай, зібраний із любов'ю до життя)

• Катерина

• Міцність

один из самых вкусных чаев марки LOVARE

Переваги:
    приятный аромат
  • Віктор Х***

Смакує не кожному.

• Тетяна Л***

Цей смак з’явився нещодавно.
    І зараз є моїм улюбленим.
    Якщо ви любите ароматизовані чаї зі шматочками фруктів, сміливо купуйте, не будете розчаровані.
    Всі друзі, кому пропонувала спробувати, в захваті!

• Дар'я

Дуже смачний чай.

Недоліки:
    Довга доставка. Розетка останнім часом ні разу не доставила товар вчасно.
  • Вікторія

Смачний чай у гарному пакуванні

Переваги:
    Швидка доставка
  • Адамчук с***

Чай ароматний і смачний!Нам сподобався!Lovare полюбляємо уже давно!

• Марина С***

Дуже смачний

• Алла С***

Рекомендую, дуже смачно!

• Ирина

• Міцність

Буду замовляти ще, смачний чай, дуже ароматний. Дякую

Переваги:
    Смачний чай.
    Недоліки:
    Не побачила.
  • Марія Д***

Дякую, чай дуже смачний!

• Мар'яна Г***

Чудовий чай

Переваги:
    Аромат
    Недоліки:
    Швидко закінчується
  • Галина Г***

• Міцність

Купувала на замовлення друзів з Польщі, вони в захваті від усієї лінійки чаю Lovare, як і я (тому, власне, подарувала їм колись вперше). Замовляли повторно, тому можна стверджувати, що сподобалось

Переваги:
    Якість та смак
    Недоліки:
    не знаю
  • Іван П***
  • Юлія Г***

Очень вкусный ароматный чай!!!

• Олеся Ш***

дуже смачний

Переваги:
    в подарунок поклали фільтр-
    пакетики для чаю