- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На дотик приємний , важкуватий,відразу перевірив в різних умовах і шурупокрут з трищіткою, просверлив десяток отворів в металі ,та в стіні за допомогою функції перфоратора . В роботі сподобався, АКБ відносно працює довго. З того, що трохи розчарувало , це наліпки ,вони всі тримаються на честному слові і відклеються весь час. Я мовчу про додаткові, типу сертифіката чи інформації про кікбек контроль, яка відпала прямо в коробці. Основна наліпка з інформацією, моделю та інш., не тримається.
Не знаю чи вплине це на гарантію якщо десь під час роботи вони відпадуть .
За таку ціну звісно рекомендую, в моєму порівняні цей виріб краще , як мінімум потужніше , іншого знаменитого в Україні. Подивимось скільки відпрацює в приватному будинку.- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за такий детальний відгук.
Нам дуже приємно, що інструмент сподобався вам у роботі та виправдав очікування щодо потужності, функціональності й автономності акумулятора.
Також дякуємо, що звернули увагу на якість наклейок. Ваше зауваження щодо їх фіксації обов’язково буде передано відповідальному відділу для аналізу та врахування в подальшому.
Щодо гарантії — відшарування інформаційних наклейок під час звичайної експлуатації саме по собі не є підставою для відмови в гарантійному обслуговуванні. Водночас рекомендуємо, за можливості, зберегти серійний номер інструмента та документи, що підтверджують покупку.
Щиро дякуємо за рекомендацію та довіру до продукції Procraft
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий товар чудове обслуговування.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Щиро вдячні, що поділилися враженнями про шуруповерт Procraft PA18ProBL. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені як інструментом, так і обслуговуванням.
Бажаємо вам приємного користування та надійної роботи інструмента. Дякуємо, що обираєте Procraft!
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ударна дрель присутня, маленьки удари багато маленьких ударів
- дуже якішний кейс
- має ще 3 швидкості на намому АКБ
- показчик заряду АКБ на самому АКБ
- ліхтарик працює добре
- фірма дуже якісна
- безшітковий двигун
та ще багато плюсів- Переваги:
- добра якість. фірма дуже якісна
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- МішаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив це чудо
Ну шо сказати, це хороша річ за такі гроші
Використовую в парі з акумом 4Агодини
Про скморізи нема змісту нічо казати там все крутить
Ступінчатим сверлом в сталі товщиною 6 мм до 26 діаметру може, спасає кік від розбитої голови)
Посуті є 6 швидкостей, по одній електронній на дві фізичні
Дуже важкий відносно його маленького брата, сама тушка без акума 1,6 кг десь- Переваги:
- Однозначно вартує своїх грошей, от як по надійності не знаю, це покаже час
- Недоліки:
- Як і в молодшого брата з недоліків заїдає повзунок переключення швидкостей
- Представник бренду
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Апарат не для слабонервових! Пару разів крутив саморізи, то встановлював обмежувач крутного моменту на 10, бо розриває матеріал! Для гіпсокартону чи меблів варто купити щось легеньке додатково.
- Переваги:
- Потужність!
- Недоліки:
- Маса! Але таке очікувано!
- Представник бренду
- игорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный мощный шуруповёрт.тяжеловат
- Переваги:
- Мощный
- Недоліки:
- Немного тяжеловат
- Представник бренду
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Акб від пилки садової підійшов 3 режими швидкості 1 і 2 швидкість по вазі не легенький, під навантаженням ок. За цю вартість ок
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перші враження:
Не очікував що такий важкий, довго не попрацюєш. Але це не його задача.
Потім зрозумів чому така вага. Кілоньютони відчуваються з першого запуска. Добре що є кікбек і додатковий тримач. Здивований що з 2х амперним акумом працює, як звичайний шурупан. Реальний універсал, задоволений.- Представник бренду