- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Velo4Town
Дуже розчарований покупкою!
Замовив конструктор Minecraft на 150 елементів. У відгуках були красиві фото з увімкненою LED-підсвіткою, люди писали, що кубики гарно світяться в темряві — саме це і стало одним з головних факторів, чому я обрав саме цей набір.
Прийшов конструктор — звичайні дешеві пластикові деталі без будь-якої підсвітки. Кубики не світяться взагалі. В офіційному описі товару про LED-підсвітку — жодного слова. Тобто магазин/продавець свідомо використовує відгуки та фото з підсвіткою для просування товару, при цьому продає звичайну бюджетну версію.
Це класичне введення покупця в оману. Продали мені дешевший конструктор за ціною того, який має підсвітку.- Продавець Velo4Town
Шановний пан Андрій. Ми вже спілкувалися з Вами стосовно Вашого замовлення. Так і не зрозуміли з чого Ви взяли, що кубики мають бути з підсвіткою? Ні в оголошенні, ні на наших фото такої інформації немає. Де і які відгуки Ви знайшли стосовно товару теж загадка для нас. Ми як продавець аж ніяк не можемо редагувати, а тим паче додавати відгуки до товару. Тому на майбутнє рекомендуємо Вам ретельніше обирати товар, читати опис в оголошені та задавати питання продавцю за необхідністю, щоб не бути розчарованим та "введеним в оману". Ви отримали той товар який замовили! Вибачте, якщо не виправдали саме Ваших очікувань!
- Сніжана Г***Відгук від покупця. Продавець: Smartum
Конструктор супер, дитині дуже подобаються кубики, особливо які вітяться)
- Переваги:
- Яскраві
- Продавець Smartum
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Smartum
Дитині дуже сподобався! Вже є декілька подібних блокових конструкторів, але тут є блоки які світяться і це дуже круто і шось нове, бо раніше таких не бачили. Класна і атмосферна іграшка)
- Переваги:
- яскраві блоки, багато деталей, різні режими світіння
- Недоліки:
- нема)
- Продавець Smartum
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: Smartum
Гарний розвиваючий конструктор, дитині дуже сподобався. Дякуємо!
- Любава К***Відгук від покупця. Продавець: Smartum
Придбали саме цей набір, бо є кубики які світяться. Дитина будує різні конструкції з друзями і їй дуже подобається. Думаємо докупити щє один такий набір)
- Переваги:
- класно що світяться
- Недоліки:
- поки не помітили
- Продавець Smartum
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Smartum
Конструктор супер, дитина в захваті! Це виявився дуже чудовий подарунок. Класний набір з яскравими кубиками і 24 з них щє і з підсвіткою. Дякую!)
- Переваги:
- Класні і світяться
- Продавець Smartum
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Smartum
Чудовий магнітний конструктор з яскравими блоками які щє і світяться. Дитина супер задоволена. Дякую!
- Переваги:
- Все сподобалося
- Недоліки:
- Не помічено
- Продавець Smartum
- Леонід З***Відгук від покупця. Продавець: Smartum
Конструктор реально дуже сподобався дитині! Щє не бачили таких конструкторів з блоками, що світяться. Просто клас!
- Переваги:
- Блоки світяться, якісні, ціна