Відгуки покупців про Мобільний телефон HMD 130 Music DS Dark Grey Моноблок

Оцінка користувачів 4/5
  • елена р***

купив i мучаюся

Переваги:
    батарея-24 дня
    Недоліки:
    1 динамiк,навкруги все всiм чутно,боковi кнопки обовьязково натискаються тим самим змiнiются настройки гучнотi
    • Сергій

А якщо отвори динаміка заклеїти на задній кришці зсередини? - буде чути вперід більше, а не назад....
      Батарея справді така велика? Бо вага телефона смішна! І не може там бути 2500!

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey

Стандартна мелодія на дзвінок грає дуже тихо. Спробую встановити з карти пам'яті як писали раніше - можливо буде гучніше.

Переваги:
    Непоганий, простий телефон для дзвінків.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Артём
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey

Телефон не поганий в своєму сегменті. Погано,що не можна встановити власну мелодію на дзвінок. Не доопрацьована прошивка, тому що коли через диспетчер файлів знаходиш мелодію, то в меню є функція "встановити як мелодію сигналу", але після вибору на дзвінок встановлюється зовсім інша стандартна мелодія, якої нема у списку. Можливо представник HMD може щось порадити з цього приводу?

Переваги:
    Ціна, зовнішній вигляд.
    Недоліки:
    Не можна вибрати власну мелодію
    • Андрій

Через музичний програвач спробуйте встановити, там також опція є. У мене стоїть пісня з карти пам'яті на дзвінок, спрацьовує, і гучність значно вище за стандартні

• Володимир

Я записав пісню через радіо і встановив як дзвінок, це краще за стандартні дзвінки. Встановлював на картку памяті!

• Андрей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey

Дуже задоволений покупкою. Батарея супер, меню зрозуміле, динамік гучний.

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук