Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Повербанк Baseus Базеус 10 000 мАг 20 Вт швидка зарядка LCD дисплей Baseus Bipow Power Bank

Є в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Руслан Р***

Повербанк чудовий все працює

Переваги:
    Маленький
    • Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Раді, що повербанк сподобався та добре працює. Бажаємо приємного користування!

• Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

За свою цену очень хороший вариант. Конечно, есть свои минусы, но они незначительные.

• Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Раді, що павербанк загалом виправдав ваші очікування та став хорошим варіантом за свою ціну. Бажаємо приємного користування!

• ольга м***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Все добре. Приїхав швидко, гарно запакований. Компактний, зручно носити в сумці.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Раді, що павербанк сподобався, швидко прибув і зручно поміщається в сумці. Бажаємо приємного користування!

• Kateryna
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Компактний, легкий. Все сподобалося! Павербанк відповідає опису, працює добре, заряд тримає. Покупкою задоволена

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  Prime

Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку! Раді, що павербанк сподобався вам своєю компактністю, легкістю та хорошою автономністю. Бажаємо приємного користування!

• Валерій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Добрі характеристики , гарні відгуки. Сподіваюсь що так само буде працювати , тільки сьогодні получил, на вигляд добрый, сто процентів було зарядки. Продавец дуже швидко отправил, в наш тяжкий час , дуже швидко доставили . Дякую і продавцю і службі доставки .

Переваги:
    Швидка зарядка
    • Продавець  Prime

Дякуємо за такий теплий та детальний відгук! Раді, що павербанк сподобався вам з першого враження, а замовлення було швидко відправлено та доставлено. Дякуємо за довіру, бажаємо надійної роботи та приємного користування!

• Ірина

Рекомендую для покупки

Переваги:
    Компактный, легко помещается в сумочке. Добротный пластик
    Недоліки:
    Плохо видно индикатор заряда
    • Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили компактний розмір та якість матеріалів павербанка. Бажаємо приємного та зручного користування!

• Лидия Р***

Дякую, що швидко відправили

Недоліки:
    Не дуже добре видно на дісплеї рівень зарядки
    • Продавець  Prime

Дякуємо за вашу оцінку! Бажаємо надійної роботи та комфортного користування!

• Виталий Р***

Все працює добре

• Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Раді, що павербанк працює добре та ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо надійної роботи та приємного користування!

• Руслан Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Гнізда не розхитані,по довжині мого смартфона,швидко включається в роботу без завісаній!

Недоліки:
    Дисплей не яскравий,треба придивлюватися в близькості рівень ємкості.
    • Продавець  Prime

Дякуємо за детальний відгук! Раді, що павербанк сподобався компактними розмірами, надійними роз’ємами та швидким запуском у роботу. Дякуємо також за зауваження щодо яскравості дисплея — обов’язково врахуємо вашу думку. Бажаємо приємного користування!

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Павербанк зручний і компактний, влізає з легкістю в просту жіночу сумочку. Якість пластику хороша, не залишає на собі відбитки пальців навіть якщо пальці злегка спотівші

Переваги:
    Компактний, не залишає на собі плям
    Недоліки:
    Поки що немає