Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір голок для килимової вишивки Punch Needle (2 шт): Тонка та середня голка з регулюванням висоти петлі + нитковтягувач

Код:  54193086
Оцінка користувачів 3.4/5
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY

Замовляла для дочки. Вона задоволена та вже використовує. Рекомендую товар та магазин!

• Русакова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY

Ужаснейшая игла!! Выброшенные деньги!!

Переваги:
    Недоліки:
    Дешева рибка - погана юшка!
    • SKY

Шановна Олена, якість нашої продукції хороша, мабуть Ви не правильно нею користуєтесь. Ми з Вами зв'яжемось і все пояснимо.

• Русакова Е***

Напишите в описании,что это для Школьников и тогда не будет вопросов.

• SKY

Ще раз наголошую що якість нашої продукції хороша. Якщо у Вас щось не виходить, то це тільки Ваша проблема, бо Ви навіть не бажаєте щоб Вам пояснили як працювати. Нашими наборами працюють дорослі люди і виготовляють чудові вироби. Фото можемо надіслати.

• Ірина К***
  • Червинская Н***

Спасибо за оперативность!

• Алена А***
  • Наталія Н***
    Продавець: SKY

В середній голці боковий отвір пропускає дуже тонку нитку, тому дірка в тканині занадто велика. Нитка пагано тримається. А в тонку іглу неможливо продіти нитку, бо туди навіть доданий "нитковдівач" не проходить. Дуже розчарована покупкою.

Переваги:
    Р
    Недоліки:
    Занадто малі отвори
    • Продавець  SKY

Доброго дня. Нитка проходить така, який діаметр голки, а це 1 і 2 мм відповідно. Нитка тримається, але треба правильно виконувати роботу, якщо щось не виходить, звертайтесь, підкажемо і покажемо (є відео-урок)

• Валентин
    Продавець: SKY

Добрий день. Питання до продавця.
    Який діамметр голки?
    Бажанно точний.
    Мені потрібна голка з діамметром 3 мм.
    Якщо в вас є така, прошу скинути посилання.