- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: B and D
Детали сделаны не качественно, вообще не по размеру, просто набор пластикового мусора!!взрослый человек справился если есть желание и нервы но не ребенок!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Набор пластикового мусора!!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: B and D
Дуже швидко виконали замовлення!!!
Все прийшло як в описі і на фото.- Переваги:
- Зв'язок з покупцем навіть після дванадцятої ночі!!!
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Аріна Я***Відгук від покупця. Продавець: B and D
Товар підійде лише як елемент декору на поличку, взяли для дитини, як подарунок і розчарувалися, по-перше доволі тугі детальки, через що деякі доводилось збирати за допомогою сторонніх інструментів, адже руками їх зʼєднати - каторга через біль.
По-друге радіокерування жахливе, деталі наче не розраховані для цього, колеса при вивороті впираються в деталі машинки, щоб хоч якось машинка їхала прийшлося розбирати деякі деталі, які заважали колесам. Також після збору виявилось, що на моторчику (який йде в інструкції в зборці останнім кроком) є нульове положення від якого залежить виворіт коліс, і якщо на самому початку зборки прогавити цей момент (про котрий в інструкції не написано) то прийдеться розбирати машинку повністю, щоб вона могла їхати прямо. Як результат - втрачений час та розчарована дитина, не рекомендую покупати цей конструктор- Продавець B and D
Дякуємо за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Хочемо зазначити, що даний конструктор є складною радіокерованою моделлю з великою кількістю деталей і розрахований на уважне поетапне складання, бажано з допомогою дорослих. Тугі з’єднання в таких наборах передбачені виробником, щоб забезпечити жорсткість конструкції та коректну роботу механізмів під час руху.
Щодо керування та положення моторчика — коректна робота моделі дійсно залежить від точності дотримання інструкції під час фінальних етапів збірки. Подібні нюанси характерні для технічно складних конструкторів і не є дефектом виробу.
Нам шкода, що процес складання виявився складнішим, ніж очікувалося, і це вплинуло на враження.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: GoodWorks
Не вистачає деталей
- Продавець GoodWorks
Добрий день,перепрошую за таку ситуацію, ми вам відпоавли деталь якої не було.