Відгуки покупців про Робот-пилосос Dreame L40s Pro Ultra White (RLL74CE-Wh)

Код:  521957739
Оцінка користувачів 4.52/5
  • Валерій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний

Сухе прибирання виконує добре, вологе ще не випробував

Переваги:
    Сам себе очищає
    Недоліки:
    Упакоковчна коробка відкривалась до моєї покупки не зрозуміло з якою метою
  • Ігор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Прибирає менше року. За цей час був 3 рази у сервісі, бо втрачав щітки під час вологого прибирання. У сервісі сказали, що проблему усунули, на другий раз не виявили і аж на третій - після надання відео, зробили. Все це по 10 днів без пилососа, час на відправку, пальне, бігання за пиліком і очікуванням, поки він втратить щітку (люди, ну ви серйозні?) і тд.
    Реально напряжно безтолковий сервіс, який не в стані виявити та усунути поламку з першого разу. Пилік РЕАЛЬНО погано долає низькі перешкоди у вигляді порогів. При чому,як гострих, так і покатих. Фото докладаю.
    Щітка для збору пилу з дуже м'якої резини - довге волосся намотується на щітку та легко розрізає резину. Щітка дуже швидко перетворюється на неефективну, навіть при регулярному очищенні від волосся. Треба одразу брати таку, що розрізає волосся.
    Щодо якості прибирання, тут питань немає. При регулярній заміні мопів якість прибирання хороша. Система ретельного миття відслідковує найбрудніші фрагменти і повертається, щоби ретельніше помити дану ділянку.

Додаток: все зручно, хоч і не зовсім адаптивної. Але розподіл кімнат на карті у додатку не відповідає межі, де пилік має зупинитися. Це призводить до того, що він не зупиняється перед порожком у 2 см, а намагається видертися на нього, після чого повертається у попередню кімнату. Все це відбувається з гуркотом, бо пороги йому даються важко,як вже писав.

Висновок: Суб'єктивно, недоліки перекрили переваги - для пиліка, вартістю 1000 Дол, забагато клопоту. Інженери сервісу безтолкові. Пізніше вивчатиму альтернативи.

Переваги:
    Прибирання якісне
    Недоліки:
    Погано долає пороги висотою 2 см, незручне і незрозуміле розмежування кімнат у додатку. Силікон щітки дуже м'який і швидко ріжеться довгим волоссям, що призводить до неякісного прибирання.
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний

Класний. Прийшов швидко. Керування через додаток легко та зручно. Прибирання стало значно легшим. Дуже задоволена покупкою.

• Ананько Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний

Справжня знахідка для дому. Добре справляється з пилом і дрібним сміттям, економить час і не потребує постійного контролю. Зручно, що можна запускати навіть коли нікого немає вдома.

Недоліки:
    Не знайшла
  • Микола О***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Білий

Доброго дня.
    В перші моменти запуску пилососа,я задоволений,прибирає чудово,говорить українською мовою,те що я хотів.

Переваги:
    Все добре.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  WOWS

Микола, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Владик
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний

Взял на замену Roborock S5 Max, так как он начал тупить с заездом на ковёр и постоянно терял свою щетку. Этот же агрегат свои щетки и мопы поднимает перезд заездом на ковер, что оказалось очень прикольным. Также круто, как он щетку и мопы может «выдвигать», чтобы дотянуться до труднодоступных мест.

​Удобно что он сам моет и сушит тряпку, которой моет полы. Также круто, что воду заливать/менять можно раз в месяц-два, то есть не надо вообще обслуживанием каждый раз заниматься.

​Я только купил и пару дней пользуюсь, но по поводу его понимания нахождения в нашей реальности — тут рывка с Робороком нет. Даже если указать в приложении, где шторы и что можно туда ехать, — он всё равно боится.
    ​Не видит тонких предметов, таких как трубка от кальяна — попросту едет на неё и засовывает под себя. Но для меня это не особо проблема, просто пишу для тех, кому важна точность навигации.

​В целом — красивый и прикольный девайс. За возможности управления камерой и поиска домашнего питомца — отдельный лайк!

Переваги:
    Самообслуживание пылесоса
    Недоліки:
    Не совсем точная навигация
  • Михайло П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Білий

Життя розділилося на до і після) Навіть не уявляю як я жив без нього. Особливо рекомендую якщо у вас є діти, поперше мотивує їх не розкидати речі а по друге прибирає крихти які зазвичай по всій хаті валяються. Дуже гарно прибирає на кухні сере купи ніжок стільців і стола, при чому пилососить і миє максимально близько до ніжки. Також думаю гарним доповненням до нього буде акумуляторний пилосос щоб швидко і легко прибрати ті місця де він не добереться.

