Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Плюшева іграшка-сюрприз брелок Лабубу Labubu ігрушка-брелок для дітей 17 см

Оцінка користувачів 4.16/5
на основі 542 відгуки
  • Наталя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Meduza. Колір: Різнобарвний

Дуже гарна іграшка! Гарної якості мені дуже подобається ця іграшка брелок, я задоволена цією покупкою

Переваги:
    Гарна іграшка, хорошої якості, гарного кольору
    Недоліки:
    Не знайшла!
  • Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LiubovSP. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Мені попалась рожева :) Приємна на дотик, зроблено якісно, чудовий подарунок як дитині, так і собі :) На рюкзаку стильно виглядає - це ж наразі актуальний аксесуар

Переваги:
    Якісна річ, яскраві кольори, приємне обслуговування
    Недоліки:
    Не виявила
  • Лідія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Дякую Отримала товар, повністю задоволена.

Переваги:
    Сервіс

Дякуємо за відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Дуже швидко і якісно

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!

• Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Саме те що і хотіла,дитина повністю задоволена,дякую за швидку відправку і консультацію,попався фіолетовий лабубу,якість доволі хороша

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Супер! Все полагодили, повернули в ідеальному стані! Наразі найкраща із всіх наших лабуб!

Переваги:
    Комунікація, контакт з клієнтом, виправлення недоліків, взагалі багато переваг!
  • Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Швидка доставка. Репліка доволі хорошої якості. Купувала на подарунок доні. Дитина задоволена і це головне.

Переваги:
    Максимально наближена до оригіналу копія
    Недоліки:
    Картки в коробці не було і голова до тіла кріпиться слабше ніж хотілось би, але поки що все на місці.
  • Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Отримала іграшку, внучка задоволена і щаслива. Дякую

• Тетяна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Іграшка клас , трохи відрізняється звісно від оригіналу але за таку ціну супер якість

Переваги:
    Мила іграшка
  • Альона І***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Різнобарвний

Вибирала по відгукам. Багато інших лабубу продаються дешевше, але по фото з відгуків зрозуміло чому)) Мені пощастило, іграшка виявилась гарною і якісною, дитина була дуже задоволена

Переваги:
    Гарно пошито, дитина в захваті
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Альона І***

Подивилась зараз ціну, то трошки розчарована. Придбала, коли їх майже ніде не було за 1100+ грн, зараз 550 як розуміємо то була просто накрутка

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Альона! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Ціна залежить від постачальника. Завжди Вам раді!

• Олег К***

Швидка доставка
    Хорошої якості
    Дитина дуже задоволена

• Дарина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Дитина задоволена. Якість дуже добра, гарний пошив. Руки, ноги, голова крутяться. Дякую .

• Євген Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LiubovSP. Колір: Фіолетовий. Висота іграшки: 16

Зараз ця іграшка в тренді

Переваги:
    Дочка радіє цій іграшці
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 16

Дитина задоволена.

• Катерина
  • Ольга В***

Чудова якісна копія, дитина задоволена, але каже замов ще
    Бачила інші копії криві, косі, тут все ок.

• Юрий Б***

Дитина задоволена. Дякуемо за швидкість в доставці.

• Анастасія К***

Іграшка прийшла дуже швидко, якість відмінна) на коробочці є навіть qr код, який веде на офіційний сайт) оцінка 5, хоча було страшно, що лабубу прийде без ока :)) рекомендую і замовлю ще!

Переваги:
    Якісна іграшка, приємна на дотик, швидка доставка)
    Недоліки:
    Немає) рекомендую)
  • Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Швидко отримала замовлення, хороший продавець, товар відповідає опису на сайті

• Андрій О***

В цілому ставлю 5 , бо дитина рада, недоліків в самій іграшки не було, один тільки момент карточка, яка йде разом з іграшкою відноситься до іншої лабуби, а так все гуд. Брали за 299 грн, загалом іграшкою задоволенні

• Юліанна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 15

Чудова іграшка, оригінал, що було важливо для дитини

Переваги:
    Якість
  • Тетяна О***

Іграшка гарна, кольору райдужного. Прийшла швидко. Дякуємо

Переваги:
    Гарне личко. Ніжки і голівка крутяться
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Лоукостер

Дякуємо Вам що вибрали саме наш магазин і приємного користування)

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Все сподобалось! Відмінна якість, приємна на дотик. Чудовий сервіс! дякую!

Переваги:
    Якісна іграшка, гарненька
  • Прядка Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Дякуємо за оперативне відправлення іграшки. Все чудово, дитина задоволена, а це головне.

Переваги:
    Якість супер
  • Сергей К***

Іграшка хороша, дитина задоволена

• Інна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Іграшка прийшла швидко, колір яскравий, на дотик приємна, дитина щаслива.

Переваги:
    Швидко
    Недоліки:
    Не має
  • Яна М***

Все сподобалося!

Переваги:
    Трендова річ
  • Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Agum. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 17

Іграшка чудова,без недоліків,отримали колір рожевий,дитина задоволена.

Переваги:
    Швидко,якісно.
    Недоліки:
    Не має.
  • Кіра
    Відгук від покупця. Продавець: MxShopping. Колір: Чорний. Висота іграшки: 16

Дякую, все супер!

• Валентина С***

Довго обирали у кого придбати іграшку, зупинилися на цьому продавці ч/ з гарні відгуки. І він нас не підвів, дійсно якісна іграшка онук був задоволений.

Переваги:
    Швидка доставка та якість.
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Марія

Воно, звісно, страшне, як чорт, але дитині сподобалось, і це головне)))

Робота магазину гарна, швидка відправка і нормальна якість

Переваги:
    Дуже швидка доставка
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Teplosofa. Колір: Різнобарвний

Брелок лабубу,супер,доця дуже задоволена.

Переваги:
    Гарна якість,ціна,велике дякую прадавцю за гарне обслуговування і швидку доставку.
  • Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Різнобарвний

Дякую за вчасну доставку.
    Дитина в захваті)

Переваги:
    Швидко, якісно
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Ми вдячні за ваш позитивний відгук. Завжди Вам раді!

• Анастасія Д***

Іграшка чудова, донька в захваті!

Переваги:
    Швидка доставка
  • Марта К***

Повісила на сумочку, тепер точно в тренді)

• Монастирська О***

Я так давно хотіла цю іграшку але ніде не могла знати, і на решті вона у мене, суупер