Відгуки покупців про Дитяча м'яка іграшка сюрприз Лабубу Labubu Have a Seat плюшева, брелок для ключів сумки портфеля для дітей та дорослих 17 см

Код:  520399994
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Відгуки про товар продавця ShinaBoss
  • Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Дуже сподобалася іграшка!
    Якісно пошитий, приємний на дотик
    Дитина в захваті

Переваги:
    Чудова іграшка
  • Вадим Г***

Хрищениця увесь вечір не випускала це чудо з рук, тому і я цілком задоволений подарунком.

Переваги:
    Про переваги над іншими не скажу, бо замовляв лише раз таке чудо.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Александр л***

Заказывали тут игрушки. Все пришло все целое, ребёнку понравилось. Но есть один момент, может голова немного снятся, и потом выпадать. Мы их просто пришили окуратно.

Переваги:
    Ребёнок рад
  • Світлана К***

Класна і якісна іграшка, мякенька, без запаху, світиться лапка, крутиться голівка, дитина задоволена!!!

Переваги:
    Якість
  • Маряна З***

Дуже гарна іграшка ! Дитина задоволена

Переваги:
    Гарна якість
  • Дмитро Л***

Дитині сподобався

• Альона К***

Гарна якість іграшки, дитина в захваті. М'яке хутро, і гарна якість карабіну. Добре тримається

• Олександр Т***

Отримали швидко, але на лиці ляльки є подряпини, які дуже видно і вони псують зовнішній вигляд товару. По телефону оператор обіцяв вирішити дане питання

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Дефекти на лиці
  • Ольга М***

Якщо чесно,я в шоці.Отримали Лабубу без одніеї лапки.Дитина сильно засмутилася.За такі гроші....

Переваги:
    Гарний
    Недоліки:
    Немає лапки,просто дірка і стирчить наповнювач.
  • Дарья Ч***

Супер!!!

Переваги:
    Хорошее качество!
  • Юлия Ч***

Гарна іграшка, швидко доставили

Переваги:
    Відповідає фото та опису, якісно зроблена
  • Елена Р***

В порівнянні - голубий (купували в іншому місці) і фіолетовий придбаний у продавця за 599 грн.
    Дитина задоволена.
    Але видно, що іграшки різні, хоч пакування було однакове.

Переваги:
    За акційною ціною 599 грн.
  • Максим О***
  • Богдан С***
    Переваги:
    Все дуже чудово і дуже швидко
  • Юлія А***

Дуже вдячні за іграшку,дочка дуже на неї чекала.Іграшка відповідає вартості,приємна на дотик,лапки, обличчя зроблені якісно! Немає неприємного запаху,як це буває дуже часто від іграшок! Дочка залишилась задоволена, дуже вам вдячна!

Переваги:
    Відповідає вартості,приємна на дотик
  • Тетяна Г***

Якісна та яскрава іграшка, дитині дуже сподобалося)

• Кристина Б***

Плохая копия

• Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

Іграшка акуратна, приємна на дотик.
    Онукові сподобалась, грається нею вже кілька днів.

• Валерия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

Товар якісний і відповідає опису, добре виконаний та зручний у використанні. Єдине, що не дуже сподобалось, — доставка була трохи затримана. Загалом рекомендую.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Підробка дуже низької якості. Фарба нанесена криво, очі дивляться в різні боки, іграшка зшита так, наче персонажа перекосило, руки не шарнірні і не рухаються, карабін золотий, а не коричневий. Не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Низька якість взагалі всього.
  • Денис П***

Все супер

• Продавець  Лоукостер

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар вам сподобався
      Будемо раді бачити вас знову — гарних покупок на Rozetka!

• Юрій

Гарна якість. Все відповідає очікуванням та опису. Дитина задоволена

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що якість іграшки повністю виправдала ваші очікування та принесла радість дитині. Нехай брелок і надалі тішить та дарує гарний настрій.

З повагою, команда UFT.

• Вікторія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamashop. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Дефект

Недоліки:
    Дефект мордочки(крива)
  • Кирило В***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA

Низькоякісна підробка.

Недоліки:
    Низька якість
  • Мария З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Ця м’яка іграшка дуже приємна на дотик, а ніжна лапка сквіш стала класним бонусом. Брелок класно доповнив сумочку. Рекомендую

• Омелян С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Дитина в захваті від м’якої іграшки.

Переваги:
    Ціна, якісна
    Недоліки:
    нема
  • Наталя Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Мягкий и аккуратный брелок с приятной на ощупь текстурой, хорошо сочетается с рюкзаком. Дополнительный сквиш очень порадовал, хотя упаковка была немного зашурхана.

• Денис Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Чудова іграшка, нормальна ціна та головнее якість

• Альона Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Хороша іграшка монстрик, приємне хутро на дотик, можна зачепити на рюкзак чи сумку. Я задоволена)

• Марк М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Дуже милий сюрприз-брелок! Приємний плюш, круто виглядає на сумці чи ключах. А сквіш-лапка в подарунок додає ще більше позитиву й затишку.

• Вероника Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Різнобарвний

Замовляла дві позиції лабубу, відправка була з затримкою тай ще коробки були розпаковані просто жах хотіла на подарунок тепер сюрприз спорчений

• Семен М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Малюнок на мордочці зміщений. На стрічці написано THE MONTHS замість THE MONSTERS. Простіше кажучи дефектна та неякісна підробка. Тепер навіть не знаю що мені робити з бракованою іграшкою?

Переваги:
    Швидко доставили
    Недоліки:
    Неякісна підробка. Як подарунок не годиться
  • Любов В***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopwin. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Діти задоволені. Все підлягає опису.

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Доставка вчасно, лапка була, картка іграшки також була(на ній колір який є ), але якщо шукати qr код або якість таємні нариси на лапках - тут їх не має, серія трохи інша.

Переваги:
    Якісно зроблено
    Недоліки:
    Є трохи осипання матеріалу іграшки

Дякуємо за відгук і бажаємо приємного користування!

• Ігор Л***

То что нужно!
    Так держать!

Переваги:
    Качество, сервис
  • Яна В***

Дуже якісна іграшка за свою ціну, зовсім не така як в інших продавців

Переваги:
    Якість