Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Дитяча м'яка іграшка сюрприз Лабубу Ліло та Стіч Labubu Lilo & Stitch плюшева, брелок для ключів сумки портфеля для дітей та дорослих 17 см

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 174 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    101 відгук:  позитивні — 70%, нейтральні — 15%, негативні — 15%
    Аналізовано 101 відгук. Загалом клієнти залишилися задоволені покупкою ляльки Labubu Stich: дитина у більшості випадків щаслива, іграшка часто викликає захват та емоції. Найбільш цінують якість виробу, швидкість доставки та зовнішній вигляд/дизайн. Серед слабких сторін відзначають проблеми з пакуванням, випадки браку або неякісного виконання та невідповідність обраної іграшки замовленню. Частина покупців мала претензії до комплектації та стану коробки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Маргарита Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Чудова іграшка . Рекомендую ))

• Олена С***

Рекомендую замовити

Переваги:
    Добре підходить на подарунок дитині
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Все сподобалося. Дуже. Магазин чудовий. Відношення до клієнтів чудове. Діти задоволені. Щасливі, сплять з іграшками щодня.

• Роман О***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Швидко, якісно) іграшка класна, дитині сподобалась

• Богдан І***

Все супер

• Николай К***

Іграшка дуже гарної якості
    Дитині сподобалась

Переваги:
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Гутянко О***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Гарна іграшка, швидка доставка, дякую продавцю.

• Людмила В***

Игрушка внучке понравилась.

• Лілія З***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Замовляла дитині, мріяв про іграшку голубого кольору , але Стіч попався рожевий )) Отримали іграшку швидко , Якість гарна .

• Валентин К***

Внучка в захваті

Переваги:
    Швидко відправили,гарна якість продукції,гарне обслуговування
  • Гриб М***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Тепер це улюблена іграшка для сну та обіймів.Покупкою задоволені.

Переваги:
    Іграшка чудова, дитина у захваті.Приємна на дотик і яскрава.
    Недоліки:
    Немає.
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Замовляли на подарунок. Замовлення відправили швидко, отримала товар не пошкоджений. Все сподобалось

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Брали на подарунок, все сподобалось

• Гордий А***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Дитині сподобалось, оперативно відправили!

• Надія Ж***

Дитина задоволена

• Олександр С***

Дитина задоволена

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Якість товару дуже сподобалась, швидка доставка!

Переваги:
    Відповідає очікуванню
    Недоліки:
    Відсутні
  • Неля К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Подарунок сподобався,але є зауваження по якості.

Недоліки:
    Дірка на виробі,Видно наповнювач.
    • Продавець  ShinaBoss

Вітаємо! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.

• Марія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Замовляла дочці. Все дуже швидко оформили та відправили. Мені сподобалось. Дякую

Переваги:
    Швидко
  • Діана З***

Дуже хороше качество

• Галина К***

Опис відповідає дійсності.

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Все чудово, донці іграшка сподобалася. Все класно запаковано, іграшка якісна.

Переваги:
    Швидка доставка, ввічливе обслуговування
  • Ілона
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Іграшка хорошої якості за розумною ціною.

Переваги:
    Іграшка якісна
  • Дмитрій

Дитина щаслива

Переваги:
    Швидка доставка, доступна ціна
  • Наталья С***

Товар відповідає опису

• Катерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Товар прийшов вчасно. Пакування ціле. Ще не відкривали, бо купували на презент

• Ирина М***

Чудова іграшка, дитині сподобалась

Переваги:
    Гарної якості, відповідає опису
  • Альбіна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Чудова іграшкаДуже охайно виконана і без переплати

• Іван Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Брали на подарунок, дитині сподобалось.
    Досить якісна іграшка.

• Іван Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Якість добра, дитині дуже сподобалась іграшка

• Олександр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Купував на подарунок. Іграшка сподобалась)

Переваги:
    Непогана якість матеріалу
  • Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Замовлення прийшло швидко. Товар відповідає опису. Думаю дитина буде задоволена. Дякую продавцеві

Переваги:
    все добре
  • Анна В***

Дякую! Все чудово.

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Все супер. Швидка доставка. Іграшка якісна.

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17

Подарунок дуже сподобався, все класно запаковано, іграшка дуже якісна. Продавцю велике дякую

• Мрк З***
    Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss. Колір: Блакитний. Висота іграшки: 17
    Переваги:
    Дитині сподобалась іграшка
    Недоліки:
    якість матеріалів не краща, але і ціна відповіда