Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Подарунковий набір чаю "30 видів" Чаєман + 30 фільтр-пакетиків, 243 г

Оцінка користувачів 4/5
  • Екатерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Everyday Mood

Чай понравился, на подарок подходит в самый раз

• Продавець  Everyday Mood

Катерино, доброго дня. Дякую за відгук в високу оцінку. Рада, що набір сподобався.

• Валентин Г***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

гарний набір, брав для себе, вчора отримав, вже 2 з 30-ти спробував, подобається що можна пити різний чай і пізнавати різні смаки. рекомендую. в продавця є гарний посуд за ціною нижче ніж в китаї, що дуже приємно. Рекомендую, не пошкодуєте

• Оксана Х***

Чай брала на подарунок

Недоліки:
    Не дали подарункового пакету
    • Продавець  Everyday Mood

Доброго дня ! Дякую за відгук та високу оцінку. Зазначу, що чай іде без подарункового пакету, в наборі чай 30 видів + 30 фільтр - пакетиків. Дякую за замовелення, гарного дня та настрою !

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Everyday Mood

Посилка прийшла десь упродовж тижня. Можу відзначити гарне пакування як на фото і навіть поклали подарунковий пакетик і подарунок.

Переваги:
    Все супер)))
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Everyday Mood

Аліно, дякую за теплий відгук і високу оцінку. Рада, що все сподобалось. Гарного Вам дня !

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Everyday Mood

Поки що не куштували, загалом як подарунок - норм. Якщо не сподобається - зміню відгук.

Переваги:
    Підходить на роль подарунку
  • Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Everyday Mood

Оформлення супер, не зважаючи на ситуацію все дуже швидко

• Продавець  Everyday Mood

Дякую, що цінуєте наші старання. Гарного дня !

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Everyday Mood

Брал на подарок, на тайного санту на работе, в итоге приехало вот это, так как сроки уже поджимали, пришлось забирать как есть, но это конечно ужас, если для себя, возможно еще можно рассмотреть, но как подарок точно нет.

Переваги:
    Недоліки:
    Выше описал
    • Продавець  Everyday Mood

Доброго дня. Так, бачу, дійсно трохи примʼявся в коробці набір. Перепрошую, будемо щільніше фіксувати наповнювачем на майбутнє. Дякую за зворотній звʼязок.

• Влад

Он не стоит своих денег

• Микита К***

А что с ним нет так? какой то конкретный чай не понравился? Просто интересно