- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: Meduza. Колір: Різнобарвний
Дуже гарна іграшка! Гарної якості мені дуже подобається ця іграшка брелок, я задоволена цією покупкою
- Переваги:
- Гарна іграшка, хорошої якості, гарного кольору
- Недоліки:
- Не знайшла!
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: LiubovSP. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17
Мені попалась рожева :) Приємна на дотик, зроблено якісно, чудовий подарунок як дитині, так і собі :) На рюкзаку стильно виглядає - це ж наразі актуальний аксесуар
- Переваги:
- Якісна річ, яскраві кольори, приємне обслуговування
- Недоліки:
- Не виявила
- Лідія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Дякую Отримала товар, повністю задоволена.
- Переваги:
- Сервіс
Дякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15
Дуже швидко і якісно
- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Аліна Д***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Саме те що і хотіла,дитина повністю задоволена,дякую за швидку відправку і консультацію,попався фіолетовий лабубу,якість доволі хороша
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Супер! Все полагодили, повернули в ідеальному стані! Наразі найкраща із всіх наших лабуб!
- Переваги:
- Комунікація, контакт з клієнтом, виправлення недоліків, взагалі багато переваг!
- Недоліки:
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Швидка доставка. Репліка доволі хорошої якості. Купувала на подарунок доні. Дитина задоволена і це головне.
- Переваги:
- Максимально наближена до оригіналу копія
- Недоліки:
- Картки в коробці не було і голова до тіла кріпиться слабше ніж хотілось би, але поки що все на місці.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Отримала іграшку, внучка задоволена і щаслива. Дякую
- Тетяна Є***Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Іграшка клас , трохи відрізняється звісно від оригіналу але за таку ціну супер якість
- Переваги:
- Мила іграшка
- Альона І***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Різнобарвний
Вибирала по відгукам. Багато інших лабубу продаються дешевше, але по фото з відгуків зрозуміло чому)) Мені пощастило, іграшка виявилась гарною і якісною, дитина була дуже задоволена
- Переваги:
- Гарно пошито, дитина в захваті
- Недоліки:
- Не знайшла
- Альона І***
Подивилась зараз ціну, то трошки розчарована. Придбала, коли їх майже ніде не було за 1100+ грн, зараз 550 як розуміємо то була просто накрутка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Альона! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Ціна залежить від постачальника. Завжди Вам раді!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Швидка доставка
Хорошої якості
Дитина дуже задоволена - Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Дитина задоволена. Якість дуже добра, гарний пошив. Руки, ноги, голова крутяться. Дякую .
- Євген Р***Відгук від покупця. Продавець: LiubovSP. Колір: Фіолетовий. Висота іграшки: 16
Зараз ця іграшка в тренді
- Переваги:
- Дочка радіє цій іграшці
- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 16
Дитина задоволена.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Чудова якісна копія, дитина задоволена, але каже замов ще
Бачила інші копії криві, косі, тут все ок. - Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Дитина задоволена. Дякуемо за швидкість в доставці.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Іграшка прийшла дуже швидко, якість відмінна) на коробочці є навіть qr код, який веде на офіційний сайт) оцінка 5, хоча було страшно, що лабубу прийде без ока :)) рекомендую і замовлю ще!
- Переваги:
- Якісна іграшка, приємна на дотик, швидка доставка)
- Недоліки:
- Немає) рекомендую)
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Швидко отримала замовлення, хороший продавець, товар відповідає опису на сайті
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
В цілому ставлю 5 , бо дитина рада, недоліків в самій іграшки не було, один тільки момент карточка, яка йде разом з іграшкою відноситься до іншої лабуби, а так все гуд. Брали за 299 грн, загалом іграшкою задоволенні
- Юліанна О***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15
Чудова іграшка, оригінал, що було важливо для дитини
- Недоліки:
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15
Іграшка гарна, кольору райдужного. Прийшла швидко. Дякуємо
- Переваги:
- Гарне личко. Ніжки і голівка крутяться
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Лоукостер
Дякуємо Вам що вибрали саме наш магазин і приємного користування)
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Все сподобалось! Відмінна якість, приємна на дотик. Чудовий сервіс! дякую!
- Переваги:
- Якісна іграшка, гарненька
- Недоліки:
- Прядка Е***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Дякуємо за оперативне відправлення іграшки. Все чудово, дитина задоволена, а це головне.
- Переваги:
- Якість супер
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Іграшка хороша, дитина задоволена
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Іграшка прийшла швидко, колір яскравий, на дотик приємна, дитина щаслива.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не має
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Все сподобалося!
- Переваги:
- Трендова річ
- Недоліки:
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Іграшка чудова,без недоліків,отримали колір рожевий,дитина задоволена.
- Переваги:
- Швидко,якісно.
- Недоліки:
- Не має.
- КіраВідгук від покупця. Продавець: MxShopping. Колір: Чорний. Висота іграшки: 16
Дякую, все супер!
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Довго обирали у кого придбати іграшку, зупинилися на цьому продавці ч/ з гарні відгуки. І він нас не підвів, дійсно якісна іграшка онук був задоволений.
- Переваги:
- Швидка доставка та якість.
- Недоліки:
- Невиявлено
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Воно, звісно, страшне, як чорт, але дитині сподобалось, і це головне)))
Робота магазину гарна, швидка відправка і нормальна якість- Переваги:
- Дуже швидка доставка
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Teplosofa. Колір: Різнобарвний
Брелок лабубу,супер,доця дуже задоволена.
- Переваги:
- Гарна якість,ціна,велике дякую прадавцю за гарне обслуговування і швидку доставку.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Різнобарвний
Дякую за вчасну доставку.
Дитина в захваті)- Переваги:
- Швидко, якісно
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олена! Ми вдячні за ваш позитивний відгук. Завжди Вам раді!
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Іграшка чудова, донька в захваті!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Повісила на сумочку, тепер точно в тренді)
- Монастирська О***Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17
Я так давно хотіла цю іграшку але ніде не могла знати, і на решті вона у мене, суупер