Переваги:
    Економить купу часу, постійна чистота і ніяких тобі прибирань по вихідних)
  • Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Білий

Вперше користуємося робот-пилососом і враження космічні. Побудував карту квартири 70 м2 за 5 хв.
    Має дуже багато налаштувань по сухому прибиранню та вологому, як потужність можна вибирати, так і вологість та інтенсивність, яку кімнату прибирати, які зони, куди, щоб не їхати, функції розпізнавання, ну дуже широкий функціонал. Виглядає преміально, все зібрано акуратно. Поки враження тільки позитивні.

Особливо приємна клієнтоорієнтовність від Розетки. Можна було придбати в іншому магазині з більшою кількістю бонусів, але в Розетці цінуємо сервіс, їх відношення до клієнтів, тому в більшості випадків вибираємо їх. За 15 років лише гарний досвід.

Переваги:
    Гарне сухе та вологе прибирання. Багато налаштувань, можна обрати, які до вподоби
    Недоліки:
    Не виявлені
  • Костянтин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний

Дуже все сподобалось, прибирає супер!

Переваги:
    Все чудово!
    Недоліки:
    Немає!
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний

Чудовий помічник для підтримки чистоти в будинку особливо коли велика площа і є волохатий пес, а часу мало.
    Користуємось вже трошки більше місяця, все чудово.

Переваги:
    Потужна сила всмоктування (використовуємо на середній потужності де потрібно AI сам ввімкне на максимум). Гарне вологе прибирання ( є налаштування рівнів вологості мопів). Розумна наві
    Недоліки:
    - українська недоступна для керування голосом
  • Наталія

Робот - просто супер!

Недоліки:
    Не виявила.
    • Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Анатолій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Білий

Пилосос працює на відмінно повністю виконує свою роботу

• Представник бренду

Анатолій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Юрій Ш***

Дуже гарний пилосос, виконує роботу на всі 100%

• Представник бренду

Юрій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Михаил З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Загалом пилосос дуже сподобався — сучасний, функціональний і зручний у використанні. Після першого прибирання одразу видно різницю: добре миє підлогу, сам промиває і сушить щітки, наповнює воду, очищає контейнер — усе автоматично, без зайвого клопоту.

Проте є кілька моментів, на які варто звернути увагу. Після зливу брудної води у піддоні станції залишається трохи рідини, тому іноді потрібно протирати вручну. Також у деяких місцях накопичується волосся, де щітки не завжди

повністю очищуються.

Усе інше — на високому рівні: навігація чітка, керування з телефона інтуїтивне, рівень шуму комфортний. Загалом покупкою задоволений, пилосос вартий своїх грошей.

• Представник бренду

Михайло, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Вільгельм Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Класний пилосос! Прибирає й миє дуже якісно, кути не пропускає, килими чистить добре. Дуже подобається, що сам миє швабри й спустошує контейнер — взагалі не треба втручатися. Додаток зручний, можна налаштувати зони та розклад прибирання.

Переваги:
    Висока потужність всмоктування, точна навігація, самостійне очищення станції, тиха робота, гарний додаток.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Геннадий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Одним словом це прсто витвір мистецтва,якість збірки на високому рівні,якість пластика теж на рівні.
    Функціонал неймовірний ,прибирання через мобільний додаток..... рекомендую.

Переваги:
    Комплектація файна
    Недоліки:
    Покищо не знайшов
    • Представник бренду

Геннадій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Олег А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Користуюсь місяць, про прибирання більше не думаю. Доволі простий і зручний додаток з широким функціоналом і набором можливостей налаштування прибирання. Висока прохідність робота радує, не застрягає завдяки гарній колесній базі і швидкому скануванню оточення та реагування на перешкоди

Переваги:
    Гарна навігація, швидкість роботи, автономність як робота так і бази, гарна проходимість поріжків, кастомізація прибирання (купа режимів), висувний моп
    Недоліки:
    Треба зважати що у вузькі місця просто не влізе
    • Представник бренду

Олег, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Дуже гарна комплектація з замінниками, при прибиранні дуже обережно і далековато тримається біля перешкод(не стін), гарно робить карту приміщення і орієнтується, подобається те что мішок з мусором після прибирання чистить сам на станції і суше тряпки десь години 2-3 з невеликим жужанням.

