Топи продажів

Відгуки покупців про Набір дитячої косметики для дівчинки у сумочці валізці 60 предметів декоративна дитяча косметика для макіяжу манікюру безпечна великий подарунковий набір комплект дитячих засобів краси unicorn Рожевий 73671

Оцінка користувачів 4.87/5
на основі 62 відгуки
  • Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купила на подарунок,на вигляд дуже гарна !

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей набір у подарунок. Раді, що зовнішній вигляд вам сподобався — для дитячої косметики це дуже важливо. Нехай подарунок приносить багато радості та творчого настрою дитині під час гри та перших бʼюті-експериментів.

• Аліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Брали на подарунок, дівчинці дуже сподобалось. Рекомендую

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що набір сподобався дівчинці та виправдав очікування як подарунок. Ваша рекомендація дуже цінна для нас. Нехай косметика приносить багато радості, творчих образів та приємних емоцій під час гри.

• Олена П***

швидка доставка

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що доставка пройшла швидко й замовлення приїхало вчасно. Дякуємо за вибір цього набору дитячої косметики у нашому магазині. Нехай подарунок приносить дитині багато радості та яскравих вражень від гри.

• Ушань І***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовляла похресниці на подарунок вона задоволена ,дякую за швидку доставку

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей набір косметики для подарунка похресниці. Раді, що вона задоволена, а доставка була швидкою. Нехай набір приносить багато радості та творчих експериментів з макіяжем і манікюром! Завжди раді вашим замовленням.

• Наталія

Гарний набір, похресниці сподобався

Переваги:
    Відповідає опису
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що набір сподобався похресниці та повністю відповідає опису. Такі слова додають впевненості у правильності підбору асортименту. Бажаємо приємного користування та тільки позитивних емоцій від ігор з набором!

• Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купувала на подарунок трирічній дитині,бо в характеристиках вказан саме цей вік,хоча на коробці вказано 8 Дитині сподобалось,але точно не для трирічних.

Переваги:
    Все якісно запаковане, все цікаве та яскраве. Головний плюс в тому,що набагато дешевше,ніж в звичайних магазинах.
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і за те, що обрали цей набір у подарунок. Раді, що дитині сподобався товар та якість упаковки. Дякуємо за зауваження щодо вікових рекомендацій, інформація буде додатково перевірена й скоригована. Бажаємо приємного користування!

• Роман Т***

Хороший подарунок

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку набору дитячої косметики. Раді, що він став вдалим подарунком і сподобався дитині. Нехай ігри з макіяжем приносять багато радості та натхнення. Завжди раді бути частиною приємних сюрпризів для дітей.

• Поліна О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже гарний набір. Брали на подарунок. Все сподобалося.

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та за те, що обрали саме цей набір як подарунок. Раді, що все сподобалося та виправдало очікування. Нехай набір приносить дитині багато радості, творчого натхнення та яскравих емоцій під час ігор і створення образів.

• Ирина У***

Товар прийшов швидко!
    Дитина в захваті.
    Дякую!

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку набору дитячої косметики! Раді, що замовлення приїхало швидко, а дитина в захваті від подарунка. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо приємного користування і тільки позитивних емоцій!

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дитині дуже сподобався цей подарунок, особливо кліпси і намисто. Підійде на подарунок дівчинці 8-9 років.

Переваги:
    Яскравий набір з великою кількістю елементів, відповідає своїй ціні
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей набір у подарунок дитині. Раді, що кліпси, намисто та інші елементи так сподобались і що набір відповідає своїй ціні. Нехай дарує багато радості, творчості та яскравих образів вашій дитині!

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Швидка доставка, гарна косметичка і багато різноманітної косметики, дитині сподобалось.

Переваги:
    Якість, ціна, наповнення
    Недоліки:
    Не найшли
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей набір дитячої косметики. Раді, що швидка доставка, якість та наповнення косметички виправдали очікування, а дитина задоволена подарунком. Бажаємо приємних і творчих ігор!

• Таїсія
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дитина щаслива, все сподобалось, на подарунок топ

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що набір дитячої косметики сподобався і подарунок приніс стільки радості дитині. Це найкраще підтвердження якості товару. Бажаємо приємних і творчих ігор та чекаємо на нові покупки!

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дитині все дуже сподобалось. Упакування та косметика дуже якісні.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що дитині сподобався набір і що ви відмітили якісне упакування та косметику. Це дуже важливо для нас. Нехай набір дарує багато радості, творчості та яскравих моментів під час ігор та макіяжу.

