Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ексцентрикова електрична шліфмашина Einhell TC-RS 38 E (4462165)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Через два тижні вийшла з ладу. Згорів мотор.

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісна
  • Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная шлифмашина, удобная и довольно легкая, легко использовалась мамой для шлифовки оконных рам. Нарикания только к мешку, не очень качественный, но это не критично.

Переваги:
    Удобная и лёгкая, регулировка скорости.
    Недоліки:
    Мешок
    • Назар С***

Скажіть, чи можливо приєднати пилосос?

Назар, так, можливо, діаметр під'єднання 36 мм

• Володимир З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шліфмашина насправді малошумна,без сильних вібрацій,присутня регулятор швидкості.Хороша річ.

Переваги:
    хороша річ для шліфування
    Недоліки:
    покищо незамітив
  • Олексій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова техніка за свою ціну, навіть більше)))

Переваги:
    Тиха
    Недоліки:
    Підошва була погано затянута.
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказывала мужу на подарок.После "испытаний" остался всем доволен.

Переваги:
    Почти бесшумная.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • alien2000
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не порадовало несоответствие отверстий на расходниках с 150 мм кругами (у меня доступ к 150 мм шаровый) обрезать можно но пылеотсоса не будет, или перфорировать самостоятельно.
    Порадовала тихая работа, вибрация ощущается мало, на уровне профессиональной макиты. Диапазон регулировки оборотов "отлично".
    Аппарат для домашних работ типа 5-6 квадратов пошлифовать в неделю. Машину пополировать раз в год.
    Не знаю как поведет себя на "мокрой" шлифовке. Герметичность узлов под вопросом. Пока покупкой доволен.

Переваги:
    Малая вибрация
    Недоліки:
    Будем искать
    • вячеслав

Диаметр шлифовального диска 125 мм

очень странно, что вас не порадовало то, чего и не должно было быть

• Штанько М***
    Продавець: Rozetka

Купував не тут, відправив туди цей відгук, але вважаю що він буде корисний і тут тому що аудиторія розетки більша
    Це моя друга ЕШМ-ка після Stark RS 400 (на неї теж лишав тут відгук). Купував тому що Stark RS 400 несподівано вийшов з ладу, а роботу потрібно чимось робити.
    Загалом враження що це гідний представник цього роду пристроїв особливо за свої грощі. За 4 місяці роботи з ним було зроблено дуже багато, пилу не боїться, думаю мені просто не пощастило.

Переваги:
    Вага. На горизонтальних поверхнях працювати одне задоволення, не потрібно приділяти зайвих зусиль. Потужність. Ця ЕШМ-ка більш потужна ніж моя перша (Stark RS 400), зняття матеріалу більш швидке. Надійність. Порівняно з Stark RS 400, ця більш надійна.
    Недоліки:
    Вага. На вертикальних поверхнях дуже тяжко. А якщо ви дівчина середньої комплекції вам будет важко і на горизонтальних, щоб втримати її, тому що доволі потужна. Вийшла з ладу коли знімав зайву шпакплівку. У процессі мотор почав ненормально ричати. Я виключив зняв наждачне коло, запустив -- ричить, щоось йому зле. Здав у сервіс по гарантії. Було це тиждень тому. Щойно дзвонив, статус -- "доставлено до сервісу". Будемо чекати. Я припускаю що мотор просто забився, його прочистити і все буде добре. Думаю чи купувати третю (ця й попередня ЕШМ-ки зараз у сервісі). Праці ще багато, сроки горять. Мені не дуже критично тому що дедлайни сам для себе виставляю, але все одно, не щастить мені із цими ЕШМ-ками
  • Микола М***
    Продавець: Rozetka

Спочатку трішки розчарувався, оскільки очікував мабуть зовсім іншого, але після того як спробував дорожчі і дешевші аналоги від інших виробників - це нормальний агрегат, зараз задоволений повністю. Потрібно враховувати, що вона (ексцентрикова) не замінить повноцінно ні дует болгарки з регулюванням обертів з шліфувальною насадкою, ні вiбрацiйну шліфмашину з прямокутною підошвою - це щось середне між цими двома агрегатами, крутиться собі, а по мірі натискання на шліфмашинку обертання зупиняється і вона починає вібрувати.
    Эксцентриситет (амплітуда коливань) 2 мм, тому гарно підходить для середньої і тонкої обробки дерева, щодо грубої - то потрібно попередньо підготувати поверхню болгаркою або вібраційною шлімашиною, інакше можна намучатись, або розглянути можливість орбіталки з більшою амплітудую. Метал, пластик не шліфував.
    Найкраще шліфує на великих обертах не сильно прижимаючи рукою.
    Щодо надійності - ударно перешліфувала понад 150 м.кв запиленої і потемнілої вагонки перед її покраскою, хоча в деяких випадках попередньо бруд вибивався Craft CVM320.
    Так що рекомендую до покупки

Переваги:
    Надійна та зручна
    Недоліки:
    не для грубої обробки дерева
  • Володимир Ч***
    Продавець: Rozetka

Купував в іншому місці по акції.
    Користуюсь біля місяця. Шліфував обрізні дошки 50х100, 25х150, 50х150 для виробництва садових меблів (для себе в село, вимоги до якості відповідно такі собі). Результат мене повністю задовільнив.
    Машинка працює добре на високих обертах.
    На низьких якщо чуть притиснути - вона зупиняється, але може так і має бути, незнаю.
    Покупкою задоволений.

Переваги:
    нема з чим порівняти
    Недоліки:
    поки що не знайшов