найбільш безтолкова залізяка шо потрапляла мені в руки.
- софт максимально тугий
- зайти в веб-морду можна з третього разу
- МАС адресу змінити не можна- тобто типу можна, але вона зберігається й постійно скидається на заводську
- налаштування безпеки бездротової постійно злітають
- оскільки мак-адресу у провайдера мені міняти не можна з певних причин, підключитися так і не зміг
- взагалі жодні налаштування у розділі "адвансед" ні разу не зберіглися
Працює на свої кошти, дуже тугенько. Зараз використовую фактично як свіч.
Мій роутер раптово здох і довелося шукати бюджетний варіант.
Повністю задоволена.
Інет не лагає. Добре ловить по всій квартирі і навіть на вулиці біля під'їзду.
Чудовий прилад. Працює відмінно. Дає гарний сигнал.
роутер не рекомендую нікому, брав для 2 пристороїв в однокімнатні квартирі
швидкість ріже на половину, в хату заходить 100 мб з роутера на виході 75 а по кабелю 85
пінг в 3-5 разів вищий ніж в білш дорожчого
глючить, требе перезавантажувати і все стає ок
користуюсь ним в одній кімнаті перешкод у вигляді стін нема
беріть дорожчі моделі
В работе 5 месяцев. Без сбоев и зависаний. Скорость от провайдера 100 и по wi-fi на ноутбуке тоже 100. На мобиле порядка 50. Отлично !
Працює.
Все устраивает, работает без нареканий
Все працює добре
Скорость режет. Не превышает 50 мб/с.
Все супер
Брався як точка доступу для розширення вай-фай мережі. Працює.
отвратительный сервис розетки
Ви ж в курсі що 300 мб це в обидві сторони? Поділити пополам буде 150 загрузка і 150 вигрузка. І ще мінус 15-25 відсотків через перешкоди неідеального вакууму.
Наприклад якщо у вас 200 мб інтернет і ви хочете по віфі мати 200-180, то потрібен віфі хочаб на 400, краще на 500.
Крч ваша швидкість провайдера помножити десь на 2.2.
Також дехто любить до віфі з ігрового пк через кабель, щоб пінг був мінімальним в іграх, тоді додатково звертати увагу на швидкість LAN портів.
в мене 75 мб тарифний план , а маю коли провіряю швидкість 20-40, такі ріже
чудово, дякуємо
не очікуйте за ці гроші нічого особливого, просто найдешувший варіант для квартири 18 кв
швидкість за ці гроші нормальна, матеріали найдешевші, софт не дружелюбний
через стіну не пробиває
Покупкою задоволений 100%, рекомендую, у кімнаті 12 м² сигнал відмінний у сусідній кімнаті 10м² також чудово.
Вполне достойный аппарат..лёгок в настройке,работает без сбоев
Добре працює
Все супер
Цей роутер на 2 антени шарашить краще ніж мій старий мі роутер на 4 антени. Покупкою дуже задоволений.
скільки вольт на блоку живлення ?
Netis хороший бюджетный маршрутизатор для оптичного интернету. Хорошо працюе WiFi. Рекомендую всим придбати цей роутер. Вин самый найкращий.
За свои деньги - отличный аппарат. Настроил за 2 минуты. По проводу 95/95. Нагрузку торрентами держит. Зависаний пока за трое суток не замечено. Вайфай в комнате 80/85. В дальнем помещении через три стены - два деления и 25/25. Не греется. Можно смело брать, если гигабит не нужен. Жалко что нет 5 ГГц, но за эти деньги не стоит желать большего.
Netis N4 .Есть такой аппарат. Работает и на 5гц. Жаль сняли с производства.
Працює добре!
Отличный товар за свои деньги для не требовательных к скорости интернета. Для онлайн ТВ и мобильных телефонов очень приемлимо и настройка проста,подключил и пользуйся.
Дешево та сердито. За свої кошти виконує повний функціонал. Все ок, рекомендую.
Досі не можу підключити. Інструкція написана блошиними буквами, а у мене проблеми з зором.
Добре працює. Багато налаштуваннь. Ціна невелика. Якихось минусів не помітив.
Работает хорошо!
Сработано оперативно спасибо!
Працює в приватному секторі, роздає на весь двір і трохи за двір )))
Стабільний зв'язок, можно рекомендувати.
Купила, ввімкнула, працює
Користуюся майже 2 міс. Нарікань немає. Замовлення прийшло швидко. Дякую
Гарний роутер, все працює дякую.
Чудова ціна.
нема автоматичних налаштувань, дуже довго позбиралися, краще вже купувати тп линк
Работает прекрасно
Супер! Повністю виправдовує ціну/якість. Що з нього треба? Працює, сигнал гарний, що ще? Рекомендую!