- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мотокоса гарна, у тітки косив даною маркою років сім і ніде нічого. З поганого, на розетці сказали заводське пакування, тому не відкривав. Приїхав додому і зрозумів, що її вже відкривали до мене. Здивувало що не було а ні мастила, ані для редуктора як у тітки нічого. До мотокоси питань нема взагалі, це дійсно найкращі мотокоси, вишняки тризубом рубає, аж гай шумить, товщиною в 3 пальці.) Перші два літра наливаю 25 грам мастила, а не 20 як написано, роблю обкатку. Перші пів баку кошу спокійно і вимикаю як тільки нагрілася, так обкатку робив, коли купував і мамі мотокосу Зомах і також вже 3 роки косить на ура.
- Переваги:
- Надійна,професійна,гарний матеріал!
- Недоліки:
- Людський фактор.)
- АлексейПродавець: Rozetka
Отлично косит
- Переваги:
- Экономичная , качественные детали сборки.
- Недоліки:
- Их нет
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь второй сезон, впечатления положительные. Только хорошее топливо!!!
- Переваги:
- Экономичная
- ВБ
92 чи 95 ви особисто ллєте?
- Юрий Г***
Прошедший сезон лил 92 и никаких проблем(только качественный)
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коса чудова, працює на всі 100 відсотків.
Ми з чоловіком дуже нею задоволені. Тепер ця коса в нас номер 1. Кращої ще не зустрічали.- Переваги:
- Все в комплекті, не важка, економна по бензину та маслу. Приємна в використані. Легко заміняти ніж на ліску.
- Недоліки:
- Ремінь на одне плече. Краще докупити на два плеча.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все дуже добре
- Сергей Н***Продавець: Rozetka
В мене вже 12 років така коса,були тільки дрібні поломки в поршневу ніхто не заглядав навіть.явно найкраща коса за такі гроші.рекомендую
- Переваги:
- Надійна,мала витрата пального
- Недоліки:
- Деколи бракує потужності
- Тарас О***
Як вона може бути у вас 12 років, якщо ця модель тільки недавно появилася на ринку???
- Иван Р***
Не путайте с моделью sparta 25.Представленная здесь модель выпускается пару лет и по компоновке двигателя чистый китаец.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мотокоса прийшла обкатку згідно інструкції. Працює чудово.
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуючись пару місяців недоліків не помітив. А ні один все таки є , хотів перевірити наявність масла в редукторі, не зміг відкрутити болт, так як він під хрестову викрутку( почав крутити болт мягкий злизало хрестовини на болті тому не зміг відкрутити) тепер потрібно зробити надпил і викрутити і поставити гвинт під ключ.
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав, пробував косити вже, можу сказати що економічна, на весь двір ( двір здоровий ) , пішло 300 - 400 грам бензину, поки працює без нарікань
- Переваги:
- Економічна по паливу
- Недоліки:
- Трохи не зручні ручки