Переваги:
    Автономність, багата функціональність та комплектація
    Недоліки:
    Далековато держиться від перешкод
    • Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Як на мене це дуже вигідна покупка. По перше дуже продумане пакування та комплектація. Окрема коробка з щітками, метлами та засобами для миття. По друге чудовий дизайн і якісний пластик. Присутня укр мова, а також можна інтегрувати в гугл хоум. Одне задоволення дивитися як він обирає маршрут на складних ділянках, хоча іноді по центру паркету ставить якісь незрозумілі перепони але це залежить від освітлення.

Переваги:
    Дизайн, додаток, комплектація
    Недоліки:
    Як і всі круглі роботи трохи не дометає в складних кутах.
    • Представник бренду

Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

В повному захваті. Гарно прибирає, майже не треба втручатися в процес.

Переваги:
    Зручне керування, повністю автоматизований процес прибирання
    Недоліки:
    Розмір. Але інакше неможна.
    • Представник бренду

Яна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Дина

Отличный помощник. Работает четко

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Руслан М***

Неймовірна річ!

• Представник бренду

Руслан, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Пилосос виглядає дуже гарно, великий набір функцій, але основні працюють погано. Після першого ж тижня перестала працювати підсвітка прибирання в темряві. Навігація працює жахливо - робот може 30 хв прибирати в одному місці (певний квадрат), а потім поїхати на базу бо «закінчив прибирання». І це реально втомлює, бо ти розраховуєш на прибирання - а його немає.
    У нас відпрацював вже 199 циклів, з яких реально прибрав добре циклів 10. Є велике бажання повернути товар, бо для такої ціни - прибирає неякісно. Краще б не було цих тряпочок та іншого, а він прибирав!
    З класного: якісно пере свої ганчірки та сушить - ця функція працює ідеально.

Розчарована покупкою.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, автономність вивантаження сміття, прання та сушка ганчірок.
    Недоліки:
    Якість прибирання погана
    • Представник бренду

Марина, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Dreame Bot L20 Ultra Complete має силу всмоктування 7000 Па та оснащений акумулятором ємністю 6400 мАг, що забезпечує до 260 хвилин безперервної роботи. Також прилад оснащений сучасною системою орієнтування, що в режимі онлайн визначає об'єкти на маршруті та реагує на них під час руху. Формування просторової карти та координування здійснюються за допомогою технології Pathfinder. Описана вами ситуація може свідчити про можливий збій роботи пилотяга або наявність технічного дефекту окремого компонента. Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Ми проведемо ретельну діагностику товару й із задоволенням вам допоможемо.
      Для цього достатньо звернутися на лінію сервісної підтримки компанії Dreame : 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Ілля П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Отримав Dreame Bot L20 Ultra Complete сьогодні й одразу залишився розчарованим. Після першого запуску робот відобразився в застосунку як «автономний», базова станція перестала відтворювати голосові підказки, а сам пилосос через кілька хвилин блимнув усіма трьома кнопками та вимкнувся. Перепід’єднання до Wi-Fi, апаратний скидання та увімкнення в іншій розетці проблеми не вирішили: робот не заряджається і знову «падає» в захисний режим.

Купував преміальний пристрій, а натомість отримав брак із коробки. Невже виробник не проводить перевірку перед відправленням товару в продаж? Шкода витраченого часу й грошей — повертаю товар та не раджу до покупки.

Переваги:
    Гарний дизайн і повна комплектація
    Недоліки:
    Вийшов із ладу в перший день, не працює зарядка й Wi-Fi, база беззвучна
    • Представник бренду

Ілля, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      На жаль, віддалено дуже важко підказати причини описаних ситуацій. Компанія Dreame відповідально ставиться до своєї продукції та докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. Ми надаємо гарантію на пилотяг протягом 24 місяців й із задоволенням проведемо ретельну діагностику для можливої допомоги вам. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію до сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Ольга Ш***

Підкажіть, будь ласка, проблему вирішано? Працює?

• Ілля П***

Відправив робот-пилосос до авторизованого сервісного центру — після перевірки мені повідомили, що жодних дефектів не виявлено, і пристрій повернули. Однак проблема залишилася: через деякий час перебування на зарядній станції робот повністю вимикається, зникає з мережі і в додатку відображається як "офлайн". Увімкнути його можливо лише вручну — потрібно зняти з бази та довго утримувати кнопку живлення. Після цього знову з’являється у додатку.

