- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 32.5 x 170
Товаром задоволена.Все згідно опису.Зателефонували ,приємне спілкування. Швидка відправка. Дякую!
- Переваги:
- Добре,що не треба перераховувати кошти наперед.
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 35 x 170
Товар дуже якісний і гарний, перший раз замовляла 2 роки тому, за цей час нічого з ними не сталося не вигорають, пил на них не осідає, короче кажучи дуже задоволена, тепер замовила навіть на манюсіньке віконце на яке навіть не планувала замовляти :)
- Переваги:
- Якість, міцність, не вигорають
- Недоліки:
- Натали Б***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 65 x 170
Отличная ролета! Очень довольна покупкой — «День-Ніч TyulPan» выглядит стильно и аккуратно, идеально подошла по размеру. Белый цвет освежает комнату, а механизм работает плавно.
Легко регулировать освещение, всё продумано и удобно.
Покупкой полностью довольна, рекомендую! - СлавікВідгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 80 x 170
Файно.
- Переваги:
- Створює затишок
- Недоліки:
- Незамітив
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 170
Ролети хороші,колір темно сірий
Обовʼязково беріть з легкою для кріплення,вона в комплект не входить- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 72.5 x 170
Все влаштувало. Дякую!
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Якість непогана, все самостійно швидко можна встановити.
- Переваги:
- Ціна відповідає якості
- Недоліки:
- Замовляв у цього ж виробника по замовленню 2023 року 1 ролету, так як постраждала під час прильоту, але кольори 2023 та 2025 два різні) та якість полотна, враховуйте це при купівлі.
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 30 x 170
Чудові ролети . Рекомендую
- Переваги:
- Легко зібрала та встановила
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 77.5 x 170
Класні, трішки розмір не вгадав, але дивляться гарно
- Недоліки:
- Не звертав уваги.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Купую дані рулети вже 2ий раз.
Легко встановлюються, стильно виглядають.
Закривають від сонця, але при цьому в кімнаті не темно.
Механізм опускання/піднімання працює чітко.
Свою функцію виконують на всі 100%, покупкою задоволений. - Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Робили замовлення даних ролетів , та робили добор двох направляючих. При відкритті отримали тільки 1 , але , хочу зауважити , що нашу проблему вирішили за 1 хвилину , з нами звʼязався менеджер та вирішив цю проблему , надіслав новою поштою за свій рахунок це комплект. Хочу сказати , що це є надійний магазин та обслуговування клієнтів !! Раджу ! Якість гарна ! Обслуговування на висоті !
- Переваги:
- Гарна якість ! Швидке обслуговування
- Недоліки:
- Немає.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 70 x 170
Хорошее качество. Цвет шикарный. Лёгкая регулировка.
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
- Нет. Сразу берите направляющие если ветер с окна или под наклоном.
- Христина Т***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 170
Замовляли розміри 57,5 і 67,5см. Все підійшло дуже добре. Направляюча струна (окремо докупляється) потрібна для поворотно-відкидного вікна. Захищає від сонця добре. Буду замовляти ще в іншу кімнату. Дякую за роботу менеджерів та швидку відправку.
- Переваги:
- Захист від сонця, ціна, вибір розмірів.
- Недоліки:
- Покищо немає
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 170
Отличные ролеты! Размер подошёл идеально) с цветом не прогадала, коричневый выглядит круто)
- Переваги:
- Простота сборки
- юрий м***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 170
купил на розетке жалюзи. очень доволен покупкой. быстро монтируются. легко перемещать день-ночь. рекомендую к покупке. прилагаю фото -тег #MiйRZTK_фото;
- Переваги:
- цена-качество
- Олександр К***
Добрый день, вижу у вас все ок висит и на створке и на глухом - подскажите а как вы цепляли на глухое окно - там просто крепления только с крючками под створку, даже если обрезать их под ноль то места под шурупы нету, или просто на двустороннем скотче все висит??? П.С. сейчас думаю как все поцепить...
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 55 x 170
Хороший качественный товар...жена в восторге
- Переваги:
- Материал
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 45 x 170
Отличные ролеты!
- Лаврик Ю***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 40 x 170
Отличный ролет,закажу еще
- OknoDek
Вдячні що знаходите час на позитивні відгуки, будемо раді Вам допомогти
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Решила заказать сперва только на одно окно. Отправили на след день , быстро получила . Ролеты нормального качества , с инструкцией и со всем необходимым для установки . Смотрятся просто великолепно ! Планирую заказать и на окно в другую комнату .
- Переваги:
- Цена-качество , быстрая доставка
- Недоліки:
- Могут со временем посечься края ( будет видно со временем ) , пока все ок
- Михаил А***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 67,5 x 170
В целом ролеты понравились, если с ролетами купили направляющие и нижний фиксатор не держит леску , не парьтесь и завижите леску на узел.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 170
Заказывал размеры 170х35см,а пришла 170х38.Сверху на упаковке наклейка с размерами 170х35см,а внутри когда распечатал то написано 170х38см.Перемерял в итоге 170х38см..Добавляю фото.
- Продавець OknoDek
Доброго дня, в описі товара на сайті вказана ширина ролета по тканині , Ви замовили ролет на 35 см. , ми такі Вам і відправили. Ролетів на 38 см. в нас в розмірній сітці взагалі не має. А те що вказано на етикетці розмір 38см. це розмір з кріпленням, тому ми зверху прикріпили розмір по тканині
- Валерій В***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 72.5 x 170
Все чудово.
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Слонова кістка. Розміри (ШхВ): 100 x 170
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 30 x 170
Візуально гарні.
Як будуть при використанні ще не знаю.- Переваги:
- Гарно виглядають
- Недоліки:
- Поки не має
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Хороша якість та швидка доставка
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Задоволений
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 65 x 170
Единственное - ожидали немного светлее. Какой-то уж тёмный бежевый цвет.
- Переваги:
- Качество, упаковка - всё хорошо.
- Недоліки:
- Натали Б***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 45 x 170
Очень довольна покупкой! Качество жалюзи отличное, всё полностью устраивает. Выглядят замечательно, работают исправно. Обязательно буду заказывать ещё!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 32.5 x 170
Ролети підійшли на кухню. Маленька ролета приклеїлась добре,а от велику ролету прийшлось на супер клей клеїти. Дякую.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 72.5 x 170
Все чудово, гарні))
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 170
Все чудово) гарні)
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 65 x 170
Товар відмінний, якісний, гарне обслуговування,швидка доставка
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Все супер , дякую
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 70 x 170
Все супер.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Гарні ролети
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: OknoDek. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 67,5 x 170
Чудово підійшла по розміру.
Гарної якості. Продавець швидко відправив товар.