• Альона Д***

Якість хороша

• Продавець  opsale

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку набору дитячої косметики. Раді, що якість товару відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай набір приносить дитині багато радості та творчого настрою під час ігор і створення образів.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купувала набір на подарунок, все згідно опису.

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей набір у подарунок. Раді, що товар повністю відповідає опису — це дуже важливо для нас. Нехай подарунок приносить радість і задоволення дитині, а враження від користування будуть тільки позитивними.

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дитина в захваті. Відправка дуже швидка. Дякую.

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що набір сподобався дитині, а відправка була швидкою. Раді, що подарунок виправдав очікування. Бажаємо яскравих емоцій та приємних моментів під час гри з косметикою!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дарували на день народження, дівчинці дуже сподобалось

• Продавець  opsale

Дякуємо, що поділилися враженнями та обрали наш дитячий косметичний набір як подарунок на день народження. Дуже приємно, що дівчинці він сподобався. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємних і творчих ігор та яскравих емоцій!

• Светлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купляли для дівчинки на день народження. Дуже задоволені. Дякую. Дуже швидко відправили, все гарної якості.

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Гринько М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Я набір дарував похресниці. Перше враження дитини про набір позитивне. Якість товару самостійно повноцінно оцінити не вдалося

Переваги:
    Набір різноманітний
    • Продавець  opsale

• Марина О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купувала хресниці на день народження, ось сьогодні вручила подарунок і як Вам і обіцяла, залишаю Вам відгук. Що можу сказати, дитина була на сьомому небі від щастя, а це саме головне, влаштувала була дома всім гостям цілий салон краси))) Одну зірку зняла за те, що декілька днів підряд нагадували про те, щоб я залишила відгук, хоч я казала, що поки не побачу реакцію дитини, відгук не залишу, тому що їй брала подарунок і мені було важливо саме її враження. Спочатку взагалі не хотіла після вашої настирливості залишати відгук, але все ж таки реакція дитини перевищила і все ж таки пишіть, але моя вам рекомендація не будьте такі настирливі, хто захоче і сам відгук залишить і це буде самий чесний відгук.

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук. Ваша думка важлива, візьмемо до уваги.

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дитині дуже сподобався набір, дякую

• Павло Г***

• Анна Д***

Чудовий набір

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

1. + Косметичка-чемодан - гарно, дитині сподобалося.
    2. +++ лак для нігтів та тіні - не мають запаху та легко змиваються, що дуже сподобалося мамі.
    3. - помады - неможливо користуватися, якість незадовільна, не сподобалися нікому.
    3. +/- блески - якість задовільна.
    4. + серьги-клипси - добре триматься, не передавлюють вуха дитині.
    5. - підвіска - на другий день віддетів "камінь".
    6. - гребінець зламався відразу, як тільки дитина взяла його в руки, тим самим зіпсував всю "магію" подарунка на Третій День Народження.

Переваги:
    Гарна запакрвано.
    Недоліки:
    Надто завищена ціна. Дуже погана якість окремих предметів.
    • Продавець  opsale

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Руслан К***

Все супер

• Ніна Т***

Товар просто супер)

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Класний набір, брали на подарунок, бо у списку бажань був саме цей набір, іменинниця задоволена!

Переваги:
    Класний набір, дуже багато всього!

• Ульяна У***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Набір дитячої косметики яскравий, цікавий, та враження про нього неоднозначне.....я би замінила деякі складові. Зазначу декілька позитивних та негативних моментів:
    1. Лак для нігтів супер. Без запаху, дуже легко знімається з нігтів та пальчиків.
    2. Тіні легко наносяться, так само легко змиваються.
    3. Сережки кліпси. Тримаються гарно, при цьому вушка не перетискають.
    4. Помади не придатні для використання.
    5. Кулон не якісний. На другий же день "камінь" відпав від ланцюжка.
    6. Гребінець зломався в перший же день, при тому що дитина ніяких зусиль для цього не приклала.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Швидко прийшло і дитині сподобалося

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Брала на подарунок дитині, їй дуже сподобалось. Користується кожного дня якість чудова, нам все сподобалось

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий набір! Дівчинці сподобався)

• Антон З***

Хороший набір

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Швидко відправили, гарний набір для дівчинки. Єдине, що трошки засмутило, це пом'яте пакування

• Продавець  opsale

Просимо вибачення за незручності, дякуємо за позитивний відгук!

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купила на подарунок, набір чудовий, все як заявлено на сайті. Думаю дитині сподобається. Дякую за швидку доставку