Я вже звертався повторно до сервісного центру, але відповіді не отримав — самі зізнаються, що не розуміють, у чому справа. Проблема очевидна, постійно відтворюється, але діагностика її ігнорує. Очікую на чітке технічне пояснення і вирішення — інакше це виглядає як неякісний сервіс.

• Тетяна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Просто супер, я очень довольна покупкой.

Переваги:
    Не нужно чистить и мыть каждый день, а так же стирать салфетки. А ещё он тихо работает.
    • Представник бренду

Тетяно, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Кирилл Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Интересным показалось, что подымает щётки при чистке ковра, так что зря не намочит (впрочем, можно, наоборот, задать влажную чистку). Кстати, щётки можно в станции оставить – они на магнитах.
    Не справляется с кошачьей шертью, забивающей ковёр. Впрочем, тут и руками иной раз непросто.
    Воду, как вычитал, надо предельно чистую использовать, поэтому заливаю покупную.
    Важно следить, чтоб на полу не было отвалившихся от котов какашек, иначе пылесос долго отмывать.
    После уборки долго, но негромко шумит. Оказалось, идёт сушка щёток. Не очень страшно.
    Классно, что приложение достаточно настроить на одном телефоне, а потом доступ реально раздать, так что другой человек тоже сможет запускать уборку.
    Коты или мимо проходящие люди не мешают уборке – робот определяет, что преграда не вечная.
    Если в процессе что-то мешает, на карте эти точки отображаются (в т.ч. предварительно оценивается характер помехи), а потом можно отправить туда робота повторно.
    Поддон надо мыть временами, но за почти месяц мыл всего дважды.

Переваги:
    Убирает замечательно, переезжает непростые пороги; приложение классное
    Недоліки:
    Пока не понял, как выставить порядок комнат для уборки в "умном" режиме
    • Представник бренду

Кирило, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ірина

В мене ця модель пилососу чудово порається з тим, що залишають на килимах сім котів. Але довелося до звичайної пелюсткової щітки докупити щетино-пелюсткову помаранчову і чорну щетино-пелюсткову з ножами, що зрізають довге жіноче і котяче волосся. Вона важкувата, тому акумулятор витрачається трохи більше,але прибирає чудово. Просто силіконова, яка йде в комплекті, дійсно прибирає не дуже.

• Мирослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Змішані враження. Перше - вау ! Непогано підмітає та миє! Дійсно, на 8 з 10! Одного заряду вистачило на 120 кВ.м. підмітання і миття. Наступне враження - сумно, поломка в кінці першого ж прибирання, щось трапляється з док станцією і вона не відкачує воду з піддону. Дзвінок в сервіс - відповідь «відсилайте відразу нам на ремонт». Виходить, що деякі екземпляри мають заводський брак , адже дана поломка, як виявилося потім з коментарів, не є одиничною (. Додатково псує настрій те, що за недешеву зворотню доставку з сервісу Вам доведеться платити самому (це якщо вести комунікацію з сервісом напряму, без Розетки).

Переваги:
    Непогано прибирає, в міру автономний, гарна комплектація, заряду вистачає на площу /- 100 кВ.м
    Недоліки:
    Поломка після першого ж використання
    • Представник бренду

Мирослав, вітаємо! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наша компанія відповідально ставиться до своїх зобов'язань та завжди намагається допомагати користувачам з будь-яких питань. Незначний відсоток браку дійсно може траплятися, проте наші фахівці роблять усе можливе для запобігання подібним неприємностям. Для нас важлива кожна думка, тому ми обов'язково передамо запит виробнику та розглянемо дану ситуацію ретельніше для покращення якості товарів.

• Олександр

Спробуйте перевірити герметичність баку для брудної води. Злив працює тільки при повному вакуумі.

• Владимир Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Недавно купили здесь на Розетке данный робот-пылесос. Работает корректно, чистит полы идеально. Очень умный. Кот проявил к новинке свой интерес и поначалу становился у него на пути. Пылесос замедлял свои движения и пытался тихонько объезжать кота видя и понимая, что это животное.
    Жена очень довольна!

Переваги:
    Отлично убирает, умный.
    Недоліки:
    Не обнаружены
    • Представник бренду

Володимир, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Сухачева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

ще одна моя подружка, яка рятує мене, дае змогу бути з сім"єю, коли зовсім часу немає, а вдома як завжди купа справ. Працює просто відмінно, самоочищується просто "відмінно". Даже спробували використати, коли була тришки будівельна пилючка, все вимила просто на 100000%, розводів не було зовсім. Дуже тонке відчуває коли потрібно ще раз перемити, попрасувати мопіки...Обожнюю...

