- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все супер!
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- Молнар О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все гарно.Якість.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Жахлива кава, повівся на акцію, взяв для кавомашини виходячи з її характеристик. По факту це сміття, викинув. В неї навіть аромат неприємний. Не вартує жодних грошей, ще раз не взяв би навіть безкоштовно
- Переваги:
- Ціна, якщо по акції
- Недоліки:
- Смак, аромат кричать щоб ти її не пив
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки
- женя х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Не дуже сподобалась
- Дарья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава добра,ароматна,вкусна.
- Переваги:
- Ароматна і вкусна
- Недоліки:
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гірка перепалена, таке враження що спів відношення 10 арабіки 90 рабусти !
- Альона П***
Гореч не из-за робусты а из-за обжарки .
Робуста дает только крепость , но не гореч кофейному зкерну. Горький кофе не равно крепкий. Это разные вещи, и между собой никак не связаны .
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Розетка - оригінал