Доречі, а як ви назвали свого помічника)))просто вже стільки імен почула, пора флешмоб організувати)))

Переваги:
    Економія часу, "вільні ручки", час для сім"ї, можливість віддалено бачити, що твориться вдома
    Недоліки:
    небачу)))
    • Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Дар'я У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Не можу нарадуватись супер-помічниця. Вологе прибирання на достатньому рівні. Боялась, що буде складне налаштування, виявилось достатньо все просто.

Переваги:
    Вологе прибирання на достатньому рівні. Не складний у використанні. Працює тихо. Акумулятор тримає добре.
    Недоліки:
    Наляканий кіт
    • Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Трикіша В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Користуємось 2 неділі, все супер!

• Представник бренду

Віталій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Після 5 міцяців експлуатації перестала працювати функція пилососа (всмоктування в контейнер сміття)
    , куда можна звернутися ?

Переваги:
    Класний пилосос
    Недоліки:
    Дуже прикро що зламався
    • Представник бренду

Віталій, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
      Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини несправності. Наші менеджери проведуть ретельну діагностику товару та із задоволенням вам допоможуть.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

З повагою, служба підтримки Dreame!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Всім доброго дня. Користуюсь роботом пилососом вже близько 5 років. Прийшов час обирати щось нове і більш сучасне з врахуванням вже набутого досвіду і розумінням чого вистачає, а чого хотілось би побачити додатково у новому роботі. Вивчив ринок, передивився купу відосів з порівняннями, прочитав кілометри відгуків і вирішив, що максимально до моїх критеріїв та до ціна/якість підходить саме Dreame L20 ultra complete. Якість функціоналу - топ, миє, мете, збирає, вивантажує, пере, сушить. Короче це все ясно. Робот щодня прибирає 100 кв м площі, налаштування - очистка швабр після кожного приміщення. Розхід води при таких налаштуваннях досить великий. Виходить, що кожен день треба доливати воду в бак, а заодно зливати брудну і мити інший бак, щоб не завонявся. Разом з тим, розуміючи, що даний робот може бути максимально автономним, глупо не використовувати цю опцію. Тому вирішив знайти та придбати комплект для підключення робота до водопостачання та каналізації. В нашу країну цей товар не доставляється, пошукавши більш ретельно, все ж таки знайшов у продажі даний модуль в Україні. Ціна, одразу кажу, на 40% вища ніж мала би бути. Але що вже робити, якщо вирішив. Замовив, підключив, в Інтернеті є хороші відео інструкції з підключення, зі зливом теж трохи заморочився, але знайшов спарений щоб підключити робота і пральну машину. В цілому нічого складного. Але який це кайф!!! Короче раз в тиждень промиваємо фільтр з бачка брудної води, промиваємо піддон і робота за потреби. Все!!!! Це реально треба купувати і підключати, якщо маєте такого робота.

• Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Шило А***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Я теж задоволений як миє цей пилосос. Але чомусь не зовсім адекватно він може розрізнити карти двох поверхів дома. Режим мультіетаж разом з «Умным распознаванием» - увімкнено. Але при переносі самого робота на інший поверх, він плутається та знову створює карту. Окремо ще одну базову станцію, без робота, можна придбати?

Переваги:
    Якість прибирання
    Недоліки:
    Треба ще одну станцію
    • Продавець  WOWS

Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Наразі окремо станції очищення відсутні у продажу до пилотяга Dreame Bot L20. Зауважимо, що у разі, якщо у вас виникають складнощі у використанні режиму мультикартографії, ви можете звернутись напряму до нашого магазину, де фахівці із задоволенням вам допоможуть з консультацією.
      Бажаємо приємного користування!

• Лилия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Самий найкращий робот, він все дуже гарно прибирає, ретельно миє, не голосний. Задоволена на всі 200, свої гроші він відпрацьовує. Камера також супер, є голосовий звук.

Переваги:
    Якість супер
    • Представник бренду

Лілія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Сухачева Т***

в мене Маруся)))))

• Руслан Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий

Задоволені на всі 100% , робот дуже якісно прибирає і має гарний зовнішній вигляд .

Переваги:
    Стильний , якісний , додаток
    • Представник бренду

Руслан, добрий день! Дякуємо вам за відгук.